Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Pomoc oko foruma.

160 pregleda · 8 odgovora · otvorena 13.05.2010. u 19:58

Potrebna mi je pomoc oko free foruma zanima me da li se moze uvesti sistem bodovanja nesto kao na gamersu.

Posto nisam siguran da je to i izvedivo na ovakvom forumu, dajem 50 boba onome ko to uradi.

Posto je trece pravilo
U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.

Za vise informacija se javite na PM

NAGLASAVAM : Ako dodavanje ove opcije bude ne moguce na ovakvoj vrsti (free) foruma pitanje se ponistava i niko ne dobija bobe

Nedac4zr4il mi je sve pregledao i pokusao al nece moci jer nije smf il koji vec vrag tako da se pitanje ponistava cim svi ovi sto su se javili na PM pokusaju nesto
To moze na smf forumima.
Ako oces da ti objasnim ostavi msn na PM pa ti vcrs objasnim.
Za free forume možeš dobiti samo karma mod,a ovakav sistem bodovanja kao na g.ba ti nemože niko dati jer je to hajmo rec "unikatno"

Javi mi na pm koji forum koristis i ja cu ti pomoci ako bude u mojoj moči

Edit : E haj inteligentni stavim mi SS od toga što si uradio u drupalu da vidim
FantassY je napisao/la:
Za free forume možeš dobiti samo karma mod,a ovakav sistem bodovanja kao na g.ba ti nemože niko dati jer je to hajmo rec "unikatno"

Javi mi na pm koji forum koristis i ja cu ti pomoci ako bude u mojoj moči

Edit : E haj inteligentni stavim mi SS od toga što si uradio u drupalu da vidim
Ko kaže da je unikatno?Jesil ikad čuo za drupal?
@topic
ako hoces sutra ti to mogu ja odradit u drupalu.
ellyx je napisao/la:
Ko kaže da je unikatno?Jesil ikad čuo za drupal?
@topic
ako hoces sutra ti to mogu ja odradit u drupalu.
da li je gamers radjen u drupalu ili sta vec neka mjesavina ili mozda cisti kod
bihwig je napisao/la:
da li je gamers radjen u drupalu ili sta vec neka mjesavina ili mozda cisti kod
Nije g.ba rađen u drupalu.Čisti html.. barem koliko ja znam..Ima u coffe shopu tema novi gamers gdje kaze se da je ovaj admin skorz svaki kod promjeno tako da je vjerovatno radjen samo u cistom HTMLu..
ellyx je napisao/la:
Nije g.ba rađen u drupalu.Čisti html.. barem koliko ja znam..Ima u coffe shopu tema novi gamers gdje kaze se da je ovaj admin skorz svaki kod promjeno tako da je vjerovatno radjen samo u cistom HTMLu..
Nije u cistom html nego u PHP
ediNho je napisao/la:
Nije u cistom html nego u PHP
Ma nije bitno i u PHP se kucaju kodovi..Nije to ukucaj smfnew izbaci ti i imas forum....Vec je komplikovano ko rad srca.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.