Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

travian.ba server 3 savez

95 pregleda · 7 odgovora · otvorena 13.10.2011. u 15:34

PoZdravo raja !

Evo vidim 19. ovog mjeseca pocinje travian.ba 3 server i kont'o se registrovati. Pa me zanima, ima li iko od vas da bi igrao na ovom serveru, pa rek'o ako ima raje sa gamers-a da napravimo kakav gamers.ba savez !? ;)
Travian.ba zadnje dvije godine zestoko fejla, prvo je pocelo preko igre uvodjenjem novih retardiranih verzija, dolaskom novog retardiranog admina, to se naravno odrazilo i na forum, te se napise jedan post mjesecno
sta bi od onakvog sajta, tuga jad i cemer

floosh ♥
aer0 je napisao/la:
Travian.ba zadnje dvije godine zestoko fejla, prvo je pocelo preko igre uvodjenjem novih retardiranih verzija, dolaskom novog retardiranog admina, to se naravno odrazilo i na forum, te se napise jedan post mjesecno

floosh ♥
ma znam, al ubi me dosada, ne uci mi se nesto bas, a ima se uciti, pa sam nesto naso :D
ja sam igrao Traviana bio baš velik level , al sam zaboravio podatke tako da ću se regat na ovo pa ćemo da vidimo šta ćemo dalje. Ako ima još raje što da ne, napravimo savez !
aer0 je napisao/la:

floosh ♥
Istina.Vremena traviana prosla.Kako sam volio prije za*ebavati floosh.a bila i ona moderatorica snjeska i ja napravio acc snjeskic muahahaha.Pa bila dosla neka Lina pa napravio lina
Eh i ja bi se prikljucio tom savezu :D samo javite kad izadje da se odma reg. :D na pm :)
Puno je logičnije da igramo na speed serveru jel teško će ti ko igrati ovo , puno je sporo tako da

I glupo je pravit savez kad će nas bezveze ubit KaramBa , S*S i ti

Bolje je čekati bax da počne pa ćemo igrati.
Možemo pokušati a koje ćemo koordinate?
+/- ili -/-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.