Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Komsija.net - New design, new cms!

206 pregleda · 14 odgovora · otvorena 17.05.2010. u 18:24

Sto ti ladno predje s drupala na Joomlu.

A moje misljenje o Joomli:
"Sajt u dva klika". Ko neki bestseller proizvod na TV-u.

Na izgled lijepo, koliko toliko.
Fino ti mjenjas te dizajne hehe Nije lose
Ko je birao ime za sajt? to je jedino sto mi se nesvidja.. trud oko sajta se isplatio ali smatram da moze jos puno puno bolje... pozdrav...9-)
Nedac4zr4il je napisao/la:
Fino ti mjenjas te dizajne hehe ;D Nije lose :)
haha pa sta ces dosadilo mi ono, moram mjenjat :D
LIKE !! Puno bolji nego prije... ovaj zmaj <3
SILAzor je napisao/la:
Ko je birao ime za sajt? to je jedino sto mi se nesvidja.. trud oko sajta se isplatio ali smatram da moze jos puno puno bolje... pozdrav...8-)
E moj Armane nikad nećeš naučiti spammati

Pogledaj kako tata radi

A imaš li ti dozvolu za reklamiranje sajta možda ? NEMAŠ!!!

Trebao si pročitati 3. pravilo foruma

3. U slučaju da te prenese pa počneš kršiti slijedeća pravila, bilo to u vidu pretjeranih smajlija, pretjeranim formatiranjem teksta, reklamiranjem sajtova bez dozvole vlasnika stranice, postanjem warez i adult sadržaja, bilo kakvim -izmima, vjeruj nam, pokajati ćeš se.
dixbn11 je napisao/la:
LoL nije mi prvi put da reklamiram sajt
Al će ti biti posljednji post na forumu vjeruj meni kad ti kažem
Haj svega ti ne spamaj otvorio sam temu da ljudi komentarisu a ne da ti spamas molim izbrisite zadnja 4 posta
Ovaj JA Sanidine template je isfurao, svaki drugi joomla site ima sad taj template (gaming) . Trebao si neki drugi, ljepsi template uzeti.

Napravi linkove friendly za pretrazivace i korisnike, jer ovako je truba.

Anketa i Online (moduli) stavi samo na pocentu, gdje i pripadaju. Na ostalim stranicama su bespotrebni. Oslobodi ovu desnu stranu (sem pocetne) tako da ti glavna kolona bude veca za članke, novosti, zanimljivosti i sl.

Ovo se sve uradi za nekih 20minuta. Treba ovdje jos dosta dosta truda i rada. Koliko vidim trudis se sa ovim sajtom tako da mislim, ako nastavis sa radom, da ces ga i zavrsiti kako treba
Sretno.
sajt je na mjestu, fino to sve izgleda al je ime kokita i taj zmaj sranje neko, to mijenjaj
Jel' te stid ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.