Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Travian sr2

54 pregleda · 6 odgovora · otvorena 20.05.2010. u 10:26

Pozz.
Ovako da pocnem
Kao sto znate prije 2 dana TRAVIAN s2 se restartao.
Ja sam se registrirao sinoc.
Pa sada bi trebeao nekoga ko ima iskustva sa igranjem traviana. i naravno nekog goldera(Ne treba svako malo kupovat u umjerenim kolicinama)
ugl gold za NPC 1:1
Statistika mog acc-a je

POPulacija 20
Ambasada stepen 2

PA ako neko zeli da igra samnom neka mi se javi
gluposti svi trazite goldere da se mozete stekat od njih sramota probaj nesto sam uspjeti i to bez golda i duala tuzno :( ima xyz raje koja uspije biti u top 5 a ne koriste gold probajte ako ne mozete uci u top 100 bez golda onda vam ni gold nece pomoc ...
papaStrumf je napisao/la:
gluposti svi trazite goldere da se mozete stekat od njih sramota probaj nesto sam uspjeti i to bez golda i duala tuzno ima xyz raje koja uspije biti u top 5 a ne koriste gold probajte ako ne mozete uci u top 100 bez golda onda vam ni gold nece pomoc ...
Nemoj se praviti pametan jel ispadas glup.

Naravno da ce se stekati, jer bez golda nema ni top200
Sta mislis oni sto su u top 10 bez golda ???
Pa oni korsite 1:1 trgovinu ko ludi
ni sto su u top100 oni ne da ponekad uzimaju gold nego se drogiraju s goldom i no lajfaju :D
UZI je napisao/la:
Sta mislis oni sto su u top 10 bez golda ???
Pa oni korsite 1:1 trgovinu ko ludi
si siguran znam lika RL ko igra na s3.ba zna ga po nicku "olem" top 10 bez golda znaci moze se ako si stvarno u tom fazonu ...
papaStrumf je napisao/la:
si siguran znam lika RL ko igra na s3.ba zna ga po nicku "olem" top 10 bez golda znaci moze se ako si stvarno u tom fazonu ...
MA golder mi je manje vise vazan sto se tice duala nasao sam jednoga pa tako da moze katanac

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.