Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HS Freee zonaa

119 pregleda · 10 odgovora · otvorena 11.05.2010. u 17:26

Imam pitanje za sve HS korisnike..Odkako su uveli ovo automatsko konektovanje ja nemogu na free zonu..

Pa jel tako kod vas?

I dali se moze sredit kako ta fre zona ako postoji??
Ukinuli xxx 18+ , sve ostalo , okej

http://www.imagesforme.com/show.php/1123683_12222.bmp

Dr**j te
Nikome nemoze na free zonu, naravno ko je na HS. Jedino ako ti se posrecilo pa ti nije auto connect.

:D
Meni nije auto connect, derem ko lud xD
Braniac je napisao/la:
Nikome nemoze na free zonu, naravno ko je na HS. Jedino ako ti se posrecilo pa ti nije auto connect.

:D
Pa moze li se sredit to??Da i meni bude free zona??
KONAMI je napisao/la:
Pa moze li se sredit to??Da i meni bude free zona??
ma stace ti to ba strpi se jos malo sace veci paketi mozda i FLAT tako da ti i netreba a svima ce biti automatsko
bilkyyy je napisao/la:
ma stace ti to ba strpi se jos malo sace veci paketi mozda i FLAT tako da ti i netreba a svima ce biti automatsko
Ja koliko znam hs-hkb je uveo flat rate. I nije koliko znam nego sam 100% siguran, zato što ga ja koristim.

Volio bih uć na KDX da vidim koga ima, prije sam tamo boravio dan-noć i od kad mi se hs napravio na automat sko konektovanje, nemogu uć. Bilo je pravo dobre raje tamo.

Btw hs-hkb će da svima napravi da im se automatski konektuje, tako da svi koji koristite free zonu, nemojte se još dugo smijati.
AZA je napisao/la:
Ja koliko znam hs-hkb je uveo flat rate. I nije koliko znam nego sam 100% siguran, zato što ga ja koristim. :-[

Volio bih uć na KDX da vidim koga ima, prije sam tamo boravio dan-noć i od kad mi se hs napravio na automat sko konektovanje, nemogu uć. Bilo je pravo dobre raje tamo.

Btw hs-hkb će da svima napravi da im se automatski konektuje, tako da svi koji koristite free zonu, nemojte se još dugo smijati.:D
Sta ti je flat rate???? Kad su to uveli??
KONAMI je napisao/la:
Sta ti je flat rate? Kad su to uveli??
3 paket ?

flat rate - neograničen download limit ?
AZA je napisao/la:
3 paket ?

flat rate - neograničen download limit ? :-X
A ja sam cuo da ce to neograniceno skidanje uvest na sve pakete...samo ce se paketi razlikovat po brzini...jel istina??
pa meni nije auto conecnt, mozda kasnim sa odgovorom s obzirom da ne znam kad si dizo temu :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.