Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Pic]eLLyx

156 pregleda · 10 odgovora · otvorena 14.05.2010. u 15:39

Pozdrav gamersi!
-Došao je red da i ja jedan petak postavim svoje radove. Nakon silnih stranica tutorijala etc. otvorio sam photshop i počeo da nešto pravim.
-Danas imam samo 3 rada, ali Abd sljedeći petak bit će dosta više.
-Prvo, moj novi studio LOGO:

-a nakon njega i jedan moj wall:

-tu se našao i jedan sig od mog 2 po redu omiljenog game-lika, assasins, a evo kako izgleda:

-Svaki komentar mi je dobro došao, samo bez onog "ma ku'cu nevalja" itd..Znači ako ti se nesvidja što moraš suvišne gluposti pisati..
Bujrum!

EDIT:Kliknite na thumbove za bolji pregled ovako se skoro ništa ne vidi!
ako si amater super su radovi,
posebno ovaj drugi rad,
i ako moze molba da mi sendas linkove sa tutovima (s kojih si ti radio) na pm
<3 wall :D

10/10 !!
tranneee je napisao/la:
ako si amater super su radovi,
posebno ovaj drugi rad,
i ako moze molba da mi sendas linkove sa tutovima (s kojih si ti radio) na pm
Fakat da sam amater, ...Počeo da radim prije 1 mjesec to sam zaboravio naglasit..
Evo sad cu ti dat linkove..
Rekao sam ti da su ti radovi prejaki. Ono što si uradio za clanzone nikad ti neću zaboravit. gj
Ado je napisao/la:
Rekao sam ti da su ti radovi prejaki. Ono što si uradio za clanzone nikad ti neću zaboravit. gj
Hvala, Ado care..
Ovaj drugi je prejak kume , s obzirom da si poceo tek raditi prije mjesec dana , meni ovaj strasno izgleda.. btw ova druga dva rada nisu losa.gl u daljenjem radu =)

Post dobio aplauz od smokan

mrsho je napisao/la:
Ovaj drugi je prejak kume , s obzirom da si poceo tek raditi prije mjesec dana , meni ovaj strasno izgleda.. btw ova druga dva rada nisu losa.gl u daljenjem radu =)
HVALA punoo..Već počinjem radit za sljedeci petak..
Super radovi.
Svaka cast.
Super radovi, svaka čast, posebno za drugi rad. Još si i početnik... Puno sreće i uspjeha u daljnjem radu 10/10, GL
hvala hvala svima ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.