Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Microfon za kupit :)

118 pregleda · 16 odgovora · otvorena 28.05.2010. u 14:36

E vako iz Sarajeva sam moze li mi neko reci gdje ima da se kupi mic ono samo mi za cs treba ...
Da li ima u plusu i koja je cijena ?
Jarane koji ku**c dižeš temu ?

Jel ti mrsko bilo ustat uiz te je**n stolice, prohodat do Skenderije, obić par radnji, nađeš mic, i kupis ga.

Fuckin tards.
od sjedenja pred kompom zaboravio di su mu vrata od kuce :S
torQ7u je napisao/la:

Jel ti mrsko bilo ustat uiz te je**n stolice, prohodat do Skenderije, obić par radnji, nađeš mic, i kupis ga.

:-X Fuckin tards.
Da, a cijena necu da dajem za mic 40 maraka necu pjevati ;/
torQ7u je napisao/la:

:-X Fuckin tards.
ti si bog :D
ImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaImaIma
Jarane imam ja mic i dacu ti jos 1 KM da ga nosis xD:):):):):P:P

Imas ba u radji po 5 KM !!!!
lol123 je napisao/la:
Da, a cijena necu da dajem za mic 40 maraka necu pjevati ;/
Nije to ovo "hajmo srat" !

Očeš mic dobar za loše pare, de ti meni reci ako gdje nađeš šta da i ja odem uzet.

Dobar mikrofon = Dobre pare

Pa ti gledaj.
torQ7u je napisao/la:
Nije to ovo "hajmo srat" !

Očeš mic dobar za loše pare, de ti meni reci ako gdje nađeš šta da i ja odem uzet.

Dobar mikrofon = Dobre pare

Pa ti gledaj.
Pa covjece nisam reko da ocu mikrofon za pjevanje u srb mikrofon 200 dinara ne vjerujem da kod nas nema :/
lol123 je napisao/la:
Pa covjece nisam reko da ocu mikrofon za pjevanje u srb mikrofon 200 dinara ne vjerujem da kod nas nema :/
Aj admine evo jedne pametne !!!!

Aj ti ovo LOCK !!!!!
lol123 je napisao/la:
Paša ako očes sluše + mic skupi 70KM odeš u Skenderiju, par prodavnica, ima Slusalica + Mic boli glava za 70KM.
torQ7u je napisao/la:
Paša ako očes sluše + mic skupi 70KM odeš u Skenderiju, par prodavnica, ima Slusalica + Mic boli glava za 70KM.
Imam sajberije 7.1 al mi ne radi mic :)
lol123 je napisao/la:
Imam sajberije 7.1 al mi ne radi mic
A da ih servisiras ?
torQ7u je napisao/la:
A da ih servisiras ?
da neznas dje ima u sarajevu sto popravljaju slusalice i to?
moj mic 1,25 KM HAHAHA :))
Sad sam uzo carcharias gori mic [slusalice razer] :D

♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.