Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Pohvale Administraciji

502 pregleda · 30 odgovora · otvorena 02.06.2010. u 23:41

Dobra večer!

Evo, gledam, iz dana u dan, Gamers.ba postaje sve bolji i kvalitetniji sajt.
Vidim uvode se neke nove interesantne i fine opcije kao što su Transfer Bodova. Također sam primjetio da se većina bugova popravila.
Povećao se i broj administratora, koji odlično obavljaju svoj posao. Izabrani forum se konačno malo više aktivirao, i ne prođe dana da ne bude neka fina i interesantna tema, neki TUT.

Također vidim radi se malo i na izgledu sajta - koliko sam primjetio dugme 'Nove notifikacije' pri otvaranju ima drugačiji onaj mali box.

Sve su to neke sitnice koje čine ljepšim sajt i privlače iz dana u dan sve više i više članova. Ipak, nešto lijepo čine male stvari

Povećava se broj članova stalno, evo ima nas preko 50.000 od kojih je preko pola aktivno ..

Mislim da se više neće pričat o tome kako je Gamers.ba stranica koja propada, jer to uistinu nije.

Postaje sve bolji i bolji i samo želim reći administraciji da nastave sa ovakvim dobrim poslom i sajt će dospjeti na top liste bosanskohercegovačkih, a boga mi i drugih balkanskih sajtova.

Znam da sam obični member, koji ne predstavlja ništa na sajtu osim objekta za šamaranje i banovanje
Al' nisam mogao odoliti da ne otvorim temu i kažem svoje mišljenje i stav.

Nadam se da će se ostali članovi složiti samnom ?

Hvala, laku noć
za asmarenje i banovane e to je bas vrijedanje. XD brao XD namucio si se da napises svoje misljenje pa ca i moje misljenje jer ja mislim tako isto bas sam gledao oono web archive i gamers.ba se bas bas promijenio maada sam ovdje godinu i po mogu da primjetim razliku i to drasticnu XD.Ajde neka me neko citira da bas vidim novu notifikaciju XD
Naravno da se poboljsava, nas almighty ash je tu da popravi sve sto treba. I malo si se zajebunio tu oko aktivnih clanova, jest da ima preko 50000, ali nije ni blizu pola aktivno. Ali kao sto kazu bitan je kvalitet, ne kvantitet, iako je nekima ovdje obrnuto, ali nema veze.

Go Gamers.ba !
Aj ne ulizuj se !

Ma šalim se samo :$ Da, slažem se sve upotpunosti s tobom. Sajt je zaista odličan i svaki dan privlači sve više membera..Još samo da poprave ove neke gramatičke greškice i bit' će sve okej :D
moram da se složim s postovima iznad
nije bitno kako forum izgleda i koliko on članova ima
bitno je koliko je on kvalitetan
može on imati najljepši dizajn,milijune članova ali ako na forumu prevladavaju likovi koji spamaju,vrijeđaju se,psuju... onda forum nije kvalitetan
uvijek se može naći netko pametan ali činjenica je da su oni u manjini

evo,nisam ni napisao post a već je počelo vrijeđanje
toliko o kvaliteti foruma
je napisao/la:
Mora da si i ti jedan od 85% ovih posto nemoj se smatrat uvredzenim
Nije da se ulizujem, nego samo iskazujem činjenice

A što se tiče novodolazečih članova, večina njih dođe onako 'sami', znači bez nečije preopruke. Znači oni neznaju pravila, ne pitaju nikoga za pravila, misle da nema pravila i onda otvaraju debilne teme, spam i kad dobiju ban onda se ljute.

Mislim da bi dobro bilo kada bi član koji se registruje odmah nakon registracije dobio poruku sadržaja o cjelokupnim pravilima.

Jedina pravila koja može vidjeti su Pravila foruma

Znam da postoji tema/e sa pravilima, ali ona nigdje nije istaknuta?

Druga mogučnost je da se tema/e istaknu negdje u na početnoj stranici.
Npr. Važne teme : i onda teme o pravilima.
pogledao sam prvih 14 postova u ovoj temi i mislim da su od toga 6 postova vrijeđanje ili spam

što nas dovodi do zaključka da je u samom početku teme 42 % postova glupo,a taj postotak raste kako se tema razvija
Postoje neke stvari na koje administracija ne moze uticati a to su multiaccovi. Ja licno u prosjeku sam 4 sata na gamersu i meni se desi da ne stizem banovati i obrisati teme. Mi se trudimo koliko mozmo i lijepo je cuti da od ovih 20 komentara bar neko cjeni taj rad u trud. Svi koji misle da bi se trebalo nesto promjeniti, uraditi, bujrum nek kazu evo sad ovdje...

Najlakse srati :/ Podjimo svi od sebe !
Ja sam dao pohvale administraciji na održavanje sajta. (izgled i opcije). To oko članova i njihovog ponašanja je druga stvar.

Mislim da je riješen jedan problem a to je problem oko bugova i sl. Manje je bugova definitivno.

Prije ste, sječam se svi govorili sajt ovakav, saj onakav, probada, pun bugova etc. Mislim da se to riješava u zadnje vrijeme.

A to za ponašanje određenih članova je druga priča ba.

Administracija i nije toliko kriva za njihovo ponašanje. Nemože administracija toliko stroga bit koliko ovi mogu spammat, glupirat se i sl. Kad bi bili strogi do zadnje mjere, na šta bi sajt izgledao ? Bilo bi sve zatvoreno, niđe veze
Onaj post od maloprije je napis'o Marko sa mog profila. Tako da ne obraćate pažnju na to.

Uglavnom hvala. Uzmite svi fino i pošaljite ashu poruku jednu lijepu. Jedini on radi nešto.
ass licking ON!

hvala onome ko mi je skino mod'a
nera_f je napisao/la:
Postoje neke stvari na koje administracija ne moze uticati a to su multiaccovi. Ja licno u prosjeku sam 4 sata na gamersu i meni se desi da ne stizem banovati i obrisati teme. Mi se trudimo koliko mozmo i lijepo je cuti da od ovih 20 komentara bar neko cjeni taj rad u trud. Svi koji misle da bi se trebalo nesto promjeniti, uraditi, bujrum nek kazu evo sad ovdje...

jarane ovo poene neke 0/4 .....meni 3/4 sta trebam biti banovan za stalno zbog 2-3 posta

pise 3/4 znaci 1 znam 2 ne znam nakacili beze samo da se pika....

pusti to ba ......vidi raspon moih postova i kad sam se reg...

pa onda uzmite pametovat....

nera_f je napisao/la:

Zar se ne mogu vidjeti svi accovi sa istog ip-a ili kako to vec ide. Znam da je riddle mislim listo sve sa multiaccom i bano. To i treba radit.
pwnZOR je napisao/la:
jarane ovo poene neke 0/4 .....meni 3/4 sta trebam biti banovan za stalno zbog 2-3 posta

Ja ne pametujem, ja sam objektivan.

Ne znam za opomene, ja sam global mod i moje opomene se "pikaju" od prije 5 dana i sad sam ti dao jednu za psovanje Boga.

z

EDIT : @ j0ker : Postoje internet provajderi koji citavoj mahali dodjele isti ip :/ Tako da to nije 100 % rjesenje. Accovi se ne smiju brisati, naredba "odozgo".

@ THE_BEST : Iako mi ponekad sebi uzimamo za pravo da glumimo da smo neko i nesto, zapravo nismo. Previse banova = manje raje = a sto banujete ? Tako da se ban koristi u "najgorem slucaju", za ostalo samar, opomena. Nekad nije do nas.

@@ pwnzor : ja sam ti rekao sto sam ti dao opomenu, puca meni ku**c sto tebi puca ku**c
nera_f je napisao/la:

ja smatram da je potrebna samo jedna stvar ovom forumu kako bi bio dobar
POSTROŽITI KRITERIJ

nema više dopuštanja vrijeđanja i davanje opomena liku koji drugome hebe mater...

bilo kakva psovka = ban
spam = ban
multi acc = ban

ljudi bi se opametili
oni koji bi stvarno željeli biti na forumu prihvatili bi kriterij i naučili se ponašati
oni koji ne bi prihvatili taj kriterij otišli bi sa foruma što znači da im ni sada nije stalo do njega nego su ovdje samo kako bi mogli spamati i vrijeđati

da,forum bi izgubio puno članova,ali bi oni koji su ostali bili normalni a ne budale

šta će nam 100 000 članova kad su od toga 80 000 spameri i ljudi koji su na forumu samo kako bi mogli nekome reći da je glup
nera_f je napisao/la:
Ja ne pametujem, ja sam objektivan.

Ne znam za opomene, ja sam global mod i moje opomene se "pikaju" od prije 5 dana i sad sam ti dao jednu za psovanje Boga.

z

EDIT : @ j0ker : Postoje internet provajderi koji citavoj mahali dodjele isti ip :/ Tako da to nije 100 % rjesenje. Accovi se ne smiju brisati, naredba "odozgo".

@ THE_BEST : Iako mi ponekad sebi uzimamo za pravo da glumimo da smo neko i nesto, zapravo nismo. Previse banova = manje raje = a sto banujete ? Tako da se ban koristi u "najgorem slucaju", za ostalo samar, opomena. Nekad nije do nas.

@@ pwnzor : ja sam ti rekao sto sam ti dao opomenu, puca meni ku**c sto tebi puca ku**c ;)
puca mi ku**c sto si ti mene opomenuo sad me mos i banovat slobodno kontas???

kazem ti da si ti dao 1 i u redu odakle druge 2?

usao i na jednom 2/4...

ja spamer ja ovakav ja onakav.....

ZOP
pwnZOR je napisao/la:
puca mi ku**c sto si ti mene opomenuo sad me mos i banovat slobodno kontas???

kazem ti da si ti dao 1 i u redu odakle druge 2?

usao i na jednom 2/4...

ja spamer ja ovakav ja onakav.....

ZOP
pa sad si i zaslužio da te se banuje
da su kriteriji na forumu normalni ti bi dobio ban već davno...(sudeći po tvom rječniku)
THE_BEST je napisao/la:
pa sad si i zaslužio da te se banuje
da su kriteriji na forumu normalni ti bi dobio ban već davno...(sudeći po tvom rječniku)
tvoj ID: 50618 a imas 402 posta

moj ID: 9166 609

ti nemas sta pricat kontas?

ti retardiran.

ti spamer
_bela_ je napisao/la:
Ja sam dao pohvale administraciji na održavanje sajta. (izgled i opcije). To oko članova i njihovog ponašanja je druga stvar.

Mislim da je riješen jedan problem a to je problem oko bugova i sl. Manje je bugova definitivno.

Prije ste, sječam se svi govorili sajt ovakav, saj onakav, probada, pun bugova etc. Mislim da se to riješava u zadnje vrijeme.

A to za ponašanje određenih članova je druga priča ba.

Administracija i nije toliko kriva za njihovo ponašanje. Nemože administracija toliko stroga bit koliko ovi mogu spammat, glupirat se i sl. Kad bi bili strogi do zadnje mjere, na šta bi sajt izgledao ? Bilo bi sve zatvoreno, niđe veze
kad bi bili strogi do zadnje mjere možda bi sajt onda ličio na nešto
meni ovo trenutno liči na sajt prepun nezrele djece s ponekom iznimkom..

kako postoji drugi forumi sa dosta više članova od g.ba a opet nema ni blizu toliko spama ni vrijeđanja
bio sam na podosta foruma u životu ali nigdje nisam vidio ovoliko vrijeđanja (koje se još tolerira)i spama kao ovdje

ja sam prvenstveno ovdje kako bi pomogao nekome te eventualno upoznao neku pametnu osobu
pwnZOR je napisao/la:

te 3/4 opomene si dobio zato jer si spamo , vidim po medalji acc ti od prije 4 godine , do sada si vec trebo naucit da netreba spamm

~ on topic
na g.ba mi nista nesmeta , osim nekih koji psuju , spamaju no to nije vazno sad kad imaju te opomene valjda ce prestat spamat i psovat , a za administraciju sam zadovoljan , nije mi nikad ni smeto nitko od njih... mogli ste dat fa moda elDinu ili songyu jer stvarno dobro rade i aktivni su sto se tice radova et moje misljenje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.