Diskusija
U kanti
- Forum
311 pregleda · 25 odgovora · otvorena 14.05.2010. u 20:30
hahahahhaha
"ona uze kozu i opali ga sa njom po glavi. "
kako si jak
"ona uze kozu i opali ga sa njom po glavi. "
kako si jak
AHHAHAHAHAAHAHA ESMA FTW
Jesi li ovo od žilija kupio trave? 10 km 4 komada?
prica n1

prica n1

HAHAHAHAHAHAH
Nisi ti normalan
HAHAHHAHAHAHAHHA
Al faca joj je glavna =$
HAHAHHAHAHAHAHHA
Al faca joj je glavna =$
On izgovori El-Fatiha, Jasin urikverc.
malo
HAHHAHAHHA ja oplako najace :Upita je on, - Oces ti biti moja zena ako te ozivim?
I ona pristane.
I ona pristane.
Esma je kraljica..
Procito pola , toliko bezveze da nisam imo ni volje ni zelje nastavit.
Slagao bih kad bi rekao da mi je ovo smijesno... Onaj ko je ovo sastavljao je trebao daleko vise inspiracije
Meni samo nije jasno kako......
Esma je bila jedna stara nena, nosala dimije, pokrivena lica i kosa maramom. A na slici uopšte nije pokrivena lica i sa maramom...sve u svemu oplako sam HAHAHHAHAHAH xD
Esma je bila jedna stara nena, nosala dimije, pokrivena lica i kosa maramom. A na slici uopšte nije pokrivena lica i sa maramom...sve u svemu oplako sam HAHAHHAHAHAH xD
HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS
hahahah "jasmin urikverc " hwahhwahwhwaha!!
jaka prica nema sta
jaka prica nema sta
Nemam volje da čitam tekst. Iskreno, na prvi pogled mi se čini kao gomila slozenih gluposti.
Btw. Slika je epic!
Btw. Slika je epic!
eny0y je napisao/la:
Nemam volje da čitam tekst. Iskreno, na prvi pogled mi se čini kao gomila slozenih gluposti.
Btw. Slika je epic!
Btw. Slika je epic!
MaxYz je napisao/la:
Indeed.

Zamolio bih te da me ne citiras, kako ne bi isli dalje.
BUY44K4iZnoGouD je napisao/la:
HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS HOCEMO JOS
uvijek se moram furati na tebe ♥
Hahahahahahah
Kad ce Vol2
Kad ce Vol2
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.