Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Eurosong

275 pregleda · 30 odgovora · otvorena 25.05.2010. u 22:06

Evo trenutno je 1. polufinalna večer 55.Eurosonga !

U kojoj nastupa BiH predstavnik Vukašin Brajić sa pjesmom Thunder and lightning koji je to jako dobro izveo.
Meni se osobno nije svidio srpski predstavnik(los satajl,kosa.) pjesma nezanimljiva, izvedba ,sve(neznam ko u Srbiji bira pjesmu ljudi ili žiri,ali pjesma SUCKS !) Neam nista protiv srba,mozda i njima se nesvida pjevač !
Nasa pjesma je dobra, al' je izvodjac ku****a!
Vidjet ćemo , vidjet ćemo!

... ima zaista dobrih pjesma, konkurencija je jako dobra, ali ja mislim da mozemo proci dalje, kao i nasi susjedi.

kasnije se javim.
ENTEL1 je napisao/la:
Vidjet ćemo , vidjet ćemo!

... ima zaista dobrih pjesma, konkurencija je jako dobra, ali ja mislim da mozemo proci dalje, kao i nasi susjedi.

kasnije se javim. ;D
Ti stealth jeste srbi,jer vam nepise ime ni grad ni nista ? :)
Pa neznam kome je upuceno :r
ma pjesma ku**u nevalja a ni on nea pojma jest da je dobro izveo kako su ljudi mislili da ce biti al et .. moj predosjecaj da ce germany dobiti sa pjesmom lena mayer satellite
Vasa pjesma mi je predobra.. Al na bosanskom jeziku mi je bolja nego na engleskom.. Srbija mi ima bas glupu pjesmu..

Najbolja mi je od Lene - Satellite..

[youtube]8QSgNM9yNjo[/youtube]
StealtH je napisao/la:
Nasa pjesma je dobra, al' je izvodjac ku****a!
+1
Srbi ga odbacili sa izbora za svoju pjesmu Eurovizije, ali, posto se zna da mi kupimo tuđe smeće, odmah su ga nasi doveli.
Nasa pjesma mi se nikako ne svidja al ono nikako ..
Srpski pjevac malo je rec gay ..
Ne znam sto govore da mu je pjesma losa, jucer citam u Expresu blate momka samo tako. Pjesma dobra, rock ovo ono. Nemaju sluha =], pjesma je OK, bolja nego od Srbije, malo su se zeznuli, bezveze kad kaze ono Hop, hop, hop, ovo je Balkan, come on!
Dodali neki efekat glup.
svidja mi se nasa pjesma, ali ne svidja ovaj Vukasin nikako -.-' Nadam se da cemo proci u finale .
ja mislim da je osnovno na eurosongu da mi(ljudi BiH-a) budemo zadovoljni,a kako prodjemo to za mene i nije bas vazno.kako ja vidim 90% ljudi nije zadovoljno,i to ne samo sa g.ba nego sam gledao i emisiju u kojoj je vecina ljudi govorila da im se ne svidja pjesma,a ni izvodjac
Ovo ono, glupa pjesma govorite a evo prvi prosli =]
Bosanci uvjek nezadovojni xD

Volio bih da pobjedi lik samo tako, pa da pljunem svakom u lice ko je reko sta protiv njega.
Je*ite se..eto vam ga..1. smo prosli,vi govorite necemo ni proc...Slazem se "Bosanci nikada zadovoljni"...pa sta ako je Pravoslavac...i ako ne budemo u finalu na dobrom mjestu nije kriv vukasin,krivi su ovi sto su pjesmu izmisljali...covjek je bas dobro otpjevo....Pozz :D
Kao prvo, ne svidja se vecini zbog glavnog problema danasnjice balkana - nacionalizam.

A drugi razlog bi mogao biti to sto nema "tradicije" BiH u pjesmi, kao recimo kod Hari Varesanovica u pjesmi Lejla ( tako nekako) zbog cega smo i ostvarili rezultat koji smo ostvarili, a svi vrlo dobro znaju koji je to bio.

Svejedno GL nam, nadam se da cemo dobar rezultat ostvariti.
a sta ce ja nisam gledo to al sta ima veze sto je lik druge nacionalnosti sta to ima veze jes malo glupo al.......
smoki je napisao/la:
Ovo ono, glupa pjesma govorite a evo prvi prosli =]
Bosanci uvjek nezadovojni xD

Volio bih da pobjedi lik samo tako, pa da pljunem svakom u lice ko je reko sta protiv njega.
Like :D
BIH pjesma svidja mi se samo sto je "kao " rock ali tekst mi nije nesto mozda i valja meni se nije svidio.
Srbija pjesma 0 bodova . Zao mi je sto oko balkanske muzike uvijek brega uplete svoje prste znaci u ebenoj pjesmi mora biti TRUBA OOOOOO .
Sam pjevac cim ga vidis dodje ti da bacis bombu na njega .

Prestao sam gledati eurosong kad sam vidio da se poslednjih godina brega poceo motati oko ovih balkanskih drzava .

Hrv , Slo , Crna Gora itd... ove drzave iz okruzenja nisam jos slusao .

Primjetio sam samo da turci imaju neku hardrock cinimi se pjesmu i 2-3 zemlje neku laganicu to danas gledao na youtube... kako god nemam vremena da gledam eurosong jer svaki put sve gore i gore .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.