Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Nokia n95 OR iPhone

126 pregleda · 22 odgovora · otvorena 03.06.2010. u 21:55

- Pozdrav svima , kako ste raja . Gleda te li utakmicu hehe .

- Kako ide kraj ovoj skoli , kontam se da uzmem mobitel , a sada ne znam koji da uzmem . Imam nekih opcija , ali ili ce biti iPhone ili Nokia .

Eh sada da vas pitam vase misljenje sta bih vi uzeli , ili sta bi mi preporucili .

- iPhone 32GB 3GS

- Nokia n95 - obicna

- Hvala svima na odgovorima .

EDIT: Jeli se na iPhone moze instalirati MIG 33 ? ? ?
- poredis jaerane 2 razlicita telefona prvo iphone je ZAJEBANCIJA, a ne telefon, ako ne mislis koristit sve ono sto on pruza, nemoj ga ni uzimati...jer cijena je ni blizu n95ici, pogotovo obicnoj...a nokia je vise poslovni telefon bar meni sa isto tako puno opcija, ali puno ozbljinjiji..a naravno ja ti preporucujem iphone , upravo jer je zajebancija
Jarane je l' tebi jasno da si ti pitao ovo milijardu puta. J**o ga sve kolko ti se puta mora govoriti. Meni se cini da ti nemas pare ni za jedan ni drugi, samo furas ovuda. :S

Na iPhone ne mozes instalirati mig33, to je govno obicno koje koriste low quality telefoni tipa nokie, se and other shitZ. Na iPhone instaliras Boga kao sto rece AlienzZ. Znaci ovo se ne moze porediti, isto kao sto ne mozes porediti golfa dvojku sa bmw X5. Skontaj to vec jednom i prestani dosadjivati sa ovim temama. I skontaj da iPhone nije telefon nego je***i spejs satl. Znaci 1000 svjetlosnih godina ispred nokie. Hvala, cao. Sry ako je grub post, malo sam nadrkan, malo popio, i tako te stvari.

nhf, gl.

Kupi iPhone i uzivaj u zivotu!

Pozdrav, volim te i et <3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.