Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

qESCW rezultati2?

501 pregled · 31 odgovor · otvorena 22.05.2010. u 18:44

Pozdrav svima.
Znachi 2 tema u danasnjem danu qESCW rezultati ?
Ona se pomalo pogubila ,a mene uzasno zanimaju rezultati.
Najvise me zanima koliko i s kim je igrao GTC iz Mostara .
Al' bilo bi dobro da se napisu i ostali rezultati , 'ko moze i 'ko je bio na turu.

Otvorio sam temu da se ne zagubi , nemoj u kantu :$
dnz je napisao/la:
- vako nesto ukratko :)

- Rekli su da budemo dole u 9 : 30 .

Da počnem , nisam spavao pucao DM-a cijelu noc "štelio" se , pocinjem se spremat oko 7 : 15 i krecem po armana (silu) , u 7 : 35 i ceko ga 15 minuta , smrzo se ko pi**a al' eto njega razmaho se xD , i krenemo prema neonu da se nadjemo sa murisom , liryom , dostom i sto je reko muris docice puno djece , dolazimo ja i sila pred neon nigdje nikog mi u kafic u teretani kada samo liryo i muris tu bio i d0stinh0 al debil zaboravio papir sa potpisom roditelja pa se vratio kuci na Bistrik ( nebi se ja penjo :D ) , sjeli onde popili kafu kad u tome dodje d0sta i mi se spremimo i laganini krenemo , taman mi na stanicu cekamo tramvaj kad tamo ASTRAL :) , valjda ga oni njegovi "izradili" il' kasnili pojma neam kad zove faris (GAZZEL) cekat te i mene dolazim haj mi pricekali njega i laganini u tramvaj . U tramvaju zaebancija muris provaljuje sta stigne XD (jedva sebi doso xP) , i stigo smo na ilidju napokon i krenemo polako u KŠC , kad u jednom "fast food-u) Fast'n'sick (buyaka , browne ,neznam neznam neznam - sry :$ ) ipozdravljamo se i mi krenemo oni nastavili da jedu :).
i stignemo mi tamo kad vec tamo par ekipica =) i polako prodje 10 h , kada smo trebali poceti kad PROBLEMI :/ , struja fazoni .. , tako da nismo sjeli do jedno 13:45 da igramo i haj falim te Bože dodje i na nas red.
Prikljucujemo opremu , namjestamo kontorole i warmup :) ahh igrali smo vs KKA :/ brzo poceli brzo zavrsili 16 : 2 ( train )za kka.. , iduci meč vs etp momcima svaka cast kakve taktike imaju i sve to (al padali su lahko) :D xDi haj nerviro sam se drama psovo svima (iz svoje ekipe) i izgubimo 16 : 6 ovako nesto igrali smo inferno :) i laganini sjeban pakujem opremu .. :/ , bili tamo zaebavali se nekih jos 1 h il nesto malo vise kad Benjo (benjoza) kaze xpally ajmo u neon reko ae i mi zovnemo farisa(gazzela) i on krene sa nama dosli mi do neona oko 20 do 5 , kaze benjo ae samnom da vidimo kad bus imam ae reko nie frka mi tamo kad bus njemu za 15tak minuta dodje reko ae idi u ovaj nemogu ja vise i on udje =) i ja laganini kuci :)
Upozno sam dosta likova al' najbolji je BENJO sigurno :D

e'o valjda ce neko procitati =) kome nije mrsko
eto tolko od mene
cao

~xpally <3

odo da mixam ! :D
Molio bih aplauz momku , al' mogo si nam i rezultate "poćerat" ?
caspitow0w je napisao/la:
Molio bih aplauz momku , al' mogo si nam i rezultate "poćerat" ?
hmm kume , znam da je proso

kka , kkl , etp , euforija , essensial

a ispali su

NAT ( MI placem ) , fns , ameeba =)
Citav dan zovem igrace iz GTC-a ( Mostar ) i konacno mi se javise nema 2 min , javio mi se TEO il' IVAN nznm, isti glas imaju blizanci su : P .
Ugl .
Dobili su DISTURBEDA I MK (iz Bijeljine) u 1/8 finala igraju protiv ETP-A .

btw : Eu4ia - Oldies 1/8 16 : 2
Tako sam cuo :D
Je**m ti drzavu retardiranu. Koji qrac nije neka televizija otisla dole makar prilog da naprave kako treba. Da se zapalila zgrada otisli bi, a ovako kad je nesto pozitivno boli ih qrac. Kad smo je***o retardirani.
Moze li neko da napise sve rezultate,bio bih mu zahvalan.

poz =)
INTEL1 je napisao/la:
Moze li neko da napise sve rezultate,bio bih mu zahvalan. :)

poz =)
Inter - Bayern 1 - 0

Strelac : Ivan Zamorano ( :
farell je napisao/la:
mozda ne mogu otici? ae idolu niko te nista nije pito.. skontaj malo, ovaj je turnir velik, cak je i nera_f na OBNU govorio za ESWC..

- Ajde molim te prenose rezultate kad je turnir u STASNETU, a ovde da ne prenose ? :S

-Svaka cast njima organizacija im je dobra, al' ipak su izostavili nesto...
Izostavili su to i veliki je MINUS, al' kad sam vidio ovaj tvoj post, jos na kraju ovo PRESMIJESNO, zlo mi doslo odma jbt

<3 sve najbolje
Boozywoozy je napisao/la:
Inter - Bayern 1 - 0

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAA
Boozywoozy je napisao/la:
Inter - Bayern 1 - 0

nije zamorano nego mihajlovic iz slobodnjaka
ms0 je napisao/la:
nije zamorano nego mihajlovic iz slobodnjaka
ugasi playstation 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.