Pozz mala raja,
Par dana već sajt mi je offline i ja sinoć da pošaljem na support mail kad ono :
"Poštovani,
Žao nam je što Vas moramo obavjestiti da se firma BosniaHosting gasi. Naime, Datacentar gdje su smješteni svi naši serveri je greškom izvršio formatiranje naših servera, tako da su svi podaci izgubljeni. Takođe, morate naći novu firmu koja će hostovati Vaš web site.
Za izmjene DNS podataka na domenama kontaktirajte nas na ovaj email direktno."
WTF !
U sajt sam uložio mjesece rada, nije mi žao para uopće samo bih želio ako je moguće da dobijem ili neki BACKUP ili novi hosting place na drugoj firmu
pa ispočetka.....
Hosting im je stvarno bio brilijantan... Nije mi smetao pokoji down servera ali nažalije mi je što mi je rad propao, nadam se... pošto piše da redovo rade BACKUP da imaju koji rezerve.... ali bojim se da i oni nisu bile žrtve FORMATA....
Ljep Pozdrav,
Mr. G
Par dana već sajt mi je offline i ja sinoć da pošaljem na support mail kad ono :
"Poštovani,
Žao nam je što Vas moramo obavjestiti da se firma BosniaHosting gasi. Naime, Datacentar gdje su smješteni svi naši serveri je greškom izvršio formatiranje naših servera, tako da su svi podaci izgubljeni. Takođe, morate naći novu firmu koja će hostovati Vaš web site.
Za izmjene DNS podataka na domenama kontaktirajte nas na ovaj email direktno."
WTF !
U sajt sam uložio mjesece rada, nije mi žao para uopće samo bih želio ako je moguće da dobijem ili neki BACKUP ili novi hosting place na drugoj firmu
pa ispočetka.....Hosting im je stvarno bio brilijantan... Nije mi smetao pokoji down servera ali nažalije mi je što mi je rad propao, nadam se... pošto piše da redovo rade BACKUP da imaju koji rezerve.... ali bojim se da i oni nisu bile žrtve FORMATA....
Ljep Pozdrav,
Mr. G