Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Keylogger

225 pregleda · 9 odgovora · otvorena 10.05.2010. u 14:49

Dragi moji imam jedan mali problemcic. Nije meni niko poslao keylogger ili slicno, vec imam kolegicu kojoj je bivsi momak hackovao hotmail i fb. Imao sam u planu da tom kretenu posaljem keylogger preko maila, da kolegici vratim pw-ove. Ako ima neko ko se raz=umije u keyloggimg, neka mi se obrati u PM. Molim admine da ne brisu temu, jer nemam nikakve lose namjere. Toliko od mene!

<3
Sve je clean 100%.

DL ovo

Kako napravit' server

- Sve u postu je LEGALNO, jer se ova verzija keyloggera ne plaća.
KRYSTAL je napisao/la:
Sve je clean 100%.

DL ovo

Kako napravit' server

- Sve u postu je LEGALNO, jer se ova verzija keyloggera ne plaća.
Mislim da je trazio nekoga da mu da neki FUD, a ne keylogger kojeg detectuje Panda iz 95-e.
riSk je napisao/la:
Mislim da je trazio nekoga da mu da neki FUD, a ne keylogger kojeg detectuje Panda iz 95-e.
Kol'ko vidim , nije tražio UD keylogger. ^^
riSk je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAAHAHAHA

Pa kakav je taj je***i keylogger kojeg detektira čak i Panda ?
trazis nemoguce ;) taj ko je uradio ako ima 2posto mozga nece otvoriti postu koja mu je sumljiva ;) zato (: btw daj meni posalji e-mail od kolegice te pa cu ja to vratiti ;)
H4midovic je napisao/la:
trazis nemoguce taj ko je uradio ako ima 2posto mozga nece otvoriti postu koja mu je sumljiva zato (: btw daj meni posalji e-mail od kolegice te pa cu ja to vratiti
Ako napravi novi mail kao "zensko" ima vece sanse, domace ime i slicno
nikolAAAa je napisao/la:
Ako napravi novi mail kao "zensko" ima vece sanse, domace ime i slicno :D:D:D:D:D:D
djabe sine :D sve sam i ja pokusavao i na kraju sam nasao kako :D ^^ :D to je sve djabe :D
Ne,nisi ofiran,bas nimalo.
Sumnjam da mozes vratiti njen acc keylogerom a pogotovo stealerom jedina opcija ti je ratom imas potpunu kontrolu nad njegovim pc-om procackas mu po fajlovima i vjerovatno ima negdje sacuvane podatke od acc samo ce ti trebati crypter da bude undetected trojan i nacin kako da ga nalevats da otvori to, a za crypter bi ti mogo pomoci imam neke veze od prije kad sam se tim bavio :) tako da bi mogo nabavit fud cr.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.