Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pocinjem novu online igru

324 pregleda · 18 odgovora · otvorena 23.05.2010. u 21:48

E ovako posto mi se raspust blizi vrijeme je da skinem sebi neku igru da igram preko neta.
Do sada sam jedino igrao Fly for fun, a sada bih da pocnem nesto novo.
Gledao sam na youtube i ima mnogo zanimljivih mmorpg-a.
Koja je po vama dobra, i sta vi igrate da se i ja ukljucim???!!!
Jel hoćeš nešto kao WoW počet igrat ili..?
pocni wow i ja cu sad to na raspustu hah ili ako nezelis bas wow , imas slicno tome cabal online
Allods online.
Igram vech par dana.. strashna je, jako zanimljiva, nije velik learning curve, tako da..
GaMeR_ExQ je napisao/la:
Da, tako nesto.
Drug mi je nesto govorio da pocnem wow na privatnom serveru ali sve mi se to cini komplikovano.
Pojma nemam ni sta treba da skinem i kako pa ubacim taj server.
1) World of Warcraft

2) Entropia Universe

3) Dream Of Mirror Online

4) Runescape

5) Final Fantasy XI

6) Guild Wars

7) Maplestory

Lineage 2

9) Silkroad Online

10) EVE Online

Eto druže pa izaberi.

Od ovih igara imao sam priliku da igram Runescape, a i dalje ga igram.

Evo nešto o toj igri :

RuneScape je MMORPG videoigra u programskom jeziku Java, koju je izdao britanski Jagex Ltd. Guinnessova knjiga rekorda igru priznaje kao najpopularniji svjetski besplatni MMORPG. RuneScape ima oko 15 milijuna aktivnih korisničkih računa. Radi se o igri u web pregledniku, koja ima 3D grafiku.

Tvorac RuneScapea je Britanac Andrew Gower. Prva inačica igre je izašla 2001., a posljednja, RuneScape HD, u srpnju 2008. Igra je postala popularna iz nekoliko razloga, a dva najvažnija su relativno jednostavno sučelje te činjenica da je besplatna. Osim na engleskom, igru je moguće igrati i na francuskom te njemačkom jeziku.

Radnja RuneScapea se odvija u svijetu fantazije, u carstvu Gielinor, koje je podijeljeno na nekoliko kraljevstava, regija i gradova. Gielinorom se igrač može kretati pješice, teleportacijom, zaprežnim kolima, brodovima ili jedrilicama.Svaka regija ima različita čudovišta, materijale i zadatke (questove). Radnja igre je nelinearna.

Svaki igrač kreira svoj lik (avatar). Kao i kod svih računalnih igara uloga, cilj svakog igrača je povećavati iskustvo i sposobnosti, što se postiže borbom s čudovištima i drugim igračima te izvršavanjem zadataka. Igrači mogu međusobno trgovati, razgovarati putem chata, kao i igrati brojne mini-igre.

Evo moji leveli :

Combat level : 56
Attack : 45
Constitution : 46
Mining : 41
Strenght : 50
Smithing : 29
Defence : 45
Fishing : 39
Ranged : 6
Cooking : 35
Prayer : 21
Firemaking : 44
Magic : 45
Woodcuting : 50
Runecrafting : 6

Znači igra je besplatna, ne zahtjeva download.
daniel je napisao/la:
Da, tako nesto.
Drug mi je nesto govorio da pocnem wow na privatnom serveru ali sve mi se to cini komplikovano.
Pojma nemam ni sta treba da skinem i kako pa ubacim taj server.
*I ja sam isto to mislio kad sam krenuo igrat, jest da sam ja presto sad, ali WoW je odlična igra, jedina je mana kada počneš igrat, ne možeš prestati:D

*A ako si isto planiro ostale igre, vjeruj mi probaj Cabal online i Aion
Evo ja sad skinuo Carom3d bilijar, pa hocu da igram malo.

Ako je neko igrao nek mi se javi na PM plss da mi objasni par stvari
GaMeR_ExQ je napisao/la:
*I ja sam isto to mislio kad sam krenuo igrat, jest da sam ja presto sad, ali WoW je odlična igra, jedina je mana kada počneš igrat, ne možeš prestati:D

*A ako si isto planiro ostale igre, vjeruj mi probaj Cabal online i Aion
E sada sam bas odgledao koji video i svidja mi se mnogo.
Jel znas sta sve treba da skinem da mogu da igram?
Ako imas linkove posalji mi na pm plz!
Ima jedna, zove se " VANI ". Izadješ i igraš se O_o
GaMeR_ExQ je napisao/la:
Jel WoW MMORPG ? Jest. Logična stvar..
NODI je napisao/la:
Ima jedna, zove se " VANI ". Izadješ i igraš se O_o
ma to najcesce i igram, hocu malo da promjenim :P
massiv je napisao/la:
j***** te igrica idi ganjaj p***** :o:o:o:o:o:P:-*
brate ovo je gamers.ba a ne dernek.ba
kage993 je napisao/la:
pocni wow i ja cu sad to na raspustu hah ili ako nezelis bas wow , imas slicno tome cabal online
would you marry me ^^,

OT
igraj pacmana na guglu
kreni igrati tibiu, cs i tibiu ja igram i najjace su dvije igrice , tibia je na fazon wowa , ali lakse je nauciti igrati , cilj je dici lvl, uci u neki klan i boriti se da ownas server. ALi postoji real tibia , to je prava tibia , ide veoma sporo lvl, veoma je tesko igrati , treba ti premium da bi isao po drugim gradovima.Dok ima OT gdje ja i moji drugovi igramo , to je test server, znaci tu ide brze lvl igra do 300-400 ljudi , dignem za jedan dan 200 lvl i samo se makljamo, pravimo open battles u pustinji i tako...Ali ovu igricu je tesko igrati bez svojih drugova , bez svoga tima, jer svako ima neku svoju ekipu i oni ratuju da zavladaju.Igricu igraju Swedjani (oni su uvijek jaki), Poljaci (Oni su idioti ali ima dobrih ljudi :D) , Brazilci (Oni su kreteni pravi :D) oni su najbrojni a ima tu i Finaca, Danaca, Srba, Hrvata , Bosanaca itd...Ja imam ekipu iz mog grada ima nas 20-30 , igramo te Ot's i sve jedan server sto smo igrali osvojili smo sve servere na kojim smo igrali i dosadilo pa smo se vratili malo na cs , medjutim sad ce raspust i opet cemo malo tibie krenuti pa ako hoces mozes nam se pridruziti , koristimo uvijek ventrilo :))) to je to od mene pozz
e ako je vakav wow nesh slicno ja sam........Ja te igre nikad nisam igro al otprilike znam kakve su al,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tibia!!!!!!!!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.