Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ping-Hosting.com Akcija

217 pregleda · 8 odgovora · otvorena 18.05.2010. u 14:13

Ping-hosting.com Firma predstavjla vam akciju.

Zakupom web hosting paketa ( Mini 1i Mini 2 ) na godinu dana BESPLATNO dobijate .info domen.

Zakupom web hosting paketa ( Extra, Turbo i Extreme ) na godinu dana BESPLATNO dobijate neku od internacionalnih domena .com .net .org .biz.

Ukoliko zelite da otvorite svoju mini radio stanicu nudimo vam mogucnost web & stream paketa.

U Web & stream paketu dobijate:
web hosting paket mini 1
streaming hosting paket Stream 4 (SHOUTcast)
domena .com .net .info .org .biz
cijena 20€/3 mjeseca

Takodje je u toku akcija podjela team speak 2 servera.
Četiri (4) najbrza korisnika koja se jave pomoću support ticketa sa podatcima dobijaju teamspeak 2 server sa 50 slotova!
Podatci su:
Ime Servera:
Private/Public:
Password: (ako zelite pw na serveru)
Username:
Password:

Support ticket:http://www.ping-hosting.com/podrska/
Sajt: http://www.ping-hosting.com
meni stranica uopste ne radi..
Haj sve to al sajt nece 
Stranica je tek od juce u fuknciji pa je moguce da se nekome nije refresovao DNS
Stranica radi, to je do vas. Kako je firma presla na nove servere, sada je sve puno bolje.
Cijene su povoljnije negosto su bile kod BosniaHosting, tako da ste sada najpovoljniji (koliko sam ja informisan).

Akcija je i vise nego dobra. Mislim za 10€ da se dobije hosting od 3GB i domena na godinu dana, je i vise nego jeftino i isplativo 

Ove sedmice ce mi trebati jedan hosting i vjerovatno da cu zakupiti kod vas. Cijene su i vise nego povoljne stvarno.

Samo naprijed, firma moze imati dobru buducnost. Sretno.
ACE je napisao/la:
Stranica radi, to je do vas. Kako je firma presla na nove servere, sada je sve puno bolje.
Cijene su povoljnije negosto su bile kod BosniaHosting, tako da ste sada najpovoljniji (koliko sam ja informisan).

Akcija je i vise nego dobra. Mislim za 10€ da se dobije hosting od 3GB i domena na godinu dana, je i vise nego jeftino i isplativo ;)

Ove sedmice ce mi trebati jedan hosting i vjerovatno da cu zakupiti kod vas. Cijene su i vise nego povoljne stvarno.

Samo naprijed, firma moze imati dobru buducnost. Sretno.
jest al u propalom bosniahostingu je bilo na 12 mjeseci :D
Sad ćeš dobiti ban! Nemoj me nervirat' rekao sam da morate Dionički BROJ!

Post dobio aplauz od ultranumb

je napisao/la:
Sad ćeš dobiti ban! Nemoj me nervirat' rekao sam da morate Dionički BROJ!
Šta god vam treba vezano za hosting pitajte njega lično. Nemojte dizati teme ovde.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.