Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SK - EG

175 pregleda · 15 odgovora · otvorena 14.05.2010. u 15:23

Na ovogodišnjem Arbalet Cup Europe 2010 došlo je do velikog iznenađenja. Naime američki tim Evil Geniuses "EG" deklasirao je jednog od najvećih favorita za osvajanje švedski "SK Gaming".
SK koji je već izgubio 1. meč od WeMade FOX znao je da mora pobjediti EG ako želi dalje.

Igrao se de_inferno
1. half - 16-6
Kraj - 24-6

Molim za komantare

Ma sta da ti pricam ,ako si gledao video si,imali su odlucujuce partije koje su prodali,to ih je i kostalo..

Zao mi skroz,ali opet gg, SK <3
ubili ih nogama izgleda da je vrijeme za male izmjene u timu
Drama zao Al jebiga ,los dan je , idemo dalje.

SK <3

btw, EG ispao također, medjusobni odnosi se gledali izmedju njih i UNITEDa. =)
kakve komentare jarane
Gledao sam jutros SK vs UNiTED. Da su rusi samo malo iskusnije igrali i malo pametnije ubili bi ih stocem.

Nek su ispali jarane, kad ne mogu dobiti WMF, ljudi se sinoc sastali oni njih dobijaju, a fol hoce top3

Na'Vi vs Fnatic ili Frag Excutors finale.
ma sta da ti kazem,
isto kao u fudbalu, kosarci... lopta je okrugla cijeli mec, tako da nas ceka jos mnogo iznenadjenja u vezi cs-a, deklasiranja
Sniper_Soldier je napisao/la:
kakve komentare jarane
Gledao sam jutros SK vs UNiTED. Da su rusi samo malo iskusnije igrali i malo pametnije ubili bi ih stocem.

Nek su ispali jarane, kad ne mogu dobiti WMF, ljudi se sinoc sastali oni njih dobijaju, a fol hoce top3

Druze moj, imas li ti zivot ?
archie je napisao/la:
Druze moj, imas li ti zivot ?
Da ti psujem ili da te ignoriram?
Hmmmm, teska odluka.
Da ti psujem ili da te ignoriram?
Hmmmm, teska odluka.
Skontaj da nije cs i komp. sve u zivotu, nije to problem, ali u granicama normale, al' drug ti pretjerujes. Zao mi te majke mi
nisam gledao ali po rezultatu vidim sakama ih ubili xD
archie je napisao/la:
Skontaj da nije cs i komp. sve u zivotu, nije to problem, ali u granicama normale, al' drug ti pretjerujes. Zao mi te majke mi
Ko si ti da mu kažeš da cs i pc nije sve u životu, ti ko fol iskusan, prošo čitav život pa znaš? Iako ne tvrdim da jeste, mislim da nemaš pravo momku ništa o životu da pričaš sa svojih 16 godina.
kakve komentare jarane

Cuj WMF se sinoc sastali jesi ti meni smijesan ,kad su oni dobijali fnatic i top timove ,nisi ni imao steam da gledas =P

ne pricaj nebuloze, samo su promjenili igraca,nisu dolazili na neke evente, zato sto se su pripremali za vece ove sto dolaze ), ocigledno nisi cuo za soloa i kompaniju ^^
nyonyo je napisao/la:
Ko si ti da mu kažeš da cs i pc nije sve u životu, ti ko fol iskusan, prošo čitav život pa znaš? Iako ne tvrdim da jeste, mislim da nemaš pravo momku ništa o životu da pričaš sa svojih 16 godina.
A ti si svakom loncu poklopac ;) hahahha poz from BL

Znao sam da ce ameri uzet :)

Poljaci nogom
nyonyo je napisao/la:
17 god*. Napunio neki dan. I kao prvo ne bi doveo sebe u situaciju da mi mladost prodje igrajuci cs-a. Razmisljate bas ko djeca j**o vas dan, kad ces uzivati ako neces u ovim godinama, j**o vas cs i sve.. Igrajte, da Bog da oslijepili pred kompjuterom.
MightY_ je napisao/la:
ubili ih nogama izgleda da je vrijeme za male izmjene u timu
Zasto tako mislis , ti bi izgleda nakon neuspjesno odigranog matcha i poraza mjenjao lineup ?
qutoR je napisao/la:
Zasto tako mislis , ti bi izgleda nakon neuspjesno odigranog matcha i poraza mjenjao lineup ?
lol 1 poraz, likovi igraju uzas u posljednje vrijeme

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.