Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

MYS vs HAVEN [polufinale]

361 pregled · 24 odgovora · otvorena 15.05.2010. u 21:34

Polufinale CS 5on5 EBL II cupa

MYS vs HAVEN [ de_inferno ]

MYS LineUP :

AZA
53m1r
little
miire
vLex

HAVEN LineUP :

Ozrenko
Nicky
kYBA
RAMPAGE
Striker

HLTV IP : bcast1.bookhltv.org:5734

imate i chat
MYS !!

Semir mi pomagao nesto oko web stranice... :)
Ramiz je napisao/la:
MYS !!

Semir mi pomagao nesto oko web stranice...
Jel to da opravdas zasto navijas za njih buahahahahha

@ ... I to nas zaboli
SNACK24 je napisao/la:
Jel to da opravdas zasto navijas za njih buahahahahha ;D

@ ... I to nas zaboli ;)
hehehe... ma malo...

Nekako mi klan drazi :)
Mene bi stid bilo dignut temu nakon onoga danas. I jeste pogledali demo? Koliko puta smo se bustali? I tko se smilovao da igrate umjesto gamestar?

Naime mystery je igrao cetvrtfinale vs fth. Prvi half je zavrsio 8:7 za fth. Pri rezultatu 4:1 za mys u drugom halfu smo se bustali na kr sto je zabranjeno. Uzeli smo rundu al esl momci su rekli da je ta runda njima pripisana za sto smo se i slozili.Iako je pisalo 4:2 racunali smo kao da je 5:1 za mys. Mec je zavrsio 16:12 za fth da bi se momci zalili da im se pripise dw zbog bustanja jer je striktno zabranjeno. Pokusali su naci to u pravilima da ide dw al na kraju nisu uspjeli.Cak su pokusali na taj nacin da su izmislili da smo se bustali 4 puta na isto mjesto, a ima demo na kojem se jasno vidi da nakon te runde nismo bili na zidu iznad, mislim smijesno na kakve nacine ste pokusali da prodjete. Polufinale fth vs kka 10:16, gg. Drugo polufinale su trebali igrati haven i gs al je gs odustao pa se valjda netko smilovao esl pro momcima.
primaaa je napisao/la:
Mene bi stid bilo dignut temu nakon onoga danas. I jeste pogledali demo? Koliko puta smo se bustali? I tko se smilovao da igrate umjesto gamestar?

Naime mystery je igrao cetvrtfinale vs fth. Prvi half je zavrsio 8:7 za fth. Pri rezultatu 4:1 za mys u drugom halfu smo se bustali na kr sto je zabranjeno. Uzeli smo rundu al esl momci su rekli da je ta runda njima pripisana za sto smo se i slozili.Iako je pisalo 4:2 racunali smo kao da je 5:1 za mys. Mec je zavrsio 16:12 za fth da bi se momci zalili da im se pripise dw zbog bustanja jer je striktno zabranjeno. Pokusali su naci to u pravilima da ide dw al na kraju nisu uspjeli.Cak su pokusali na taj nacin da su izmislili da smo se bustali 4 puta na isto mjesto, a ima demo na kojem se jasno vidi da nakon te runde nismo bili na zidu iznad, mislim smijesno na kakve nacine ste pokusali da prodjete. Polufinale fth vs kka 10:16, gg. Drugo polufinale su trebali igrati haven i gs al je gs odustao pa se valjda netko smilovao esl pro momcima.
Rules are rules.

gg
letile su cakije, metci, neki nepoznati predmeti
primaaa je napisao/la:

HEHE <3

- mene boli briga za ovaj ESL, ja dosao qci, odjednom ajde ESL kvalifikacije, ha hu .

Tako da nvm, bye
miire je napisao/la:
HEHE <3

- mene boli briga za ovaj ESL, ja dosao qci, odjednom ajde ESL kvalifikacije, ha hu .

Tako da nvm, bye
dobro ste igrali.
Sniper_Soldier je napisao/la:
dobro ste igrali.
Kako god ti mislio, ipak su momci prejaki .

- KYBE momak ubi, takodjer i ostali, momci uvjezbani
Dobro evo sad je gotovo sve. Iskreno jeste li pogledali demo? Koliko puta smo se bustali?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.