Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Facebook grupa ?

230 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.05.2010. u 16:19

Bio sam admin u grupi koju sam ja napravio, jako bitna grupa u kojoj ljudi iz dijaspore mogu videti sve informacije njihovog omiljenog kluba,tj kluba u kome ja igram... I neki dan sam slucajno napustio grupu.. I evo vec par dana ne mogu da vratim admina, slao sam poruke administraciji facebooka, ali nisam dobio odg..

Zna li neko da li je moguce vratiti admina, citao sam na googlu da se vise ne moze vratiti... U grupi gde je stajao admin sada pise ovo " There are no admins left in this group!

Jasno mi je sta to znaci... Da li je neko imao isit problem i da li je resiv ??
pokusaj naci mail na kojem si dobio notifikaciju da je grupa napravljena. xD
Nazalost, sve su prilike da ne moze. Napravi novu grupu i obavijesti clanove o istoj.
Zamajavajte ga i kazite mu da je problem rjesiv , inace ce razgulit jaukat !
ja takodjer mislim da se admin ne moze vratiti,
jer ja kad sam imao svoju grupu nesta sam čačkao i izasao iz grupe i belaj,dan danas grupa stoji pise "There are no admins left in this group"
probaj da napises u toj grupu da si napravio novu grupu i stavi link na koji mogu uci u tu novu grupu, posalji im poruke preko fb da se uclane u toj novoj grupu, drugi nacin ne postoji !
probaj da obrišeš profil, pomaže!

♥ killaor

Post dobio šamar od KillaOR

Mislim da se to tek tako nemoze rijesiti. Kao sto cojk' kaze napravi novu grupu i pozovi sve koji su bili u njoj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.