Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Knjiga???

237 pregleda · 21 odgovor · otvorena 21.05.2010. u 00:21

CAO :$

Dali zna neko jeli izdana knjiga od Kristijana Golubovica "Ja" i gdje se moze kupit ili mozda ima download negdje
Knjiga se zove Crni Talas , ja sam je procitao pa prosledio dalje zato sto nije bila moja.. Ako mislimo na istu, i na istog mafijasa ( :
Ne ne "Crni Talas" je druga knjiga.... ovo je njegova biografija koju je on pisao.... cjeli njegov zivot

@ a123
nije glupost,ako si ikad citao,slusao nesto od onog sta on prica shvatit ces ko je kristijan !
masssiv je napisao/la:
Ne ne "Crni Talas" je druga knjiga.... ovo je njegova biografija koju je on pisao.... cjeli njegov zivot

@ a123
nije glupost,ako si ikad citao,slusao nesto od onog sta on prica shvatit ces ko je kristijan !
Ajde ako nadjes to ,javi i meni volio bi to procitati..

Gledao sam neku emisju 60 min u kojoj je on dao intervju...

Bilo je mocno slusati sta se sve izdesavalo... ( :
Jesam ja gledao emisiju neku gdje je on gostovao.
I sto onaj kaze, lozite se na gluposti.

Lik je jednostavno retardiran. Idiot, malouman, glup....... i jos milion drugih atributa za njega. Ne zna sastaviti jedne prsotoprosirene recenice. Pola njegovih prica su ciste gluposti i lazi. Vise ima kontradikcije i nelogicnosti nego u ostatku Beograda.

Lozite se na nekog wanna be mafijasa cije su 50% prica i dogadjaja upitni, a psihijatar koji mu pomogne ce dobiti nobelovu nagradu, naravno, ako uspje pomoci.
masssiv je napisao/la:

@ a123
Ta knjiga koju citav zivot pise i nikad da napise je vjerovatno njegov dosje za MUP Srbije HAHAHAH bas poucno nema sta =p Btw. jesil cito Mein Kampf ? HHAHA na kvadrat
zapitaj se sto je lik jos ziv? gdje su ostali "mafijasi" da je "glup" davno bi bio pod zemljom
masssiv je napisao/la:
zapitaj se sto je lik jos ziv? gdje su ostali "mafijasi" da je "glup" davno bi bio pod zemljom
Ohhhh... da bas je to dokaz njegove pameti.
Pogledaj ko je pola zivota proveo iza resetaka i zasto je dopustio da ga opet uhvate da se vrati u zatvor gdje je sigurniji.

Radje cu sada umrijeti nego bit u zatvoru 20 godina. Zato ja kazem da je smrtna kazna olaksanje a na kazna.

I Hitler je osvojio preko jednu trecinu zemlje pa je umro. Znaci Kristijan je pametniji od Hitlera. A de mi ti reci sta je to on pametno uradio?

Odmahd a ti kazem. Obezbjediti sebi zivot u strahu nije pamet. To je glupost.

Al' haj ti nama lijepo navedi sta je sve to "pametno" on uradio, rekao, napisao.....

btw. Jesi li mozda gledao kada on objasnjava svoje slike, ili kako on kaze, umjetnicak djela? Onako, bas se vidi da je sa svoj.
Philosopher je napisao/la:
Pogledaj ko je pola zivota proveo iza resetaka i zasto je dopustio da ga opet uhvate da se vrati u zatvor gdje je sigurniji.

Radje cu sada umrijeti nego bit u zatvoru 20 godina. Zato ja kazem da je smrtna kazna olaksanje a na kazna.

I Hitler je osvojio preko jednu trecinu zemlje pa je umro. Znaci Kristijan je pametniji od Hitlera. A de mi ti reci sta je to on pametno uradio?

Al' haj ti nama lijepo navedi sta je sve to "pametno" on uradio, rekao, napisao.....

btw. Jesi li mozda gledao kada on objasnjava svoje slike, ili kako on kaze, umjetnicak djela? Onako, bas se vidi da je sa svoj.
pogledaj njegove izjave u sve jednoj govori mladima kanite se droge,kanite se kriminala....govori sebe za primjer kakav je da nebudmo kao On....ima jasan stav o drogama i narkomanima to sta je radio-radio je... i danas se kaje zbog toga.......
Philosopher je napisao/la:

Sta si ti neki psihijatar na gamers.ba ???

Manite se glupe rasprave, covek je hteo knjigu, sta tebe briga jel knjiga klupost ili ne ..

Rođen sam u Minhenu 30. novembra 1969 godine, iste godine koje se rodila moja rođena sestra Kristina, samo jedanaest meseci kasnije. Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju.Cela ova situacija nagoveštava tok neverovatnih događaja jednog života, mog života. Zapravo moja majka je te 69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vreme bio pod poternicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek svežu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju. Još dok sam bio embrion, stvari u mom životu su krenule naopako i tako nastaje predispozicija da dete od ranih dana nema oca kraj sebe u godinama kada je to najneophodnije...Prvi put sam sreo svog oca u nekom od prvih razreda osnovne škole, nakon njegovog spektakularnog bekstva iz tada najčuvanijeg zatvora u Nemačkoj u Minhenu. Klinac koji je odrastao bez oca, za kim je žudeo svaki dan u svom kratkom životu, stvara potajno u sebi heroja u vidu svog jakog tate, koji je bio predmet mog prosuđivanja i ideologije na krajnje ekstreman način.
Na samom početku mog odrastanja, mnogo problema i komplikacija gledalo se olako, jer su veliki problemi postajali uobičajeni, a za koje se uvek nalazilo rešenje. Sudbina je negde bila upisana i vreme je počelo da teče, za mene malog dečaka, na krajnje neverovatan način... Pokušaću da Vam dočaram neke od događaja iz burnog i nesvakidašnjeg života, kako bih ostavio trag, u vremenu, mojih uspomena. Svi oni koji imaju šta da kažu na moj račun moćiće da se uvere ili razuvere u ono ko sam i kakv sam u biti. Ako je moguće da Vas uvedem i izvedem na peron života gde jedan jedini voz nema red vožnje, a prolazi kroz pakao i raj i većinu svojih putnika ostavi na stanicama patnje, muke, ponora, smrti... A retke vrati nazad pružajući im šansu da se na taj peron više nikada ne vrate.

Ovo je odlomak iz knjige "JA"
autora Aleksandra Kristijana Golubovića,
Boozywoozy je napisao/la:
Sta si ti neki psihijatar na gamers.ba

Manite se glupe rasprave, covek je hteo knjigu, sta tebe briga jel knjiga klupost ili ne ..

<3 brata !

Mene zanimaju te stvari "mafia" i tako te citam te knjige gledam te filmove "furam se na to" to je moj problem ne vas ako znas knjigu gdje ima za download ili kupit reci ako ne,nema potrebe da pises ista vise
vtnncs je napisao/la:
Rođen sam u Minhenu 30. novembra 1969 godine, iste godine koje se rodila moja rođena sestra Kristina, samo jedanaest meseci kasnije. Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju.Cela ova situacija nagoveštava tok neverovatnih događaja jednog života, mog života. Zapravo moja majka je te 69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vreme bio pod poternicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek svežu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju. Još dok sam bio embrion, stvari u mom životu su krenule naopako i tako nastaje predispozicija da dete od ranih dana nema oca kraj sebe u godinama kada je to najneophodnije...Prvi put sam sreo svog oca u nekom od prvih razreda osnovne škole, nakon njegovog spektakularnog bekstva iz tada najčuvanijeg zatvora u Nemačkoj u Minhenu. Klinac koji je odrastao bez oca, za kim je žudeo svaki dan u svom kratkom životu, stvara potajno u sebi heroja u vidu svog jakog tate, koji je bio predmet mog prosuđivanja i ideologije na krajnje ekstreman način.
Na samom početku mog odrastanja, mnogo problema i komplikacija gledalo se olako, jer su veliki problemi postajali uobičajeni, a za koje se uvek nalazilo rešenje. Sudbina je negde bila upisana i vreme je počelo da teče, za mene malog dečaka, na krajnje neverovatan način... Pokušaću da Vam dočaram neke od događaja iz burnog i nesvakidašnjeg života, kako bih ostavio trag, u vremenu, mojih uspomena. Svi oni koji imaju šta da kažu na moj račun moćiće da se uvere ili razuvere u ono ko sam i kakv sam u biti. Ako je moguće da Vas uvedem i izvedem na peron života gde jedan jedini voz nema red vožnje, a prolazi kroz pakao i raj i većinu svojih putnika ostavi na stanicama patnje, muke, ponora, smrti... A retke vrati nazad pružajući im šansu da se na taj peron više nikada ne vrate.

Ovo je odlomak iz knjige "JA"
autora Aleksandra Kristijana Golubovića,
Procitaj prvu recenicu
Novembar = 11. Mjesec
Jedanaest mjeseci kasnije , je 1970 godina
Moze biti da mu je sestra rodjena ranije , ukoliko je iste godine
Mislim , apsurdno je citati nesto , iz cega nemas sta nauciti , mozda je to nekome zanimljivo , ali poucno nije sigurno.
ako imas sta cuti korisno, od jednog okorjelog kriminalca.. e trazi i dalje onda knjigu
masssiv je napisao/la:
Pa normala , bjezo po Grckoj , bio po zatvorima , sve da bi ostao ziv , za razliku od ostalih iz filma "Vidimo se u citulji" koji nisu bili po zatvorima..kao sto je on smeker
http://www.youtube.com/watch?v=g09eyiKCkyw

za brata massiva :D

peace
'92 si godište i tek za par godina, kad te prođu godine pinkija i švabe, možeš pričat' jesil' se ložio na gluposti ili ne.

da zna napisat' knjigu piscem bi ga zvali, a ne nekim nabildanim ološem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.