Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Cestitke Realu !

893 pregleda · 71 odgovor · otvorena 16.05.2010. u 20:56

Cestitamo Real Madridu na 2.-oj osvojenoj poziciji u Spanskoj Primera ligi, zaista veliki uspjeh ovog multi-milionskog tima. Tako blizu a tako daleko su bili da osvoje Primera ligu, salu na stranu, nisu valjda ozbiljno mislili.

FC Barcelona je pokazala da su najbolji Spanski tim i laganini osvojili Primera ligu dopustivsi reda radi da par kola prije kraja i Real malo osjeti kako je biti na vrhu, salu na stranu. Messi, Ibra i kompanija je pokazala kako se igra ta igra zvana fudbal.

Barca Forever !

♥ spY, veceras u Madridu kisa pada blatoe a nigdje ni oblacka, bice bolje...
Messi taj mali crni vrag!

Mes Que Un Club ! ♥

Od dana kad je poslije rata na TV pusten pregled sportskih dogajdaja ja sam rekao ja navijam za Barcu i tako je ostalo i dan danas.
Svi ti mogu dati milione da dovedu pojacanja, a barsa je dokazala da ni Ibrahimovic nije dorastao njenom pomladku.

I to je vrhunski klub. Svaka sat i Celziju sto je skinuo MUT, a bogami i Realu na zasluzenom bacanju novca.

Barca 4 ever.
AlienzZ je napisao/la:
Inter lovi treci trofej za par dana. Umrite dushmani.
Bayern takodje
Glory Glory MAN UNITED !.
cestitke barsi na tituli , draze mi je sto su oni osvojili nego neki klub koji misli da se parama moze kupiti trofej .
E NEMOZE ! ni liga , ni kup a Bogami ni liga prvaka . Za sve ostalo tu je MIRALEM PJANIC !.
adio ...
Los_Sarajevo je napisao/la:
Glory Glory MAN UNITED !.
cestitke barsi na tituli , draze mi je sto su oni osvojili nego neki klub koji misli da se parama moze kupiti trofej .
E NEMOZE ! ni liga , ni kup a Bogami ni liga prvaka . Za sve ostalo tu je MIRALEM PJANIC !.
adio ...
Sta je osvojio Man Utd ?
Za sve ostalo tu je Ivica Olić
Normalno svi ljubmorni sto Real ima para da trosi a Man Utd duguje Bogu i narodu i ne mogu dovest igraca kako treba.
MvP je napisao/la:
Sta je osvojio Man Utd ?
Za sve ostalo tu je Ivica Olić :-[
Normalno svi ljubmorni sto Real ima para da trosi a Man Utd duguje Bogu i narodu i ne mogu dovest igraca kako treba.
brate , nemoraju nista osvojit , ali osvojili su Carling Kup , no to nije vazno .
pazi ovo ,preko 50 godina klub vode samo 2 trenera !
Sir Alex i Matt Busby , zato ih volim jer takav klub ne postoji nit ce ikad postojat.Real je u posljednje 3 godine izmjenjo trenera sto manchester nikad nije ni imao toliko .
Najgore mi je kad neko kaze "sta smo mi do sad osvojili..:"
sta je danas mladih klubova koji su bolji od onih starijih, ali nemaju trofeja jer su bash tako mladi!

real je mogao imati titule jer su uvijek bili najbogatiji klub ili medju top 3 najbogatija kluba, a ko ima novac, ima i najjace igrace.. sad kad vecina klubova ima jake igrace, i kad je fuca najplaceniji sport na svijetu, nije tako lako doci do titule :)

cestitke barci

gunner for life <3 Arsenal <3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.