Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ping u igrama...

138 pregleda · 6 odgovora · otvorena 17.05.2010. u 11:46

ovako rijec je o HT mostar paketu, od 20 GB, brzina 8192 / 512 kbit/s, e sad igram Wolfenstein: Enemy Territory do nedavno mi je ping bio od 45-55, a sada varira od 42 pa i do 200...kad poraste ping dolazi mi do laga u igri, tako da moram pricekat da se "unormali" da bi normalno mogao da igram jer je u suprotnom nemoguce igrat od laga...i da napomenem da je ova navedena konekcija "podijeljena" na dva PC-a (max download i na jednom i drugom PC-u je oko 800 kb/s) .... u cemu bi mogao bit problem... ?? zna netko ?;)
I kod mene je bila podjeljena na max za oba racunara i pravilo probleme tokom igranja, sad sam stavio 56kb/s ka laptopu i ping mi je sad normalan 30

EDIT: Pogledaj procese u oba racunara, mozda neki proces pravi probleme tj uzima konekciju
LenoX_ je napisao/la:
I kod mene je bila podjeljena na max za oba racunara i pravilo probleme tokom igranja, sad sam stavio 56kb/s ka laptopu i ping mi je sad normalan 30

EDIT: Pogledaj procese u oba racunara, mozda neki proces pravi probleme tj uzima konekciju :r
cudno mi je jer nisam imao ranije problema, tek u zadnji par dana, a igru igram godinama...
Temmy je napisao/la:
cudno mi je jer nisam imao ranije problema, tek u zadnji par dana, a igru igram godinama...
Jeli možda do konekcije?Zovni njih pa ih pitaj o tome sigurno će ti prije pomoći nego mi
a jel prepolovljena konekcija ako drugi comp nije konektovan na internet ?
KajotY je napisao/la:
a jel prepolovljena konekcija ako drugi comp nije konektovan na internet ?
da uvijek, ali dok sam imao manji paket 10 GB dakle duplo je i sporiji nije bilo problema, a i sa novim paketom 20 gb u pocetku je bio sve ok.... dok sad konstantno varira...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.