Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

David Guetta veceras u Beogradu

287 pregleda · 23 odgovora · otvorena 08.05.2010. u 11:51

Slavni DJ David Guetta nastupiće večeras u „Beogradskoj areni“, a karte za ovu žurku su gotovo rasprodate, odnosno u prodaji je ostalo još samo nekoliko stotina karata po ceni od 2.200 dinara.

Guetta je rođen 1967, a sredinom osamdesetih je počeo da radi kao DJj u Parizu. Tokom devedesetih je objavio nekoliko uspešnih singlova, a prvi album „Just A Little More Love“ s kojeg je osim naslovne numere veliki hit postala i pesma „Love Don’t Let Me Go“, objavio je 2001. Nakon velikog uspeha ploče „Guetta Blaster“ iz 2004. s kojeg je megahit postala numera „The World Is Mine“, Guetta postaje veoma popularan. U Beogradu će promovisati i novi album „One Love“ objavljen 2009.

ide li ko odavde?
Mephistopheles je napisao/la:
nisam jos
skola traje do 13.6.
Vama mladima,
_Edy_ je napisao/la:
Pogledaj samo ova 2 posta sto si napisao u ovoj temi pa se idi ubij rad' ovog groblja od pravopisa, mislim Allah malim slovom...(+ mi i to sve zajedno )
Go back to school :r

btw: ne idem niti bih isao i da dodje u Sa. jer ne vidim nikakav razlog za to lik je dobar u tome sto radi i svaka mu cast al meni je dobar i preko Youtube-a isto kao i Live ... ;D

Edit : Ja "no lajfer" :D:D:D e jbg sad ... Bgm. si pogrijesio al et svako ima pravo na svoje misljenje.
Karta za ovaj vrag 44KM Ja + tri jarana + 176KM = Je**s David Guettu kako bi se mi proveli po Saraj'vu gradu ...
aj ba edy idi j**i mater ak nebudes mogo sam zovi i mene da ti pomognem....
admini zvinite na ovom al stacu kad debili nezz ni sta pisu

:P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.