Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Overklokanje

199 pregleda · 18 odgovora · otvorena 09.05.2010. u 19:04

- Poz gejmeri treba mi velika pomoc ...

Zelio bih overklokat procesor radi fore da crkne ..
Procesor je INTEL (R) CELERON (R) CPU 1.70 1.70 512 RAMA ! Ako mozete pomoc kako da uradim. Hvala :DD 9-)
teško će ti tako crknuti

ako staviš previosku frekvenciju a npr. premalu voltažu komp ti se neće htjeti bootat a procu 99 % neće ništa biti

samo ti komp neće raditi dok ne resetiraš bios
Ne bi ti preporučijo da radiš ,ako neamš pojma o tome ...arane ode ti procesor pa i taj belaj ....
THE_BEST je napisao/la:
teško će ti tako crknuti

ako staviš previosku frekvenciju a npr. premalu voltažu komp ti se neće htjeti bootat a procu 99 % neće ništa biti

samo ti komp neće raditi dok ne resetiraš bios
ae ti na msn udi !
Uzmes centralnu i udaras glavom najace sto mozes to ti je laksa opcija od klokanja ako vec hoces da ga unistis :)

Post dobio šamar od suiCidal

NIJE_BITNO je napisao/la:
Ne bi ti preporučijo da radiš ,ako neamš pojma o tome ...arane ode ti procesor pa i taj belaj ....
vidiš li da on hoće da UNIŠTI PROCESOR

iskreno,preporučam ti da POKLONIŠ procesor nekome kome treba

ako ga hoćeš shebat,izvadi ga i lupni ga svom snagom od zemlju

ako to želiš učiniti sa stilom otiđi u BIOS i povećaj voltažu procesora do maksimuma
ja o klokovanju nema ni 0.01% znanja al aj vako
uđi u bios i sve povećavaj na 99999999999999
NIJE_BITNO je napisao/la:
ništa
komp mu se neće bootat i to je sve

treba napraviti da mu se komp boota ali da je temperatura tolika da sprži proc

to bi napravio povećavanjem voltaže procesora
skini ventilator sa procesora i upali nesto da ga optereti do maksimuma 
Podigni voltažu na 1.6 - 1.8V i zaustavi ventilator na CPU hladnjaku.

Zagarantovano crkavanje unutar par minuta ako ne i ranije.
TomY je napisao/la:

+

=

EDIT: "SCREEN SHOT" automobila od sada moguć

Uploaded with ImageShack.us

ahahahahahhahahahahah najbolje što sam ikad vidio :D
Volio bi da te struja udari, il' da ti explodira monitor u facu, kad si glup i želiš uništit' ono što ti je neko možda mukom kupio dok si ti bezveze trlj'o mudima.

Eto tako al' ono najiskrenije. 
iwdnplaysson je napisao/la:
Volio bi da te struja udari, il' da ti explodira monitor u facu, kad si glup i želiš uništit' ono što ti je neko možda mukom kupio dok si ti bezveze trlj'o mudima.

Eto tako al' ono najiskrenije. :r
aj ti više začepi sa tvojim odgojnim odgovorima,hahahaha baš se namučio kad mu je uzeo tu krntiju od kompa,paliiiii lomi slomi !!!
Computer96 je napisao/la:
aj ti više začepi sa tvojim odgojnim odgovorima,hahahaha baš se namučio kad mu je uzeo tu krntiju od kompa,paliiiii lomi slomi !!!
Pa i ti si debil ako ti je smiješno to što krelac tvojih godina želi spalit' sam sebi procesor. Odjebaus, ne citiraj.
iwdnplaysson je napisao/la:
Pa i ti si debil ako ti je smiješno to što krelac tvojih godina želi spalit' sam sebi procesor. Odjebaus, ne citiraj.
.
Izvadi jedan ram i pokreni pc 100% provjereno .

P.S. Ovaj gore ima pravo u vezi da pokloniš nekome,evo npr meni 
Sta imas unistavati procesor pokloni ga nekome kome treba ili ga prodaj jbt a ako vec hoces dgni napon i zaustavi hladnjak sali pazi i to kod zaustavljanja moras u BIOS-u iskljucit CPU Temperature Monitoring inace ce ti on ugasit PC cim napon ode u tacku tako da uradi to malo ga clockuj da ubrzas proces i to je to napravio si sranje.
Ali kazem ti POKLONI GA NEKOME KOME STVRANO TREBA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.