pozz gameri, e ovako imam 2 pitanja 1 je : vezano za procesore dual core i core 2 duo.Dual core ima 1 mb chace, a core 2 duo 2 mb chace jel moguce da ima jos neki procesor 1 mb chace osim ovih navedenih i dal valja mobitel k850 imam dobru ponudu pa ako ima ko iskustva sa ovim mobitelom molim da mi nesta kaze u vezi ovog moba eto hvala unaprijed pozz
Diskusija
2 u 1
216 pregleda · 11 odgovora · otvorena 31.05.2010. u 23:35
sto se tice mobitela dobar je..ja sam bratu uzeo taj....extra i dalje radi kako treba...uzmi ga ako je povoljno
SeKaCh je napisao/la:
sto se tice mobitela dobar je..ja sam bratu uzeo taj....extra i dalje radi kako treba...uzmi ga ako je povoljno
a mozes li mi odgovorit na ovo pitanje dal je dobar procesor core 2 duo 1,8 ?? jel velika razilka u odnosu na obicni 3.0 ?
Farko je napisao/la:
ok hvala na savjetu,mada se dosta raje na njega zali, mada ja sto se moba tice znam cuvat nisam neki krkan xD
a mozes li mi odgovorit na ovo pitanje dal je dobar procesor core 2 duo 1,8 ?? jel velika razilka u odnosu na obicni 3.0 ?
Mobitel je sve u svemu 6/10 (po meni).
Farko je napisao/la:
ok hvala na savjetu,mada se dosta raje na njega zali, mada ja sto se moba tice znam cuvat nisam neki krkan xD
SeKaCh je napisao/la:
ma uzmi core 2 duo...nemas sta razmisljat puno.....u mene je isto core 2 duo 2.26...najbolji su ti...opet ako mozes uzmi core 2 quad..sve ima bolje naravno al core-vi najbolji
L2 cache memorija 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed)
dal valja ovo do sad sam aba bas sve igro na ovom procu sta mislis ? a cito sam ako ima 1 mb chace ili vise da to nisu obicni procovi ??
jarane sto se tice moba ,,,on je extra ,,,kamera odlicna i izgled!!!!!nebi pogrijeso da uzmes taj mob ak je u dobrom stanju!!!
_error je napisao/la:
jarane sto se tice moba ,,,on je extra ,,,kamera odlicna i izgled!!!!!nebi pogrijeso da uzmes taj mob ak je u dobrom stanju!!!

Farko je napisao/la:
a ja imam: ovaj proc Procesor Intel Pentium 4 515J, 2933 MHz (22 x 133)
dal valja ovo do sad sam aba bas sve igro na ovom procu sta mislis ? a cito sam ako ima 1 mb chace ili vise da to nisu obicni procovi ??
Mustafack je napisao/la:
Intel® Pentium® Processor E6300 (2M Cache, 2.80 GHz ,uzmi i to je to,sada procesor neigra toliku ulogu,raja bacaju pare bezveze,procesor ti pomaze samo da mozes vishe programa otvoriti od jednom,i brzu neku obradu,a vjeruj mi sa tim ti nece nikada zastopati,jedino ako hackas bankovne racune,ja imam obicni dual core,nikad ga do kraja nisam iskoristio,nego bubni dobru graficku,i 4gb raama,i komp je mashina

imas li msn drug dizo ja ponovo msn cc lol pa nemam nikog u raju da se sa nekim dop xD
1 mb catchea je skroz slabo .... core 2 duo e 7500 6mb ima amd phenom II x4 3.0GHz ima 8mb pa ti vidi a ovaj 2. procesor je 350 km
koju matičnu imaš ???
ili ti to kupuješ sve novo ??
ako kupuješ sve novo savjetujem ti da ideš na nekog amd-a
njegovi dualci su dosta jeftniji,malo jači core2duo procesori su preskupi,više se isplati uzeti amd quad (npr. amd athlon x4 630)
ili ti to kupuješ sve novo ??
ako kupuješ sve novo savjetujem ti da ideš na nekog amd-a
njegovi dualci su dosta jeftniji,malo jači core2duo procesori su preskupi,više se isplati uzeti amd quad (npr. amd athlon x4 630)
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.