Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.Ba i gaming dogadjaji

1.642 pregleda · 66 odgovora · otvorena 26.05.2010. u 01:08

Gamers.ba se vodi kao najveca gaming zajednica u BiH pa mozda i sire. Ovdje se okuplja ogroman broj igraca sirom BiH i komsijskih zemalja, raznih uzrasta, raznih vjerskih opredjeljenja, raznih ukusa sto se tice igara, itd itd.....

Medjutim, po cemu je G.Ba zasluzio tu pocastnu titulu najvece gaming zajednice? Sta je to zapravo gamers toliko ucinio za igrace sirom BiH i dalje pa da je postao "centar svih dogadjaja"?

Mnogi turniri se organizuju, mnogi gaming dogadjaji, okupljanja i stosta drugo, medjutim, G.Ba tu nema nikakvu ulogu. Od najvece zajednice bi covjek ocekivao da nesto uradi za svoje clanove, da potpomaze njihove aktivnosti, da ucestvuje u jacanju te zajednice.

Medjutim, G.Ba nema ni u prici. G.Ba nije pokrovitelj niti organizator nijednog ozbiljnijeg dogadjaja. Nije sponzor ni jedne jedine ekipe, niti je ikada bio sponzor nagrade na nekom vecem turniru u regionu. Po mom nekom skromnom misljenju, to nije ponasanje neke "vodece zajednice".

Mnoge druge velike stranice, koje su "specijalizovane" za neko podrucije (G.Ba za igre) uglavnom i ucestvuju u nekim dogadjajima vezanih za to podrucije.

Ja mislim da G.Ba dovoljno zaradjuje da si moze priustiti da bude sponzor nekog turnira, da donira poneku nagradicu. Pa makar nagradu za jedan turnir godisnje, ne mora ove manje. Ili ako nista, G.Ba je mogao finansirati troskove jedne ekipe koja je ucestvovala na qESWC-u koji se nedavno odrzao. Mogli su im organizovati neke g.ba majce i da ih reklamiraju da se vidi da i ovaj sajt vrijedi necemu. Nije to sada bio neki trosak, pa da kazes previse je.

Komentari, idje, sugestije i kritike su dobrodosle.

Hvala na citanju.
Vlasnik ove stranice zarađuje ovdje ne toliko male pare, i sve dok se kupuju premiumi i dok se govori da je gamers najveća gaming zajednica u BiH, stanje se neće mijenjati... Njemu dobro, mi šutimo, on uživa. Situaciju može promijeniti jedino ovaj emag što se pravi, jer postoji mogućnost masovne "selidbe" sa gamersa na emag... A onda će vlasnik stranice morati svašta raditi kako bi pobio konkurenciju. Znaš ono: Kad nema konkurencije, vlada monopol.

Post dobio aplauz od mirofa

reLo je napisao/la:
Vlasnik ove stranice zarađuje ovdje ne toliko male pare, i sve dok se kupuju premiumi i dok se govori da je gamers najveća gaming zajednica u BiH, stanje se neće mijenjati... Njemu dobro, mi šutimo, on uživa. Situaciju može promijeniti jedino ovaj emag što se pravi, jer postoji mogućnost masovne "selidbe" sa gamersa na emag... A onda će vlasnik stranice morati svašta raditi kako bi pobio konkurenciju. Znaš ono: Kad nema konkurencije, vlada monopol.
Situacija je upravo taka... nazalost. I ja se nadam da ce Kemo to rijesiti sa emag-om i planiram se, sto ti kazes, "preseliti" na njega. Ali ocekujem da ce Ado, ako nista pokusati na neki naci da zadrzi stare clanove. A ova sto ja pisem bi bila idealna reklama za takve stvari. Kada bi g.ba bio sponzor neke ekipe, to bi bilo prejako. Onda bi i mozda razmislio, pa kupio po koji premium da i ja malo pomognem.

Ali ovako, dok znam da moje pare koje idu na premium idu direkt nekome u djep i da se taj nece potruditi da nesto uradi za mene/nas, onda ne zelim ni da dam pare za taj premium. Ma koliko on dobar i privlacan bio. 

Hval ana normalnom komentaru za razliku od onoga prije tebe sto je napisao. 
Fina diskusija qme pravo, evo od kad sam na g.ba nisam nikad vidio bolju diskusiju 

Gamers.ba = da nema njega nebi bilo turnira, jer se tu ja mislim i jedino dizu teme za turnire, i raja je navikla vec 10 godina isto tako, i niko A nije rekao da bude g.ba organizator, a ovo da bude sponzor g.ba, brate ne vjerujem da ce se to ikad ostvariti, jer Ado je skroz zapostavio ovaj site po meni, drze ga riddle i ash jedva, popravljaju bugove itd 

A sto kazes g.ba ima dovoljno para, da bude organizator, u to sam siguran da ima 100%

Al sta ce Adi to, kad je g.ba popularan i bez tih turnira ? Ja iskreno da sam ovo stvorio, i vise da imam od 50k korisnika, sta cu tu jos raditi ? svaki dan se rega 20 30 ljudi novih, njemu ne treba to, al et vidite sa riddlom, da se nes uradi da bude kakav ogroman turnir 

Sve u svemu sve pohvale za temu 

Pozdrav.
Prvo jako zanimljiva tema....

Jedan ESWC bU ima iza sebe. Znaci kad neki od nas (ja prvi) nisam znao sta znaci ta skracenica on je bio organizator i za to mu se ne moze nista reci.

Sad da popricamo o ucescu tj. sponzoriranju ekipa ili turnira. Ajmo realno pricati koliko ima ekipa u BiH koje su bez sponzora a vrijede su sponzoriranja ? Koliko je ekipa doslo a da su vjezbali vise od 1 mjeseca ? Ja znam samo za kka, ETP i oldies... Od njih samo kka nema sponzore a oni su manje vise BL ekipa tako da od njihovog sponzoriranja nema nista. Tesko je danas izdvojiti sredstva a API nije tako jaka firma da pare baca "tek tako"...

Veliki dogadjaji i turniri.... Hmmmm. Ja koliko znam do sad smo tj. u posljednjih 5 godina imali samo 4 velika turnira. ESWC 2005, ESWC 2006, Detonator i ovaj sad ESWC. Onako realno gledajuci, za turnir kakav je ovaj potrebno je minimalno, minimalno 10 000 KM. Odakle ? Mislim da je malo ljudi koji ce uloziti svoj novac i vrijeme u ovako "glupe" stvari kao sto su igrice. Sam sam bio svjedok dok smo trazili sponzore, kako je nekim ljudima smjesto sto se to uopste naziva sportom da ne pricam dalje.

Sto se tice samog gamersa, on s onim sto je dosad uradio, s brojem clanova i historijom kakvu ima, jedini zasluzuje da bude pravi i najveci BH comunity, htjeli mi to priznati ili ne. I meni mnoge stvari smetaju ali sto sta se nece promjeniti zadugo, to je sigurno.

Nisam glasao na anketi jer mi otimash hljeb iz ruku  

EDIT :

To sto si citirao Bakira, vracamo se na ono da gamers cinimo mi, memberi a ne izgled i ostale stvari !

Post dobio aplauz od mirofa

Da i usput glasam za posljednju opciju  : 45%  

Gamers.ba stranica ne bi samo trebala biti stranica oko BIH turnira manjih, vecih vec cijeli balkan bi trebao ovdje svoje turnire pokazivati i da su vece nagrade islo bi se svagdje .
I to opet nas dovodi do zlatog vremena tite .
E sad kako ces ti otici kad kod nas pun qrac nacionalista ..

Skrecem sa teme .

Ma joj dzabe da spominjem vlasnike i sve ostale oko sajta kad sto god pokusas (ovi znaju sto smo pisali prijedloge po administraciji ) nista da se uradi . A zbog toga je otislo dosta starije ekipe .... Stvarno ... :(
Slazem se to za sponzorstvo / organizaciju turnira i bilo bi dobro kad bio bio neki "gamers.ba turnir" cs1.6,dotA,wow,COD,MOH ...
BTW. Dobro nas ti ucjeni sa ovim vote-om
gott je napisao/la:
Fina diskusija qme pravo, evo od kad sam na g.ba nisam nikad vidio bolju diskusiju 

Gamers.ba = da nema njega nebi bilo turnira, jer se tu ja mislim i jedino dizu teme za turnire, i raja je navikla vec 10 godina isto tako, i niko A nije rekao da bude g.ba organizator, a ovo da bude sponzor g.ba, brate ne vjerujem da ce se to ikad ostvariti, jer Ado je skroz zapostavio ovaj site po meni, drze ga riddle i ash jedva, popravljaju bugove itd 

A sto kazes g.ba ima dovoljno para, da bude organizator, u to sam siguran da ima 100%

Al sta ce Adi to, kad je g.ba popularan i bez tih turnira ? Ja iskreno da sam ovo stvorio, i vise da imam od 50k korisnika, sta cu tu jos raditi ? svaki dan se rega 20 30 ljudi novih, njemu ne treba to, al et vidite sa riddlom, da se nes uradi da bude kakav ogroman turnir 

Sve u svemu sve pohvale za temu 

Pozdrav.
Gamers.ba kada bi sada nesto, mogao bi ha zamjeniti i najobicniji gotovi forum. Gamer je jedino poseban po ovim notifikacijama za citiranje. Nista vise. Ali eto, i da bi tako nesto mogli uraditi, morali su unistiti citiranje i sada moras citirati citav post umjesto samo 1 ili 2 recenice na koje odgovaras. I mozes samo 1 post citirati.

Hocu da kazem da gamers nije vise ono sto je nekada bio. Nije vise posebani ni po izgledu ni po funkcijama i temama. Imamo sada mali milion foruma sa slicnim ili cak istim izlgedom i funkcijama. Kemo pravi sajt na koje ce najvjerovatnije vecina sa gamersa preci, a neki ce potpuno ostaviti gamers. To ce biti veliki gubitak za ovaj sajt. A od tih 50 k usera, nemas ni 10k razlicitih, a od tih 10k nema ni 400 aktivnih korisnika. To nije sada da kazes neka posebna cifra. moze se tu jos toga napraviti i poboljsati.

A eto, ne mora gamers biti organizator turnira. Jbg. to ipak puno kosta, kao i sto trazi puno organizovanja i prostorije i sve to. Ali mogu npr. biti sponzor nekoj jacoj BiH ekipi. eu4ija je dobra koliko znam i bili bi odlicna reklama za ovaj sajt. Cak ne mora da bude ni potpuno sponzor. Ali moze im poneki turnir platiti.

Ne trazim ja nemoguce od ove stranice. 
Philosopher je napisao/la:
Gamers.ba kada bi sada nesto, mogao bi ha zamjeniti i najobicniji gotovi forum. Gamer je jedino poseban po ovim notifikacijama za citiranje. Nista vise. Ali eto, i da bi tako nesto mogli uraditi, morali su unistiti citiranje i sada moras citirati citav post umjesto samo 1 ili 2 recenice na koje odgovaras. I mozes samo 1 post citirati.

Hocu da kazem da gamers nije vise ono sto je nekada bio. Nije vise posebani ni po izgledu ni po funkcijama i temama. Imamo sada mali milion foruma sa slicnim ili cak istim izlgedom i funkcijama. Kemo pravi sajt na koje ce najvjerovatnije vecina sa gamersa preci, a neki ce potpuno ostaviti gamers. To ce biti veliki gubitak za ovaj sajt. A od tih 50 k usera, nemas ni 10k razlicitih, a od tih 10k nema ni 400 aktivnih korisnika. To nije sada da kazes neka posebna cifra. moze se tu jos toga napraviti i poboljsati.

A eto, ne mora gamers biti organizator turnira. Jbg. to ipak puno kosta, kao i sto trazi puno organizovanja i prostorije i sve to. Ali mogu npr. biti sponzor nekoj jacoj BiH ekipi. eu4ija je dobra koliko znam i bili bi odlicna reklama za ovaj sajt. Cak ne mora da bude ni potpuno sponzor. Ali moze im poneki turnir platiti.

Ma znam ja brate sta ti oces da kazes, al g.ba ko sto nera_f kaze ima drama dobru historiju i sve to 

Ovo da bude nekoj jacoj ekipi sponzor, to bi bilo dobro  Al nije do nas pasha moj :]

Sve je do Ade.

A Kemo pravi tu stranicu, treba qme da grmi ta stranica prvo, pa da ode raja sa g.ba . . . Jer dosta raje se naviklo na g.ba 
A ako se to desi da puno raje predje na taj site, Ado ce 100% nesto uraditi (:

G.ba realno oslikava stanje naše države, pare od premiuma i sponzora se kupe a ništa se ne radi, slično ko u politici uveli PDV silne pare dobijaju a na kraju "nema para", nažalost al to je tako.Sajt zapušten, ne vodi, se briga, nema nikakvih updejta, bug-ovi se rijetko ispravljaju. Zašto jednostavno ne prepuste brigu nekim drugim ljudima koji su voljni uradit nešto za ovaj sajt. Jer g.ba je ipak brend i sajt koji postoji nekih 10tak godina. Zašto da prelazimo na Kemine neke novopečene stranice kad imamo g.ba

Šteta što ova vijest nije istina: http://www.gamers.ba/vijest/7706/gamers-ba-5-0-
Nisam usao na ovaj forum ne pamtim i udjem bze veceras iz dosade i procitam ovu temu. Pa da napisem i ja par rijeci.
Sto se tice Ade i ostalih "gazdi" oni nece nikada nista ni uraditi po pitanju ovog sitea zato su ga i prepustili Riddleu, njima je propa dernek, propao gamers.ba, propao prati.ba samo im je pik.ba ostao kao neki regularan site. Tako da ne ocekuj od njih da oni dadnu pare nekome jer bitnije je potrositi kod Bicakcica 200 KM, odvesti neku kuravu u auto nego dati za neki tamo QESWC. Ne zelim uopste da pisem o vlasniku ovog portala jer svaka rijec je suvisna. Samo cu napiasti par rijeci o QESWC-u i emagu. Sto se tice ovog turnira kako meni rekose bio je i vise nego odlican naravno za to sve je zasluzno par momaka a sta bi tek bilo da je bilo vise organizatora od njih par ?
Svaka cast svim momcima koji su ucestvovali u organizaciji QESWC-a i koji su ucestvovali uopste na turniru. Sto se tice sponzora za turnir. moze se i to naci nije problem samo treba iznijeti dobre argumente i pogurati malo sa strane i sve se moze. Da dodam jos za emag, emag kada se dovrsi bice cudo. Zasto? Zato sto Kemo ima iskustva sa ovim cudom ovdje, zato sto momak zna svoj posao, zato sto momak nece prepustat idiotima da vode stvari umjesto njega..... Toliko od mene budite pozdravljeni.
cannabis4posho je napisao/la:
Nisam usao na ovaj forum ne pamtim i udjem bze veceras iz dosade i procitam ovu temu. Pa da napisem i ja par rijeci.
Sto se tice Ade i ostalih "gazdi" oni nece nikada nista ni uraditi po pitanju ovog sitea zato su ga i prepustili Riddleu, njima je propa dernek, propao gamers.ba, propao prati.ba samo im je pik.ba ostao kao neki regularan site. Tako da ne ocekuj od njih da oni dadnu pare nekome jer bitnije je potrositi kod Bicakcica 200 KM, odvesti neku kuravu u auto nego dati za neki tamo QESWC. Ne zelim uopste da pisem o vlasniku ovog portala jer svaka rijec je suvisna. Samo cu napiasti par rijeci o QESWC-u i emagu. Sto se tice ovog turnira kako meni rekose bio je i vise nego odlican naravno za to sve je zasluzno par momaka a sta bi tek bilo da je bilo vise organizatora od njih par ?
Svaka cast svim momcima koji su ucestvovali u organizaciji QESWC-a i koji su ucestvovali uopste na turniru. Sto se tice sponzora za turnir. moze se i to naci nije problem samo treba iznijeti dobre argumente i pogurati malo sa strane i sve se moze. Da dodam jos za emag, emag kada se dovrsi bice cudo. Zasto? Zato sto Kemo ima iskustva sa ovim cudom ovdje, zato sto momak zna svoj posao, zato sto momak nece prepustat idiotima da vode stvari umjesto njega..... Toliko od mene budite pozdravljeni.
Inace si mi najmrza osoba na gamersu ali moram da dodam nesto i za eMAG,

Mi smo ponudili reklamu Kemi u zamjenu da nam napravi site qeswc.ba... Niko nije trazio da se lomi oko sajta niti bilo sta drugo nego samo da napravi nesto normalno da ono ruglo ne stoji kad ljudi iz Game Solutiona pogledaju... Hladno nas je odbio, odbio je da posveti 10 minuta svog zivota toj "gluposti"...

Iskreno se nadam da se ta praksa nece nastaviti kad portal bude u funkciji 
shoT je napisao/la:
G.ba realno oslikava stanje naše države, pare od premiuma i sponzora se kupe a ništa se ne radi, slično ko u politici uveli PDV silne pare dobijaju a na kraju "nema para", nažalost al to je tako.Sajt zapušten, ne vodi, se briga, nema nikakvih updejta, bug-ovi se rijetko ispravljaju. Zašto jednostavno ne prepuste brigu nekim drugim ljudima koji su voljni uradit nešto za ovaj sajt. Jer g.ba je ipak brend i sajt koji postoji nekih 10tak godina. Zašto da prelazimo na Kemine neke novopečene stranice kad imamo g.ba

Šteta što ova vijest nije istina: http://www.gamers.ba/vijest/7706/gamers-ba-5-0-
Zato sto ce taj Kemo uvesti neke promjene koje ovde ocigledno fale...

Zato sto ce taj Kemo zvati Dodika da kupi licencu za WCG ...

( :
Ma znas mene. Ja uvijek nesto vrijedno paznje napisem. (al' se danas nesto hvalim xD)

Uglavnom, hvala na komentaru. Komentar od bivseg administratora/globala koji zna skoro sve "glave" ovog sajta puno pomaze da se opise situacija onakvom kakva jeste.

@ qutoR

HAHAHAHAHAHA..... Dodika :D:D
Trenutno najmocniji covjek u BiH, Kemo. 
nera_f je napisao/la:
Inace si mi najmrza osoba na gamersu ali moram da dodam nesto i za eMAG,

Mi smo ponudili reklamu Kemi u zamjenu da nam napravi site qeswc.ba... Niko nije trazio da se lomi oko sajta niti bilo sta drugo nego samo da napravi nesto normalno da ono ruglo ne stoji kad ljudi iz Game Solutiona pogledaju... Hladno nas je odbio, odbio je da posveti 10 minuta svog zivota toj "gluposti"...

Iskreno se nadam da se ta praksa nece nastaviti kad portal bude u funkciji 
To sto sam ja tebi najmrzi mene to ne interesuje, ja tebe niti znam niti poznajem da bih te mogao mrziti ili voliti a ja znam zasto ti mene mrzis, zato sto sam ja kao arogantan i prepotentan jer sam banovao sve debile sa ovog sitea i zato sto nisam dozvoljavao ono sto vi danas dozvoljavate ali zar je to uopste bitno ?
Prvo se raspitaj ima li Kemo vremena da uradi neke stvari pa onda vidi moze li to da uradi. Neko nece da potrosi 10 minuta svog' vremena da bih uradio site koji nece liciti ni na sta vec bi radije potrosio 10 dana vremena i uradio nesto kako treba ali on tih 10 dana nema.
a evo iskreno hajd sad ako smijem da se nadovezem ako sta nera ne bude na mjestu slobodno pocrveni post !

Evo prvo cu reci za velike ekipe i turnire par rijeci :

Brate eto uzet cu eu4iu za primjer !

To je ekipa koja je sigurno najaca u BIH . Ljudi dodju jer imaju hem dosta skila hem dosta iskustva iza sebe i kad je kriza oni igraju kao da je tek pocetak i tako to !
Ti kazes treba ih sponzorisat ? Sta da im das 200 KM za tur znas li gdje bi to zavrsilo ? U pivari qme nigdje drugo !

Ako je iko zasluzio sponzorstvo i to bas jako to je KKA i ETP , oldies su imali DISTI sad ne znam jesu li im sponzori vise !

eu4ia ti vise nikad nece biti kao prije jer ljudi imaju sad po 25 30 god i bas mislis da ce on sjest i trenirat kao mi hajvani po 2 , 3 sata .. Nece vjeruj mi ali eto njihov problem !

U nasoj drzavi nemas konkretne firme koje bi se mogle pozabavit nekim turnirom ili slicno ...

Sto se tice bU-a [ Ade ] ---

Ja sam pricao sa jednim likom nebitno totalno koji i vi sto pricate ima od reklame para i to smijesno jer bas jedan lik sto je drzao ovaj sajt otisao je bukvalno jer je dobio dosta bolju ponudu a sad hvala bogu ce i svoju da otvori na kojoj cu vise visit nego na G.ba ...

Sad samo skontaj .. Mjesecno se uzme 1000 premiuma .... Skontaj da je to 2 KM 1.70 ti ide BHTELECOM-u tako nesto Wicky ako nije problem ispravi me . Od ostali reklama imas maximalno 200 KM ako grijesim Wicky opet me ispravi .. Na kraju sve to saberes Ado bukvalno marke nema od ovog-a on kupi pare na PIKU qme !

I da da nas nije ovog sajta bukvalno ne bi bilo ! Mi smo ti koji po citav dan dizemo teme za pomoc za neki turnir nesto veoma smijesno ili zanimljivo ili da spamamo ! Mi smo ti koji prenose pricu o G.ba drugim ljudima a i ovo je sajt koji ima historyu kakav ni jedan drugi sajt BIH nece imati ni comunity ...

Ado da oce da sponzorise nekog dao bi pare ali posto nece nista nam ne preostaje nego da se nadamo boljem sutra i da budemo sretni sto ima par ljudi na ovom sajtu koji se bar koliko toliko trude da nam udovolje !

Sry na ovako kratkom postu !

Nera ako ima sta lose PUCAJ CRVENI KARTON !

Naravno potpuno se slazem da bi eu4ia bila odlicna reklama za ovaj sajt i ako ce dosta raje s gamersa preci na emag ne vjerujem da ce gamers.ba propasti ako ne ostace tu barem radi tradicije 
Ma znas mene. Ja uvijek nesto vrijedno paznje napisem. (al' se danas nesto hvalim xD)

Uglavnom, hvala na komentaru. Komentar od bivseg administratora/globala koji zna skoro sve "glave" ovog sajta puno pomaze da se opise situacija onakvom kakva jeste.

@ qutoR

HAHAHAHAHAHA..... Dodika :D:D
Trenutno najmocniji covjek u BiH, Kemo. 
http://gamers.ba/profil/Dino

Eh da je ovaj tu (mozda i jest) da napise koju 

A slag na tortu bi bio da ado koju zada 
To sto sam ja tebi najmrzi mene to ne interesuje, ja tebe niti znam niti poznajem da bih te mogao mrziti ili voliti a ja znam zasto ti mene mrzis, zato sto sam ja kao arogantan i prepotentan jer sam banovao sve debile sa ovog sitea i zato sto nisam dozvoljavao ono sto vi danas dozvoljavate ali zar je to uopste bitno ?
Prvo se raspitaj ima li Kemo vremena da uradi neke stvari pa onda vidi moze li to da uradi. Neko nece da potrosi 10 minuta svog' vremena da bih uradio site koji nece liciti ni na sta vec bi radije potrosio 10 dana vremena i uradio nesto kako treba ali on tih 10 dana nema.
Ma jasta... Mene si banovo ... nebitno ko te j**e.... Za mene nisi ni prepotentan ni arogantan, za mene si retardiran 

Ja samo kazem da smo ga zamolili posto se on predstavlja kao normalan da nam izadje u susret ali eto nije...

+ obeco reklamu na sa-x.com
+ obeco reklamu na index.hr
+ obeco jos 3 reklame na portalima, nista nije uradio...

Ja samo govorim kako jeste, pravo da ti kazem j**e mi se koji sajt je bolji i ko ce koga zajebati i zasto....

(Sto se tice ovih dana i ovih sranja, cisto informativno, sajt smo morali postivi zbog ugovora da bi licenca ostala i za sledecu godinu a nismo imali dovoljno para da platimo da neko uradi....)

Ja se iskreno nadam da ce emag ako nista biti dobra konkurencija pa nek se oni takmice ko ce biti bolji !
nera_f je napisao/la:
Ma jasta... Mene si banovo ... nebitno ko te j**e.... Za mene nisi ni prepotentan ni arogantan, za mene si retardiran 

Ja samo kazem da smo ga zamolili posto se on predstavlja kao normalan da nam izadje u susret ali eto nije...

+ obeco reklamu na sa-x.com
+ obeco reklamu na index.hr
+ obeco jos 3 reklame na portalima, nista nije uradio...

Ja samo govorim kako jeste, pravo da ti kazem j**e mi se koji sajt je bolji i ko ce koga zajebati i zasto....

(Sto se tice ovih dana i ovih sranja, cisto informativno, sajt smo morali postivi zbog ugovora da bi licenca ostala i za sledecu godinu a nismo imali dovoljno para da platimo da neko uradi....)

Ja se iskreno nadam da ce emag ako nista biti dobra konkurencija pa nek se oni takmice ko ce biti bolji !
Prvo nemoj vrijedjat jer ja nisam neki balavac ovdje niti sam ja tebe uvrijedio. Ban ti je uslijedio sigurno sa zaslugom.
Drugo Kemal mozda i nece da vam uradi cisto radi ovoga ovdje, zapitaj se malo je li to tako. Pa kad ti se j**e onda nemoj da se bunis i da organizujes event u kojem se treba pokazati zasto je BIH u vrhu balkanske gaming scene ako jeste uopste u vrhu.
Prvo nemoj vrijedjat jer ja nisam neki balavac ovdje niti sam ja tebe uvrijedio. Ban ti je uslijedio sigurno sa zaslugom.
Drugo Kemal mozda i nece da vam uradi cisto radi ovoga ovdje, zapitaj se malo je li to tako. Pa kad ti se j**e onda nemoj da se bunis i da organizujes event u kojem se treba pokazati zasto je BIH u vrhu balkanske gaming scene ako jeste uopste u vrhu.
Dado brate ae nemoj da se rasprava dize sad oko toga ko je koga banovao ili sta drugo pls daj da se fino svasta cuje ko sta misli odavno se ovoliko ne nacitah postova procitao 1 lektiru u zivotu ovo mi je druga :)

Znas i sam kako je sa kemom i znam ja vjeruj mi dobro za koju je firmu radio [ majka od para ] radi vjerovatno i sad !

Covjek je uradio Gamers.ba i bio je bog tada sad stize emag nova generacija novi sajt a sto je najbitinije bit ce zabavnije i nece biti malumnih likova [ Citaj ne mislim na ove sto su trenutno pisali odgovore na temu ]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.