Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Spisak horor-a koji ste gledali

504 pregleda · 36 odgovora · otvorena 30.05.2010. u 23:14

Evo moga

Zla smrt - 1,2,3,
Pogresno skretanje - 1,2 ja mislim da sam i tri gledao
Paranormal activity
Paranormal entry
Rodzen u krvi
Planet terora
Zora zivih mrtvaca
Bal vampira - 1,2
Hanibal - ima ja mislim 3 djela
Kletva
Forget me not
It"s alive
Rebon
Dead wood
Noc vjestica - 1,2
The echo
Dead girl
Hurt
Pandorum
Polarna noc
BOX
Vrane
Frankenfisch
Legion
The final
Frozen
Djecia igra - 1,2,3
Haunting kiar
13 hr's
13 goust
96 minutes
All abaut evil
Amphibius
Demon's twilght
Dexter
Gladiators v Werewolves: Edge of Empire
God of Vampires
The Ghost Brothers of Darkland County
Hard Ride to Hell
Instinkt
Inkubus
Jinn
Fredi vs Jason
Jason xxx
Lake Placid - 1,2,3
Man-Witch
Next Door
Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
Dark Shadows: The Night Whispers
Paranormal Effect
Red Hill
Saw 3D
I Saw a Devil
I ostali saw ovi
Siren
Silent Hill - 1,2
Frankenstein: Regenerated
Nije brate furka napisati 30 filmova i sta sad ja treba da gledam svaki trailer na yu2ub dok ne skontam koji je best

Fino napises 2 filma koji su bas strava i koja su te najvise sjebala i napravi se selekcija lakse.
daj mi neko naziv, nekog drama horora, da je baš umobilan, da ti zaledi krv u žilama 

boooooooooooring :/// 
cruel__ je napisao/la:
Odo gledat DNK samo vi daite spisak nema citav G.b ko ja spisak :P:D
neka te bolan malo sta si se digao isto PDV u grckoj eto niko nije nikad pogeldao horora osim tebe
Paranormal activity
saw svi djelovi i
krug nmg da pisem mrzi me al ne treba ti 50 filmova :D
Ja se u ovih svojih 17 godina ne sjećam kad sam posljednji put pogledao neki dobar horror film, al' ono baš dobar da kažeš da ti je ''ledio krv u žilama'', ili pak da te je jednostavno dobro ujebao svojom radnjom i tematikom.

Dobrih horror filmova, mora se priznat prava je rijetkost danas, a ova sranja tipa ''Saw''-je l' bi se ja trebao prepast il' šta kad gledam ovaj film; čisto komercijalna sranja na koje sam se više nasmijao neg ''prepao''.
Da pisem listu bilo bi predugacko, a i sta imam od toga?

I ako horror nije moj najomiljeni zanr pregledao sam ih dosta bas dosta (nije da se hvalim:D)

Zadjni koji sam pregledao je Eden Lake i preporucujem ga svima, jako zanimljiv film i ako u zadnje vrijeme prave sve trasheve do trasha ne sjecam se kad sam dobar horror pregledao al' ovaj mi je bio jedan od boljih sto sam pregledao u zadnje vrijeme.
Inace nevolim gledat horor filmove mozda sam ih 15 ukupno odgledo  al ev sinoc sa drustvom odgledo The Crypt film koji ne zasluzuje zanr horor nego bolje receno pokusaj horora. Uglavnom odgledo vecinu dijelova petak 13, texaski masakr motornom pilom i jos nekoliko kojima neznam ime )
Gledao sam to, nisam posteno spavao 3-4 dana... Odlican film !

Naravno " Paranormal Activity " takodje odlican dokumentarac..
cruel__ je napisao/la:
SAW ili slagalica strave ima 6 djelova plus SAW 3D werzia i pola sedme verzie neznam tacno ime

Ali to meni sega fim strasno nije nimalo Paranorlam activity ili entry to je strah do kosti :*
SAW ima 6 dijelova dosad...

Sedmi dio izlazi ovog oktobra i biće u 3D-u !

Ne laži ubuduće 
Murilo je napisao/la:
Ja se u ovih svojih 17 godina ne sjećam kad sam posljednji put pogledao neki dobar horror film, al' ono baš dobar da kažeš da ti je ''ledio krv u žilama'', ili pak da te je jednostavno dobro ujebao svojom radnjom i tematikom.

Dobrih horror filmova, mora se priznat prava je rijetkost danas, a ova sranja tipa ''Saw''-je l' bi se ja trebao prepast il' šta kad gledam ovaj film; čisto komercijalna sranja na koje sam se više nasmijao neg ''prepao''.
Susret cetvrte vrste pogledaj.Nisam imao efekat kojem sam se nadao ali dosta prijatelja mi je reklo da su se sjebali i bili istrzani danima posle odgledanog filma.
Sve u svemu ako se budes budio po noci ko par mojih drugova u isto vrijeme svaku noc , vjerujem da ce ti biti dobar horor.Steta na mene nije djelovalo , mada i ne moze jer sam po citavu noc budan a po danu spavam...

Inace nisam ljubitelj horora iz tog razloga sto su mi svi poprilicno smijesni.Ali moze se izdvojiti par komada jer imaju dobru pricu i radnju.

Mirrors je zadnji koji sam odgledao da je vrijedan spominjanja uopste.Naglasavam jos jednom , neces se usrati od straha , ali je dobar film sa dobrom radnjom i definitivno vrijedan gledanja za razliku od 80% filmova koji spadaju u zanr horora.
Gledao sam skroz puno filmova "horora" ali mi nemogu naupast imena tih filmova,ma ima ih vise od 50 uglavnom.
Mislim da je ovaj najstrašniji horor koji sam ikad gledao Egzorcizam Emily Rose
Ja iskreno imam želju da pogledam remakeove od "Nightmare on Elm Street" i "Friday the 13th", jer mi se stare verzije sviđaju, preko toga se ne prelazi kao horror fan.

A eto jos nako solidan film ti je "The Mist" po knjizi od Stephena Kinga i "The Fog" od Jhon Carpentera to ti je ime valjda pojam :)
v3Tr0x Zbog cega shamar odma da mi kazes zbog lol jeli

lol lol lol lol lol lol
BloodSeeker je napisao/la:
Susret cetvrte vrste pogledaj.Nisam imao efekat kojem sam se nadao ali dosta prijatelja mi je reklo da su se sjebali i bili istrzani danima posle odgledanog filma.
Sve u svemu ako se budes budio po noci ko par mojih drugova u isto vrijeme svaku noc , vjerujem da ce ti biti dobar horor.Steta na mene nije djelovalo , mada i ne moze jer sam po citavu noc budan a po danu spavam...

Inace nisam ljubitelj horora iz tog razloga sto su mi svi poprilicno smijesni.Ali moze se izdvojiti par komada jer imaju dobru pricu i radnju.

Mirrors je zadnji koji sam odgledao da je vrijedan spominjanja uopste.Naglasavam jos jednom , neces se usrati od straha , ali je dobar film sa dobrom radnjom i definitivno vrijedan gledanja za razliku od 80% filmova koji spadaju u zanr horora.
Engleski naziv filma bi bio The Fourth Kind, je l' tako? I Milla Jovovich glumi? Gled'o sam trailer tog filma nekoliko mjeseci prije nego što će izaći, svidio mi se, i obećao sam sebi da ću ga pogledati, al' et' izgleda da sam zaboravio na njega. Hvala ti na preporuci i na tome što si me podsjetio.  

Mirrors sam i ja pogledao, i film je sasvim ok, nije loš, al' mogl'o je i bolje. 
Drag me to hell, Saw I, Paranormal Activity, Tihi vrisak, gledao sam dva djela nekog filma, ne znam kako se zove, uglavnom ćorava cura, ugrade joj leće i ukazuju joj se n'aki duhovi xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.