Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Komentar na sliku

489 pregleda · 23 odgovora · otvorena 26.05.2010. u 18:06

Cao drugari.. Imam jako velik problem koji me muci vec par godina, naime izgubio sam poverenje u sebe, sramota me prici bilo kojoj devojci.. Evo vam razlog zasto..

Da li moze neko da me savetuje, ili da mi nekako pomogne.. Jer svaki dan sam u nekakvoj depri.. I ne mogu vise da slusam komentare na ulici kada prodjem pokraj neke devojke .. :S
Hahahaha Misoooooo, ahahahahahahahha
brate to ti je normalno u odredjenom vremenskom razdoblju ... neki prije, neki poslije prodju kroz tu fazu ( cak 80% populacije u svijetu ima problem sa aknama ) ..To ti takodjer zavisi i od tvog metabolizma, jer nisu kod svih isti hormoni itd.. nego najbolje ti je da odes u bolnicu i posjetis dermatologa da ti on propise neku terapiju i da ides na preglede poslije terapija, jer ti ovde mogu svasta govorit,a niko ti ne zna bolje od doktora

btw. to za samopouzdanje, samo budi ponosan sobom nek drugi pricaju sta hoce, nemoj ovisit o drugim i mijenjat se zbog drugih, mozes ti biti lijep koliko god hoces ako nisi dobar u dusi ko covjek j***s to ...
Qme ba pusti druge , ako ne smijes prici trebi dok si trijezan , onda se samo napij i onda pokusaj bit ce lakse 1337 puta

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.