Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Eurovizija 2010

777 pregleda · 59 odgovora · otvorena 29.05.2010. u 23:34

Za one koji ne znaju, trenutno traje Eurovizija, BiH se dobro drzi, zasad dok pisem ,3 mjesto.

Pricalo se puno o nasem prestavniku, uglavnom negativno, ismijavali ga u Expresu, avazu, kao pjesma koja nije trebala da nas predstavlja, da imamo dosta kvalitetnih pjevaca, a da to nije on.

Uglavnom dobro stojimo, ja inace gledam ovo svake godine, ove godine smo dobrostojeci =]
Al niko nece biti ko Deen xD

http://www.youtube.com/watch?v=tfzrpx-_R8s
Tu je samo zbog same pjesme. Njegove glasovne sposobnosti FAIL!
Ma komsinsko glasanje , nista novo . Eurosong gubi smisao .

Post dobio aplauz od ultranumb

A dobro je kako su pričali da će biti.Govorili da nećemo finala vidjeti.
Dobar je bio naš nastup oba puta.
Sada smo na #10 - om mjestu :]

- nista, svake godine isto, komsija za komsiju glasa 
je napisao/la:
nije vise 3 :(
je**a, i sad je dobro xD
Da hoće bit' 12 da pokupim bobe u onoj temi  Volim ja našu državu al opet realno mi smo uvijek tu oko 10og mjesta, jebiga ne može više (:
hah,bili 3.kad su susjedi glasali
prošli susjedi,pali u poretku :D

Njemačka će ovo osvojiti,pjesma BIH je dobra,ali ne toliko da bi mogla pobjedit

ali Hrvatska je zahebala i Srbiju i BIH,dala 12 bodova Turskoj :o
Bejzi ba :( je**s ovu evrovoziju, kad komsija za komsiju glasa, jes to ok u nekom smislu, al uvjek jedni te isti pobjeduju ili su bili blizu pobjede :S.. uvjek ce isto biti nemoram ni gledat ko ce kome dati 12 bodova :] zato ne gledam
THE_BEST je napisao/la:
hah,bili 3.kad su susjedi glasali
prošli susjedi,pali u poretku

Njemačka će ovo osvojiti,pjesma BIH je dobra,ali ne toliko da bi mogla pobjedit

ali Hrvatska je zahebala i Srbiju i BIH,dala 12 bodova Turskoj
Vuku korjeni , nane'm..
Mah , sve po starom... to nije vise je***a eurovizija, mozemo mi imati najjacu pjesmu, a neka zemlja koja ima najvise susjeda sa najgorom pjesmom ce pobjediti. 

Phail , zato i ne pratim vise 
Bolje se drogirat ljepilom nego ovo gledat 

Post dobio šamar od 100kaa

Sjedim, gledam i psujem u sebi.
Kako retardirana pjesma, sa retardiranom pjevacicom i njenim retardiranim akcentom moze u da osvoji toliko bodova pored toliko dobrih pjesama koje se trenutno bore da imaju vise od 20 poena.
Glupa njihova politika i sistem, ovo je totalno sranje.
Ima toliko boljih pjesama poput Kipra, Irske itd. koje se nalaze medju zadnjim, dok neka glupa studentica
ili whatever koja ne zna ni zasto je tu, kupi poene. Pjesma je totalno sranje...
Ma zapravo ne znam ni ja vise zasto se zivciram niti zasto pisem sve ovo... oduvijek je eurosong bio failzorican show pa ne vidim razloga da tako i ne ostane.

Jedino sto valja u svemu ovome je da se ispise ime nase domovine pred malim ekranima desetinama
miliona gledalaca iako vise ne znam ni zasto ih je uopce toliko...
J**o ovo.
U posljednjih 2412412 godina, Rusija nije bila ispod 10-tog mjesta.Imaju 100 nekakvih susjeda je**m im sve. :S
Pa jeste bili smo na 3 mjestu zbog toga sto su glasali : Turska, Srbija , Hrvatska, Slovenija ... , a poslije ni boda :D
Dobili smo samo od francuza 5 i jos nekoga 2 poena.
Od Turaka 8 i ovo balkan standardno. 

Nismo vise ni od koga 
Ma lik fkt ne zna pjevati, nekako monotono pjeva :/ al eto pjesma kao pjesma nije losa 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.