Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jedite Kod Joa WAR

175 pregleda · 8 odgovora · otvorena 30.05.2010. u 21:02

Koliko vidim radi se o nekom 'ratu'.
Znači momci s JKJ igraju protiv nekih 'BE'

Zna li neko o ćemu je riječ ?

slicno CW samo sto se igra 15vs15 :D ludnica brate,normalno da ce pobjediti BE jos niko nije uspjeo da ih pobjedi niti ce kad BE 4ever 9-)9-)

Ko zeli da gleda bujrum
bcast01.blank-TV.de:50000
Balkan ekspres protiv dzoa
boT_ je napisao/la:
slicno CW samo sto se igra 15vs15 ludnica brate,normalno da ce pobjediti BE jos niko nije uspjeo da ih pobjedi niti ce kad BE 4ever 8-)8-)

Ko zeli da gleda bujrum
bcast01.blank-TV.de:50000
Brate simpatije dajem JKJ momcima, jer uvijek igram na tom serveru i regga su momci. <3 JKJ GO FTW !

A možeš li mi dati puni, pravi link, jer je taj neispravan, neće da otvori. Hvala
Volim jkj igram tamo boga pitaj kolko a da kazem samo zasto gube. Jednostavan je razlog : James Bond ( pomocnik joa ) zeli da igraju svi server war, tj. bice jos server warova i on hoce da svi jkj igraci igraju po jedan, stoga nije najbolje igrace stavio da igraju ovaj server war nego je bezveze biro. A da je biro najbolje igrace ishod bi bio puno puno drugaciji...
elitewow je napisao/la:
Volim jkj igram tamo boga pitaj kolko a da kazem samo zasto gube. Jednostavan je razlog : James Bond ( pomocnik joa ) zeli da igraju svi server war, tj. bice jos server warova i on hoce da svi jkj igraci igraju po jedan, stoga nije najbolje igrace stavio da igraju ovaj server war nego je bezveze biro. A da je biro najbolje igrace ishod bi bio puno puno drugaciji...
Ako ikad pobjede BE ja brisem acc na gamersu jednostavno necu igrati CS,kume znam ja sta je BE od osnivanja sam tu ;)

EDIT:
ovo ti je IP : bcast01.blank-TV.de:50000

connect bcast01.blank-TV.de:50000

Prejako je 15 vs 15 :)

Jao sada su oni sa BE-a toliki skileri smesno, ima pojedinaca ovo ostalo su sve nafuri .
boT_ je napisao/la:
Ako ikad pobjede BE ja brisem acc na gamersu jednostavno necu igrati CS,kume znam ja sta je BE od osnivanja sam tu

EDIT:
ovo ti je IP : bcast01.blank-TV.de:50000

connect bcast01.blank-TV.de:50000

Ne možeš ti to njima dokazati, oni nisu vidjeli dalje od JKJ i pričaju nešta

JKJ - grupa štekera, botova

Ovo su ti 15on15 matchevi između communitya, jedno vrijeme sam igrao ove warove za Clarion ^_^
Najaci "Community" 100%
A velika je razlika igrati na nekom serveru pa otici na BE milemi majke,bas ima igraca sto igraju....

Slika prije 5min

http://img179.imageshack.us/f/92813880.jpg/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.