Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW Pomoc

86 pregleda · 10 odgovora · otvorena 01.06.2010. u 22:28

Znaci sutra cu krenuti igrat wow pa bi molio malu pomoc...
Ako mozete reci u cemu je razlika izmedju original i piratskog servera ( osim sto se org placa :) ).
Koji je najbolji piratski serv i na kojem vi igrate ? i
Koje bi mi addons-e preporucili

hvala

Najjaci je StoRm kad je jednom rek'o da otkad igra na org. da uopste nije ovisno Pa kad ce bit' ovisno ako nece tad' -.-

Uglavnom, ti fush serveri te mogu samo odbiti od igre ( znam ja iz svog iskustva), pun k. bugova, pola questova ne radi, malo malo pa instance neki ubagovan, pa zovi GM-a, pa padne server, pa ne radi po 2 dana. Conclusion - This sux.

Znaci ako imas para igraj org, iako ti ja preporucujem da ne igras nikako, j**i ti to ako se navuces nigdje te nema

Sto se fush servera tice, ja sam na Naxpu igr'o, nije bio toliko los u odnosu na ostale, pa et' provjeri, i uvijek su u toku s patchevima i to.

--> www.naxp-gaming.com
Cuj koja je razlika ... Brate iskreno u svemu ////
Nea ping
nea itema da se placaju
nea padanja serveraaaaaaaa
Nea bugova na bossovima
nea speed hackova i td ....

U svemu je razlika ....
Al ak vec oces na privatnom, neces moci naci nez buova privatni server ,,, ... .
Za vise INF PM
archie je napisao/la:
Najjaci je StoRm kad je jednom rek'o da otkad igra na org. da uopste nije ovisno :D Pa kad ce bit' ovisno ako nece tad' -.-

Uglavnom, ti fush serveri te mogu samo odbiti od igre ( znam ja iz svog iskustva), pun k. bugova, pola questova ne radi, malo malo pa instance neki ubagovan, pa zovi GM-a, pa padne server, pa ne radi po 2 dana. Conclusion - This sux.

Znaci ako imas para igraj org, iako ti ja preporucujem da ne igras nikako, j**i ti to ako se navuces nigdje te nema :D

Sto se fush servera tice, ja sam na Naxpu igr'o, nije bio toliko los u odnosu na ostale, pa et' provjeri, i uvijek su u toku s patchevima i to.

--> www.naxp-gaming.com
e hvala na brzom odgovoru, cekat cu jos koji odgovor pa cu odlucit :D
od privatnih molten - wow i neverendless-wow su ti najbolji :) :) :)

ali ti preporucujem ne pocinji :)
privatni : molten - wow
jedan realm su već updatevoali na 3.3.3 sljedeća dva će za 1-2-3 dana pa ćemo Lich Kinga killat ^^^
Reci cu ti samo jedno, igraj original ili nemoj igrati WoW.
archie je napisao/la:
Najjaci je StoRm kad je jednom rek'o da otkad igra na org. da uopste nije ovisno :D Pa kad ce bit' ovisno ako nece tad' -.-

Znaci ako imas para igraj org, iako ti ja preporucujem da ne igras nikako, j**i ti to ako se navuces nigdje te nema :D

--> www.naxp-gaming.com
Brate ja sam prije 3 godine igrao wowa po 5-10h dnevno i samo igrao ali prestao sam i onda opet pocnem prije jedno 4-5mj. ali evo opet sam prestao postala mi je glupa igrica sada nista ne igram osim dote.

Na dotu se ne mozes previse navuci samo treba znati igrati,spajati iteme itd.

Ali na wow je najgore kad se navuces.
ORIGINAL! Ako imas novac da placas original, onda original jer sa privatnim serverima nikad ne znas... Ima bugova puno... A original je original, sve ok :)
Ma drz se retail ako ikako mozes..

Na privet serverima se uvijek radi o novcu, tj donacijama, ako ne doniras, budes noob, a serveri su puni bugova, nemos cak ni gear dobit kako treba, vecina i nema jos LK, i ako ima bugan je.

Mobovi, Bossevi ne castaju spellove kako treba, znaci svaki guide kako pobjedit boss-a na retail ne vazi za privet..

Pun k bugova sa spellovima, vecina spelova radi al imaju glupe bugove...

Questovi, zavisi kako naletis na server, al na vecini su bugani, pogotovo oni u northrendu

arena i bg, na nekim radi na nekim ne radi, al o5 je to sranje za razliku od retail...

Znaci ako oces igrat na privet, doniraj pare za gear i gankaj ostale noobove koji nisu donirali...

A toplo preporucujem Retail ako imas para

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.