Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs,njegova popularnost i igrivost

500 pregleda · 47 odgovora · otvorena 08.05.2010. u 19:53

raspravljamo se 1 drug i ja vec nekoliko dana,sta je bolje,tj igranije,popularnije

on kaze da je to bfbc2(battlefield bad company 2) i ja kazem,ok,dobra igra,uber high grafika,fizika,sve
ali dolazimo do dosade,igra se prekuca za ajmo reci 7 dana i onda ode u recycle bin  jer se nema para za multiplayer,a prekucavati ponvovo je dosadno,moze se max 1-2x jos prekucati

a cs
jeste da je iz skoro iz proslog vijeka,jeste da grafika i nije nesto narocito,ali je uber igriva,pogotovo je specificna po tome sto nema tzv prekucavanja,tj prelaska misija,znacajna je po tome sto se jako lako,tj legalno moze igrati za 10-15km-steam igra,medjutim danas je siroko popularnija ilegalna igra,tj non-steam

sta vi mislite o tome,koja igra je popularnija,koju igru igra vise ljudi
on takodje navodi da se cs igra samo u bih,i da su je ostali zaboravili,ali medjutim najveci igraci cs-a su iz stranih drzava

pa eto recite koju 
edit ako moze neki argument,da bude fina rasprava
ma nema smisla to pitati na ovom forumu kad 90 % ljudi nemaju mašine kako bi uopće mogli pokrenuti bfbc2

ajde u SAD ili čak u susjednu Hrvatsku i pitaj šta je popularnije

našao ovdje pitati... LOL
Na nasim prostorima 100% Cs tamo Amerika i one drzave bfbc2.

Cs se igra bruku godina i svake godine je sve igranija igrica

Cs po meni bolji ovo nikad cuo iskreno
CS......................pa nece bbc 2.......................i pes 10 je popularniji od bbc 2

Post dobio šamar od KillaOR

THE_BEST je napisao/la:
ma nema smisla to pitati na ovom forumu kad 90 % ljudi nemaju mašine kako bi uopće mogli pokrenuti bfbc2

ajde u SAD ili čak u susjednu Hrvatsku i pitaj šta je popularnije

našao ovdje pitati... LOL
Smijesno , Hrvatsku uporedjujes sa SAD, ruku na srce Hrvatska je u par grama sa Bosnom i Hercegovinom..

Kao da smo mi Banglades

Nebitno gdje , Counter se vise igra.
Ovakvu temu ne trebaš otvarati ti, nego neko ko je mnogo pismeniji i načitaniji od tebe.
Što se tiče popularnosti, ovdje ćeš sigurno naći odgovore da je CS mnogo popularniji.

v3Tr0x : Temu može otvoriti ko hoće i kako hoće.

voLume xD: Onda je makar trebao povesti računa o gramatici. Kakva je to riječ igrivost koju je spomenuo 10-tak puta?!

v3Tr0x : Lažeš da nisi čuo za pridjev igrivost ? =O

voLume: Ako to jeste pravilna riječ, onda definitivno nije pridjev, nego imenica.
Nema veze, neka bude da sam ja pogriješio što se tiče posta.

v3Tr0x : Naravno da je pravilna riječ. Glavna ocjena u rezimeu svake igre je igrivost. Može biti i pridjev i imenica, zavisi od konteksta. Pod pridjev sam mislio kad kažeš da je nešto igrivo. Igrivost jest' imenica, ali nikad u službi subjekta.

Post dobio šamar od ultranumb

To drugo nisam ni igrao, tako da ne mogu suditi.. Znam jedno, a to je da je Counter Strike najigranija multiplayer igra svih vremena, tako da koliko god neki pljuvali po njoj, cinjenice stoje.. Igram je 10 godina i dan danas mi nije dosadila.. Pa nek neko proba objasniti..

Svaki spam post, tipa CS ili slicno ce biti osamaren.. Fala
i vi ste nasli o cemu cete komentarisati i raspravljati :/ o moj boze umjesto da pricate o curama i raspravljate o njima vi o cs-u i btf :$

Cs je popularni.Zasto?Pa 60posto ljudi u svijetu odnosno ja mislim da cak 80posto ljudi u evropi igraju cs ili su ga igrali bar 1

Cs forever ♥
aldyn je napisao/la:
CS......................pa nece bbc 2.......................i pes 10 je popularniji od bbc 2
ovaj post treba ošamariti

bfbc2 je daleko popularniji od pesa

takođermorate biti malo realniji
to što cijela bih igra cs ne znači da i ljudi po svijetu igraju cs i da je njima to najvažnija igrica
znate li vi kolika je bih u odnosu na ostalo tržište ??
0

Trenutno se u svijetu od pucačiina igraju BFBC2 I COD, CS je već pao u zaborav

naravno,ima još ljudi po svijetu koji igraju cs ali je činjenica da trenutno puno više ljudi igra bfbc2 nego cs
KillaOR je napisao/la:
To drugo nisam ni igrao, tako da ne mogu suditi.. Znam jedno, a to je da je Counter Strike najigranija multiplayer igra svih vremena, tako da koliko god neki pljuvali po njoj, cinjenice stoje.. Igram je 10 godina i dan danas mi nije dosadila.. Pa nek neko proba objasniti..

Svaki spam post, tipa CS ili slicno ce biti osamaren.. Fala :D
Slažem se s tobom KillaOR BBC2 nije nesto igrao sam...a cs di je daleko,daleko igraniji :P
Tesko je objasniti Counter - Strike ne cs playeru.
Svi kada pocnu poigraju sa botovima i cao, dosadi igrica kao i svaka danas

Pravi car igre su ovi 5v5 mechevi, taktike, ta neka igrivost koju ne mozes prekucati [osim cak norisa ;P]

Sreca, Skill, Pamet =]

THE_BEST je napisao/la:
ovaj post treba ošamariti

bfbc2 je daleko popularniji od pesa

takođermorate biti malo realniji
to što cijela bih igra cs ne znači da i ljudi po svijetu igraju cs i da je njima to najvažnija igrica
znate li vi kolika je bih u odnosu na ostalo tržište ??
0

Trenutno se u svijetu od pucačiina igraju BFBC2 I COD, CS je već pao u zaborav

naravno,ima još ljudi po svijetu koji igraju cs ali je činjenica da trenutno puno više ljudi igra bfbc2 nego cs
Vidi se da nemas mozga jesi ikad vidio da je organizovan veliku turnir u BBC 2 ili COD nikad zato poklopi se

Post dobio šamar od ultranumb

Counter Strike 1.6 je jedna od igrica u svijetu koja se najvise igra.
A igra se koliko vec 8-10 + godina znaci od prve verzije pa do sada i kako se tehnologija siri , poboljsava i to svaki dan bude sve vise gamera znaci ljudi sto igraju cs a i druge igre (ali tema je za cs ) .

Igra je takmicarksa ima milion stvari za ispitati , nauciti itd....
Pogledajte od public-a , DM, surfa , deathrun-a ,zombi i tako te stvari .... znaci takmicarska vecinom igra ali dosta raje igra radi zabave a neki i zaradjuju od toga> (gdje drzava funkcionise kako treba) ..

Counter Strike je uvjek bio popularniji, znaci bezvezna je rasprava
ja mislim da ovu temu treba lockati i staviti u smeće

po postovima se da zaključiti da 80 % foruma ni ne zna šta je bfbc2,tako da vjerovatno misle da je i pes 2010 popularniji od bfbc2

stanje na forumu uvelike se razlikuje od stanja u ostatku svijeta
igrica je razgrabljena,serveri su prva 2-3 dana stalno bila nefunkcionalna zbog ogromnog priljeva igrača

bih ne čini ni 1 % gaming industrije,ne pričamo mi o popularnosti u bih nego u svijetu

trenutno je bfbc2 popularnija igra,gameri igraju bfbc2 i cod,ovisno koja igra im se više sviđa
u svijetu sve manje ljudi igra cs dok ne mogu reći da igra nije popularna

igra je popularna,ali trenutno ne više od bfbc2
Hajd' ne lupajte. =)

CS se masovno igra samo u zemljama trećeg svijeta.

Na zapadu multiplayer igre se uopšte ne igraju na računaru, već Xbox-u. Naročito CoD.

To što vama računar ne može pomjeriti BF:BC to je druga priča. Još nabaviš sebi joystick, upadneš u avion .. Strašno dobar osjećaj. =)

Još od BF2 CS se ne igra nigdje. Uzmite samo za primjer Bihnet-ov BF2 server, koji je bio top10 u svijetu. =)
Lol, il' se meni čini il' tebi fale klikeri u glavi ?
CS izašao prije 12 godina, BFBC2 ove godine ... Mislim, da li to ima uopšte smisla upoređivati ?
CS jeste dobra igrica, jeste igrana, ali da je upoređuješ sa BFBC2 ... Pričekaj godinu, pa onda uporedi ...

Prednosti CS-a :
Ta neka jednostavnost i igrivost
Prednosti BFBC2 :
Grafika, prejaka igrivost, more više mogućnosti od CS-a, okruženje, realnost ...

I upravu je ovaj gore bio kad je rekao da je temu trebao otvoriti neko ko je pismeniji, ne znam zašto je dobio šamar ?

v3Tr0x : Ti se javi, koji "u pravu" pišeš spojeno.

Ja : Ti se javi koji pišeš novele, knjige, famozni lektoru famoznog g.ba magazina ...
Ehm , na Balkanu (narod para nema) se više igra CS 1.6. i maloumnici smatraju da je CS bolji , ali ...

Zemlje sa boljom ekonomijom (čitaj : SAD , VB ... ) više igraju BFBC2 zbog veće igrivosti , bolje grafike , te naravno zato što imaju više para .

ty
Ja mislim da je CS puno igraniji..Jednostavno sto ima vise "Staza" od bfbc2...I ovdje na forumu je jednostavno tako..
Kad udjete u igre/Half life-CS igra je oko 1400..igrača,dok bf igra puno manje.Ja nemam nista protiv BF uvijek sam ga volio i igrao,ali kad sam vidio cS ne igram nista drugo osim njega.
Pogledajte strane zemlje(SWE,GER,DAN..) koliko tamo momaka igra ovu igru jednostavno im je u krvi...:)
-Eto toliko od mene..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.