Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[CS] versus [wc3]

634 pregleda · 20 odgovora · otvorena 17.03.2004. u 21:38

u zadnje vrijeme sam primjetio da se sve slabije igra CS, dok ima mnogo CS igraca koji sve cesce igraju wc3.... kakav je slucaj sa vama...?? dali slabi nasa CS scena....?? wc3 se sve vise razvija....
ma sto se tice Cs'a nije oslabioo , samo sto pretezno svi igraci iz MOSTARA igraju wc3 a takodje i iz SA kao borg seyo yoder i kzzo , a ostala raja znam da igra cs'a i ja bi rekao da mi se wc3 nimalo nesvidja , kosto jedan jaran kaze "ja neznam sta oni vide u wc3" isto mi je misljenje , ma da volim sto se i igra wc3 , jer nek se i druge igre igraju , nismo valjda toliko ovisni CS'a ... eto to je to ... CS ne slabi u BIH nego se wc3 penje na veci nivo !!!!
"dali" se pise odvojeno
glavni razlog toga sto sam ja prestao igrat csa jer je wc3 cist i nevin... a ne kao cs koji svakog dana dobije sve vishe i vishe ppka
Re:
--------------------------------------
ma sto se tice Cs'a nije oslabioo , samo sto pretezno svi igraci iz MOSTARA igraju wc3 a takodje i iz SA kao borg seyo yoder i kzzo , a ostala raja znam da igra cs'a i ja bi rekao da mi se wc3 nimalo nesvidja , kosto jedan jaran kaze "ja neznam sta oni vide u wc3" isto mi je misljenje , ma da volim sto se i igra wc3 , jer nek se i druge igre igraju , nismo valjda toliko ovisni CS'a ... eto to je to ... CS ne slabi u BIH nego se wc3 penje na veci nivo !!!!

bas tako am1re
Re:
glavni razlog toga sto sam ja prestao igrat csa jer je wc3 cist i nevin... a ne kao cs koji svakog dana dobije sve vishe i vishe ppka

ma neka , eto ja sam ppappak ... a jarane tako ce i dosta raje misliti kao i ti i prece svi na wc3 , a vjeruj mi da se CS iigra vise neg wc3 , eto naveo sam ko igra i da se zna da je active ne 4um mostar i sarajevo ... a CS ce ostati svima u dusi !!! a wc3 se poboljisava BIH the best !!!
ma jarane ima finih osoba ovdje na forumu... al nemogu ja sad htjet igrati CSa i sve , dodjem na server i vidim nick *__H__**A_*_K*___*E__**R__*** prvi u terrorima il counterima i to ogromna razlika
jednostavno nemogu...
ja sam prestao igrati cs kada su ga poceli igrati klinci sa prosjekom godina 12
Re:

moja poenta upravo (:
Re:
Re:

moja poenta upravo (:

eh dobro mrzim i ja jarane kad dodu 3-4 djece i natovare se na 1 computer i igraju , a razumijem i seyu , a sada za sebe nemogu reci da sam momak ili djete od 12 g nazalost nisam godina ... ali volim cs a opet i nisam ovisan o tome , zato seYu dobro razumijem skoro 20'ta a da trpi djecu da igraju cs'a a tebe ven0m ti si isto ja iste smo godine i nemozes nista reci djeci kad si lahko receno i ti djete !!!! wc3 je za mene teoretski dosadna igra zato sto ne volim ni jednu igricu sto se tice strategije , a CS opet za dosta razmisljanja kosto i wc3 ... dosta o ovome , rekao bi samo svima da igraju sta hoce , za mene CS za tebe seYo i ven0m wc3 !!! i to je to ... nemamo vise o cemu da govorimo svak ima svoj ukus sto se tice igrica ili neceg drugog !!!
jest ja sam dijete....
nechu da nesht kazhem za sebe pa da ispadne bezveze al et... koliko god godina imao
igram csa 4 godine i sjecam se da sam i ja prije 3 godine bio onakav ( covjece nick mi je bio " dado kills ") i znam da uporedim igrache od tada i igracha sada i vidi se razlika. mene boli briga koliko igrach ima godina sve dok zna biti normalan (:
ADMINI OPROSTITE,STVARNO NISAM VAS NIKAKO HTIO ZEZATI A NISAM.
VOLIO BI AKO MOZE DA MI SKINETE BAN SA BlackMage.la
pls
ebote warcraft nisam ga nikad igro nit cu ga igrat!!! naka sranja mali ljudi strategija ma nece proci pored ovakog dobrog CS-a
Re:
"dali" se pise odvojeno

E, TO
heheheheh
ja sam cs.a igrao prije 4 godine.. i nisam bio nimalo los... cak sam jednom uzeo Cage-a 1 na 1 .. i to sam pucao samo iz pticarke * ozbiljno *
ali fakat mi se igra zgadila sto sam stariji... nazalost, ali vecina nase CS komune jeste takva... to se moze zakljuciti i sa ovog foruma, razgledajte po kanti kakvog je sve smeca bilo, e upravo z*** toga, z*** ljudi sam promjenio igru... jer pc igrice sluze za druzenje, a fakat nemam zivaca druziti se sa klincima od 12-13 godina ( bez uvrede, naravno )
ma Cs rulzzz
ali i wc3 je xtra pravo
------------------
haha to je reci thema
------------------
ba to je pravo
meni se vise svidja CS od wc3 iako i ja volim strategije....wc3 nije losa igra ali je za mene teska i nekako mi se ne igra..svim wc3 igracima na forumu svaka cast jer je igra stvarno teska(bar za mene)i bilo je tesko postici ovakve rezultate i naucit je tako dobro igrat..ipak Cs je zakon..nisam ni ja extra star(ko am1r)ali znam na sta mislite kad kazete da ne volite igrat sa djecicom...ali ipak igra je igra..nema veze skim da je igras..meni je svejedno il ljudi igrali CS-a il wc3 samo dok se nesto radi i dok se ljudi zabavljaju i ostvaruju dobre rezultate...poZz CS rulZz!!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.