Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

san andreas

84 pregleda · 13 odgovora · otvorena 08.05.2010. u 00:50

ew ovaklo treba mi nesto za san andreas imam verziju staru sa onim starim ruznim autima pa ako ima sta da se instalira (kao na vice city ultimate ili tako nesto) pa da mi da link bio bih mu zahvalan:D
Imas recimo razlicite vrste patcheva kao Bosnian Patch, Serbian Patch, Snow Mod.... Pa potrazi na google
Nedac4zr4il je napisao/la:
Imas recimo razlicite vrste patcheva kao Bosnian Patch, Serbian Patch, Snow Mod.... Pa potrazi na google ;)
joj trazio sam ali ne znam koji rade...ako ti mozda znas da mi das neki da skinem...i kako je to jali mora se citava igrica skinuti ili samo kao na vice city-u instaliras preko vec instalirane verzije san andreasa...i ak mozda slucajno zanas da koji radi da mi das:D

i volio bih bosanski ako kak moe:(
transporter_1_ je napisao/la:
joj trazio sam ali ne znam koji rade...ako ti mozda znas da mi das neki da skinem...i kako je to jali mora se citava igrica skinuti ili samo kao na vice city-u instaliras preko vec instalirane verzije san andreasa...i ak mozda slucajno zanas da koji radi da mi das

i volio bih bosanski ako kak moe
Neznam qme nevjerujem da ces to negdje nac. Mozes snow mod odnekle skinuti....Potrazit cu pa ak nadzem send cu ti na PM. Ma kad skines samo sve faljove ubacis u Rockstar Games\GTA San Andreas.
Nedac4zr4il je napisao/la:
Neznam qme nevjerujem da ces to negdje nac. Mozes snow mod odnekle skinuti....Potrazit cu pa ak nadzem send cu ti na PM. Ma kad skines samo sve faljove ubacis u Rockstar Games\GTA San Andreas. ;D
to znaci onaj peach kda skinem samo ubacim tamo u onaj folder od san andreasa i ne mora se instalirat:D

ajd ako sta uspijes naci javi;)
http://www.strategyinformer.com/pc/mods/grandtheftautosanandreas/mod.html
tu imas vecinu modova za San Andreas, nova auta oruzje itd....
http://www.gtainside.com/en/news.php

klikni za SA samo, i pogledaj tut
sushki je napisao/la:
http://www.strategyinformer.com/pc/mods/grandtheftautosanandreas/mod.html
tu imas vecinu modova za San Andreas, nova auta oruzje itd....
ee hvala ti pregledao sam ii ima jeli rade samo me to interesuje:D
ee hvala ti pregledao sam ii ima jeli rade samo me to interesuje:D
trebalo bi da rade
Rade ti ovi linkovi sto su ti dale gore, odatle sam i ja prije skinuo. ;)
Da sam ja na tvom mijestu ne bih skidao te modove i patcheve jer su oni poprilicno lose uradjeni. ja sam igrao bosna i serbia i nimalo mi se nisu svidjeli. eto ako bas oces instaliraj taj snow pa probaj kako ti se svidja. :D
Braniac je napisao/la:
Da sam ja na tvom mijestu ne bih skidao te modove i patcheve jer su oni poprilicno lose uradjeni. ja sam igrao bosna i serbia i nimalo mi se nisu svidjeli. eto ako bas oces instaliraj taj snow pa probaj kako ti se svidja. :D
a imas li kakav link da mi das kao to bosnian i serbia :D
a imas li kakav link da mi das kao to bosnian i serbia :D
ne, sry Bosnia sam igrao sa CDom ali ga sad nemam.
a Srbija sam igrao kod prijatelja.
sry :S
Braniac je napisao/la:
ne, sry Bosnia sam igrao sa CDom ali ga sad nemam.
a Srbija sam igrao kod prijatelja.
sry :S
aha ajd onda nista hvala ti...a ako sta kada slucajno najdes javi;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.