Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WOW

87 pregleda · 13 odgovora · otvorena 15.05.2010. u 16:19

znaci tek pocinjem wowa i sta da uzmem priest rouge warrior i tako dalje sta je najbolje ??
ur doing big mistake

sta volis - range - mele

tank - heal - dps

pve - pvp

Ako zelis brz level up , uzmi Huntera =), isto tako prejjak DPS kasnije

Post dobio aplauz od ultranumb

Uzmes druida .Druid ti moze biti rouge,warrior ,mage .(naravno ne bukvalno)Levelanjem dobies spelove koji te pretvore u medvjeda ,macku ,foku,tigra ...
rriad je napisao/la:
Ako zelis brz level up , uzmi Huntera =), isto tako prejjak DPS kasnije
Čo'jek sve objasnio. Najbolje od svega je možeš need-ovati šta god dropa. HUNTER ITEM! ROAR!
v3Tr0x je napisao/la:
Čo'jek sve objasnio. Najbolje od svega je možeš need-ovati šta god dropa. HUNTER ITEM! ROAR!
Ha ha! : )

Gief cloth need! =D

Najjache ,kad sam vidio huntera u haljini , cloth =D, a nosi dagger za spellpower Mislim nije furao , jer je imao mix cloth / mail.

ENTEL1 je napisao/la:
Ha ha! : )

Gief cloth need! =D

Najjache ,kad sam vidio huntera u haljini , cloth =D, a nosi dagger za spellpower Mislim nije furao , jer je imao mix cloth / mail.

Ja sam za života 4 puta dingao 60. Sva 4 puta sa Hunterom. Sva 4 puta isti način, isti petovi na istim levelima, ma sve isto, al' ne može Hunter dosaditi, da je*e lud zbunjenog. =)
v3Tr0x je napisao/la:
Ja sam za života 4 puta dingao 60. Sva 4 puta sa Hunterom. Sva 4 puta isti način, isti petovi na istim levelima, ma sve isto, al' ne može Hunter dosaditi, da je*e lud zbunjenog. =)
P'da , sa njim uvijek najzanimljivije igrati, bar meni.
Igrao sam samo njega, koliko i WoW-a. =) Al` et i WoW dosadio , prestao ima godina dana.
Nekad pozelim , ali to je iza mene Nemam vise tu zelju za igranjem , kao prije... sada se svako moze nagirati, dok prije imas epic item , inspecta te 200 ljudi , dok je to danas svakodnevnica .

Post dobio aplauz od ultranumb

rriad je napisao/la:
P'da , sa njim uvijek najzanimljivije igrati, bar meni.
Igrao sam samo njega, koliko i WoW-a. =) Al` et i WoW dosadio , prestao ima godina dana.
Nekad pozelim , ali to je iza mene Nemam vise tu zelju za igranjem , kao prije... sada se svako moze nagirati, dok prije imas epic item , inspecta te 200 ljudi , dok je to danas svakodnevnica .
Baš tako. =) Sjećam se gnome rogua na serveru, koji je prvi pokupio Bloodfang hood, i kasnije Zulian tigera. Uloguje se oko 10:00 Europe time, i stoji kraj onog drveta u sred SW-a i samo bleji tu do 22:00 da ga ljudi inspectuju. =) Sad više rare itemi i ne postoje. Koga god inspektuješ sve epic. =)

Dobra stara vremena kad su svi petovi nerfani, a malom greškom izostavljen King B, samo njemu su ostavljeni Cobra Reflexes. =} Ja 50 lvl, naiđem na locka 60, popam Wrath, feignam i smijem se. XD
Ja uzmem magea puknem ti piroblast crit 500000 (gegon :) ) ti izadjes i obrises acc :D
QuagmirraN je napisao/la:
Ja uzmem magea puknem ti piroblast crit 500000 (gegon ) ti izadjes i obrises acc
Overgearing + PvE realmers FTW!
Najbolje da ti odlucis sam cim bi volio da igras ja sam na svakom serveru do sad igrao sa paladinom on je dobar ali u dps mnogi govori da nevalja a ja to nevjerujem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.