Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 30 bodova

GTA IV Episodes From Liberty City

206 pregleda · 10 odgovora · otvorena 15.06.2010. u 18:59

Poz. Gameri...

Instalirao sam danas GTA IV Episodes From Liberty City i sve super radi :D ... Ali neznam kako mogu sacuvati ono sto igram ... Npr. predjem neke misije i kako da sacuvam to ,,, pise mi da napravim Live profile ... ja sve to uradim .... ali mi trazi CD-Key.... Ja ga nemam jer nisam kupio originalan CD ... Sta sad da uradim ???
Napravi live profile, ali moras igrat u OFFLINE modu
Ako ti je mrsko prelazit' , imaš ovdje za download 100% pređenu igru , save file .

CD Key možeš naći na nekim warez siteovima =) (pokušaj na warezbb , thepiratebay) .

@ Ok , nisam znao .. Znam da za svaku igru možeš naći CD key pa sam mislio da i za ovu možeš =)
Napravi offline profil :) nadji na youtube how to create offline profile gta 4

@apoo
na warez sajtovima ne mozes naci cd key ... cd key dolazi samo uz kupljenu original igru ...
Kad upalis igru pojavi ti se windows live profil .Pritisnes "home" tipku .Kad ti se otvori windows live ides na opicju create profil .E h onda ima da izaberes online ili offline profil .Posto sigurno nemas orginal igricu moras kreirati offline .
evo kako

Uploaded with ImageShack.us

Ako imas stariju verziju windows live ,offline profil kreiras kada citas ono terms of use i na kraju stranice imas create offline profil
vrabaCC je napisao/la:
Kad upalis igru pojavi ti se windows live profil .Pritisnes "home" tipku .Kad ti se otvori windows live ides na opicju create profil .E h onda ima da izaberes online ili offline profil .Posto sigurno nemas orginal igricu moras kreirati offline .
evo kako

Ako imas stariju verziju windows live ,offline profil kreiras kada citas ono terms of use i na kraju stranice imas create offline profil
Ovo moze kod GTA 4 - ali kod novog EFLC nema nigdje da se klikne za ofline profile ... ali moze biti ga ja nisam vidio tako da .. ako mi mozes Prt Scr gdje se nalazi to za offline profile bio bih zahvalan ... Na ovim slikama sa ne vidi... :D
Pa pritisnes home tipku kad udjes gta .I pojavi ti se profil
pozdrav ... moze li mi neko postaviti tutorijal kako da instaliram ovu igru... sve u vezi cracka za 64bit sistem itd...
Rješenje
Pozdrav

Potrebno je da uradis sledece.

1. Pokreni igru
2. U meniju pritisni home
3. Pritisni Create a new profile
4. Sad odaberi to create autonomous profile
5.Pritisni send
6. Sad pritisni Finish (ako želis možes malo podesiti taj profile)

edevil je napisao/la:
Pozdrav

Potrebno je da uradis sledece.

1. Pokreni igru
2. U meniju pritisni home
3. Pritisni Create a new profile
4. Sad odaberi to create autonomous profile
5.Pritisni send
6. Sad pritisni Finish (ako želis možes malo podesiti taj profile)

Hvala ti si mi pomogao ... :D .... Tebi bodovi :P
eeeejj...molim te da mi daš link gdje si skinuo gta !!!! :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.