Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 200 bodova

[200+Premium] - GTA 4 Error u instalaciji

496 pregleda · 14 odgovora · otvorena 06.05.2010. u 21:44

CD je ispravan kao i fileovi koje sadrzi znaci to odma eleminiramo!
CD sadrzi...
Mapu sa 3 cracka
i 2 Iso file-a tj one slike .
Ja mountam prvu udjem u autorun i izbaci ovo

kad pritisnem accept pojavi se "install social club" i onda opet pojavi se accept...i mozes tako u nedogled...
kad udjem u folder iznad ima gta setup... i setup ide i kad instalira : "GTAIVLuncher.exe" onda se pojavi ovo:

Ko pomogne 200boba+premium

EDIT - 200 bodova + 2 premiuma IDU AKO MI NETKO POSALJE IGRICU NA DVD-u NA MOJU KUCNU ADRESU !
Koliko ja vidim pise da provjeris da li si instalirao to prije sto si trebao i da takodjer zatvoris sve Upaljene APLIKACIJE.

A ako ti je CD udure onda nezz do cega je
Haj klikni to detalji pa ti mozda pomognem i sliku stavi
Valjda si vec to pokusao instalirat, pa ostali neki fajlovi ? ;/

Btw, probaj to sprzit na DVD, i onda kreni install, jer se zna desit neki error bez razloga.
TeQila je napisao/la:
Haj klikni to detalji pa ti mozda pomognem i sliku stavi
nema kralju nista ne moze
Brate imao isti problem skini program ccleaner ocisti regisistar bazu ako nemozes nac javi meni ja cu ti poslat link za download programa znaci ocistis registry to ce ti trajati nekih nepunih 5 minuta.

i instaliraj .net framework (v 3.5 is recommended) isto poslacu ti link ako nemognes nac

I onda ponovo pokreni installaciju ako to neuspije javljam se opet na temu ,a trebalo bi uspjet.
Ja sam jednom imo slican problem sa drugom igricom rijesio sam tako sto sam extractovo ta dva iso fajla u jedan folder pomocu UltraISO i nije bilo greske probaj i tu opciju mozda ti pomogne ;)
eh, posto vidim da nije xp windows kod tebe
ides na desni klik, pa properties, compatibility, oznacis run in compatibility mode for i izaberes windows xp bilo koji service pack
klikni dole jos za svaki slucaj run as administrator i apply i ok
nadam se da ce ti pomoc
Jel ti upaljen automatic update ako jeste installiraj sta ti je skinulo jer pise da ti je pokrenuta neka instalacija ...
Moras instalirat Rockstar games social club, ako ne mozes da instaliras sa cda onda pokusaj na netu nac download   gl
OverAndOut je napisao/la:
Trebaš imati instalirane sve te programe prije insalacije GTA 4,evo ja ću ih probati naći pa ću ti dati linkove
Social klub
Flash
Framevork
games for windows live
Directx 9
Directx 10
hvala...poslo mi covjek 4dvd-a po rodjaku..imam igricu i igram  8-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.