Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba @ CS server UP

1.109 pregleda · 23 odgovora · otvorena 23.08.2006. u 06:04

Ovako pobrinuo sam se da Gamers.ba kao website ima jedan CS server STEAM tj. VAC2 klase pa za sve one igrace koji i dalje igrate CS na quake.net ovo ono digao sam server u Amsterdamu na DUAL XEON mashini sa 2GB rama i 100Mb/s konekcijom eto ping je 50 meni pa vi probajte vama,
sto se tice admina amx necu da instaliravam iako mogu i njega i statsme ali ne zelim da gomilam uglavnom par ljudi koji jos igraju a mogo ovako ciljati tko igra jos CS kao klan i nocni mecevi 4fun pa cu mu dati RCON pa neka cesljaju protiv njemaca i nas i tako dalje,znaci zasad ka nisam zakljucavao pa eto izvolite probajte

Counter-Strike server:
62.67.42.35:27015 Gamers.ba VAC2 CS server powered by zuma

Team-Speak server:
ts41.gameservers.com:8805

---Mashina na kojoj je server---
Dual Xeon P4 3.06Ghz
2GB RAM DDRII OCZ
1x120 GB HDD SATA 10000rpma
100Mbps konekcija
Linux v1.1.2.0+ Dedicated
------------------------------------

S obzirom da ja zaista vise ne igram CS(podakat da ga nisam igrao vec preko mjesec dana vi mi se nepucajte xD
abasi,sNake,b0de nemoj da zaboravin nekoga eheh ,ako vam treba rcon javite a ostali samo ozbiljnima rcon!

Lijep pozdrav,zuma
n1 zuma majstore
super je sto je Steam... ja mislim da ce ovo biti jedini Steam server iz bosne PUN igraca
jedan prijedlog:
Izbacite mape iz Map Cycle koje su velike i koje se ne igraju na serverima... to mozete staviti pod hitno uraditi...
jer sad sam usao na server i airstip je mapa.. pa to vam niko nece igrati velika je i mnogi je igraci neznaju

Sretno sa serverom... zivite nam dugo
Vid ovaj server isti moj komp...samo nemam ovaj Linux...i HDD je 160 GB1
Prejaka stvar... i dobar je ping...samo tako nastavite!
i naravno kao i uvijek sad će se naći moron koji će srati kako je steam kako će uvijek biti prazan jer je steam , neka je , mami pa se žali nek ti kupi steam
F16HT3R je napisao/la:

ovaj HDD kosta kao 2x160GB 7200rpma za tvoju info

ili isto kao 20GB 15000 rpma sto bi bilo jos bolje npr. to su BRZIII diskovi za servere nemjanjeni,na serveru ping ne skace uopste dakle meni je od 54-64 bio konstantno i to je veoma veoma mala promjena stoga ga volim eheeh

fino mi se zabavite i kosistite TS server...nadodacu admine pojedincima na TS server kao i kanale itd
F16HT3R je napisao/la:

zoka nemoj mali pretjerivati.... nije ti to potrebno....
tocak

Post dobio šamar od abasi

zUMA je glupan
@ b0ln!c4
Neigram ni ja al eto uletim ponekad ovako.Kad mi skola pocne gotovo.Dobra ideja.Nadam se da ce ostati server duze...

svaka cast
najs
e moj zuma cardo sam i ja cs servere na www.clanservers.com al nista od tog ugasice ga za 3-4 dana nista dok nekupis sa paypalom ....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.