Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW - original, Your story :))

172 pregleda · 10 odgovora · otvorena 18.05.2010. u 20:05

E, dakle, tema je kako ste Vi zapoceli igrati WoW? Vaša prica? Podijelite je s nama 9-)

Evo moje:
Stari dobio posao u Dubrovniku (ljetni) i bilo je vrijeme da i ja malo dodjem dole da vidim sta ima kod njega i tak ( nisam ga bio vidio mjesec dana :P ). Ja gore, on u stanu dvosobnom sa cimerom sa posla zivi, dobili obojica kompove od firme itd... Svaku vecer njih dvoje WoW-a... Meni dopizdilo. Stari daj da vidim malo. Neka, raidam xD lol.... cujem klapa nesto, 7 ujutro, stari ce na posao. ja se probudio. Stari govori evo ostavio sam upaljeno govori eto malo igraj BG hodaj okolo i zabavljaj se. Ja kontam aj probat cu sta. Nisam ja znao sta je BG. nista. Zato je Bog stvorio Google i tutoriale ^^ i da, onu knjizicu sto dodje uz CD-ove... xD 9 navecer, stari sa posla. Ja se nisam digo s kompa. ni na wc nista. ja mu to reko on WTF. coek se izgubio bola :O hahah... sutra, nema boga, ne da da igram i amen, prekosutra nema i gotovo. 4 dana ostala sto sam bio u dubrovniku nije bilo wowa. u meni goriiii da igram (LMAO). ja poso kuci autobusom. autobus ide do msotara a ja se konto iskrcat u ljubuskom gdje i zivim. Nekih jos 20min do ljub. kontam ja. svadjam se sam as sobom xD ocu necu ocu necu. bogami zavrsio u mostaru po WoW svoj i acc. od tad, tucem skoro svaku vecer. ma uzivancija. to je bilo negdje 2004. lol... tek izasla igra. ... hehe... bio je meni bolji prije sa onim rankovima na netu od BG.a hehe :):D xD jbg
Ovako..bio sam prvi razz osnovne skole ... Vracam se ja iz skole , brat donio wow , 2004.. cim je dosla igra u bosnu ... poceo on da igra ja sjedim i gledam .. zanimljivo .. ocu da probam :S :S :S na kraju me pusti .. udjem ja na nightelfa negdje lvl 3-4 ubijam one tigrove zanimljivo .. nisam mu dao kasnije da sjedne za komp... prestali smo igrati na 2 mjeseca ( previse neta otislo XD ) msm digli prvo na 60 i to ... kasnije ja nastavio kad je bc izasao.. i do dan danas .. svaki dan i svaku noc .. raid , guild , derem , ownam :D :D nikad se nisam okanio , nikad ni necu XD
Mesoha je napisao/la:
Ovako..bio sam prvi razz osnovne skole ... Vracam se ja iz skole , brat donio wow , 2004.. cim je dosla igra u bosnu ... poceo on da igra ja sjedim i gledam .. zanimljivo .. ocu da probam :S :S :S na kraju me pusti .. udjem ja na nightelfa negdje lvl 3-4 ubijam one tigrove zanimljivo .. nisam mu dao kasnije da sjedne za komp... prestali smo igrati na 2 mjeseca ( previse neta otislo XD ) msm digli prvo na 60 i to ... kasnije ja nastavio kad je bc izasao.. i do dan danas .. svaki dan i svaku noc .. raid , guild , derem , ownam nikad se nisam okanio , nikad ni necu XD
Je**m ti logiku ako si 95 godiste(a to ti pise u profilu) onda si trebo krenut u skolu 2000/2001 g (ako se ne varam) a ti govoris prvi razz a 2004 godina :S mislim ....
cRANk je napisao/la:
Je**m ti logiku ako si 95 godiste(a to ti pise u profilu) onda si trebo krenut u skolu 2000/2001 g (ako se ne varam) a ti govoris prvi razz a 2004 godina :-X :S mislim ....
krenuo 2001-2002 ... j**o ga ti nije bas prvi razred .. drugi treci :S :S ;)
Mesoha je napisao/la:
krenuo 2001-2002 ... j**o ga ti nije bas prvi razred .. drugi treci :S :S ;)
hahahaha aj dobro, svi igraju od 2004. ja imam dokaz na acc-u xD ^^

otislo j e malo off topic xD Dajte raja postujte malo. zanimljivih prica, ima... znam :D 9-)
a krivo mi je sto nemam novaca da igram na retailu, al i ovako na prajvatu sam naso raju vec treca godina kako igram, svi su otisli na retail samo se ja jos patim sa ovom privatnim sranjima.
quema je napisao/la:
a krivo mi je sto nemam novaca da igram na retailu, al i ovako na prajvatu sam naso raju vec treca godina kako igram, svi su otisli na retail samo se ja jos patim sa ovom privatnim sranjima.
jebiga brate, i ja krpim hehehe.... al moze se skupit 25KM u mjesec dana jbg. ako treba marku ostavljat every day xD
Jednog dana odem ja kod rodjaka kuci, i beze mi igrali plejke i kaze on meni znas onaj warcraft 3, izlazi nesto slicno tome i to cu poceti igrati. Ja ono bio nezainteresovan nisam ni obracao nesto na to paznju. I kad je napokon poceo igrati na US, kaze meni mogu ti srediti acc, ja djete bio pa ona ide prica sta rodjak igra igraj i ti ^^. I sredi on meni acc. Ubrzo nakon toga on predje na EU, ja prestanem igrati. I onda se nafuram u 8 razredu gledajuci njega kako raida i tako uzmem sebi acc prije wotloka na 2-3 mjeseca i sad udaram ko veliki :D..
Prije sedmicu-dvije donesem wow i igraonicu i pravo poceli svi igrati
Resurector je napisao/la:
jebiga brate, i ja krpim hehehe.... al moze se skupit 25KM u mjesec dana jbg. ako treba marku ostavljat every day xD
jes al svaki dan dobijem 2 km tesko mora se i zivjeti
eX_SnoW je napisao/la:
Prije sedmicu-dvije donesem wow i igraonicu i pravo poceli svi igrati :D
xD hahah :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.