Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

M:tel obavijest

608 pregleda · 32 odgovora · otvorena 04.05.2010. u 19:58

Jedna mala obavijest za sve korisnike M:tel mobilne mreže. Možda ste već čuli, ili vidjeli reklamu, ali kako se u cijeloj Banjaluci obavijest nalazi na samo 2 bilboard-a, nisam siguran da svi znaju za ovo.

Možete dobiti sledeće :

• 100 minuta priče (3 KM)
• 100 poruka (4 KM)
• 50 MB neta (5 KM)

- Šta trebate uraditi ?

* za „minute“ ukucaj MIN100 i za samo 3 KM dobiješ 100 minuta priče u m:tel mreži;
* za „poruke“ ukucaj SMS100 i za 4 KM dobijaš 100 poruka prema svim mrežama u BiH;
* za „internet“ ukucaj NET50 i za 5 KM dobijaš 50 MB internet saobraćaja u m:tel mreži.

• Poruke se šalju na broj 0651120. Prije slanja poruke obavezno provjerite imate li dovoljan iznos na računu za uslugu koju želite da aktivirate.

• Kada pošaljete poruku dobićete obavijest da je vaš zahtjev primljen i da se trenutno obrađuje. Nakon maximalno 10 minuta dobićete još jednu poruku od servisera, koja će vas obavijestiti da je vaš zahtjev odobren.

• Usluga za razgovor i poruke traje 7 dana od trenutka aktivacije, a za besplatne MB 30 dana.

Više o tome možete pročitati ovde.

Zanimljive na nekih 5-6 sati, pa brišem. =)
Šta više neće izmislit :)
al koga god znam da ima mtel ima kredita uvijek xd
Sve je to divno krasno ...
Ali malo je 5 dana :* ajd da su stavili 10 pa i nekako al meni racun bude 5km jedno 15-ak dana ..

sandiBL je napisao/la:
Sve je to divno krasno ...
Ali malo je 5 dana :* ajd da su stavili 10 pa i nekako al meni racun bude 5km jedno 15-ak dana ..

Nije 5 dana, 7 dana. =)

Računaj da za 12KM (4 x 3KM) pričaš cijeli mjesec džabe. Uzmi račun za fiksni pa vidi da je veći od 12KM, a nema šanse da si pričao 400 minuta. =)

Meni se isplati, jer mi telefon služi samo za pozive. Zadnju poruku sa mobilnog sam poslao prije skoro 10 dana.
Ovo je drama ,steta sto nisam m-tel neg' Eronet ..
Ali ovo non-stop nadematanje m-tel , eronet i tako u nedogled.
Samo da se pridobije vise korisnika , josh malo i izbit' ce rat :$
Kad ce oni levati iz BHTelecoma (koji su, inace, najjaci u Bosni i Hercegovini) nesto korisno uraditi.

MTel i Eronet sve vise preuzimaju trziste.
v3Tr0x je napisao/la:
Nije 5 dana, 7 dana. =)

Računaj da za 12KM (4 x 3KM) pričaš cijeli mjesec džabe. Uzmi račun za fiksni pa vidi da je veći od 12KM, a nema šanse da si pričao 400 minuta. =)

Meni se isplati, jer mi telefon služi samo za pozive. Zadnju poruku sa mobilnog sam poslao prije skoro 10 dana.
Sve je to fino krasno, iz dana u dan gledamo i svjedočimo kako M:Tel, HTMostar, Eronet i mnogi drugi preuzimaju mjesto BHT. A on ništa ne poduzima, ide do krajnosti i tek kada osjeti da mu fali para ( para nikad' dosta ) onda pravi promjene, smanjuje cijene i uvodi neke nove gluposti.

Na HT-u imaš 10 naj brojeva i sa svim pričaš besplatno, kad će to biti u BHT ? Nikad, a možda ni tad'.

Kratko i jasno, blago se vama
Eo poslao sam :)
U roku od odma stigla poruka da se obradjuje e sada da vidimo ;)

Nije lose , nisam dobro skontao
v3Tr0x je napisao/la:
Nije 5 dana, 7 dana. =)

hvala brate na informaciji
necu vise dnevno 3 puta u prodamnicu po dopunu
caspitow0w je napisao/la:
Ovo je drama ,steta sto nisam m-tel neg' Eronet ..
Ali ovo non-stop nadematanje m-tel , eronet i tako u nedogled.
Samo da se pridobije vise korisnika , josh malo i izbit' ce rat :$
pa ofc,tako je na zapadu
20 firmi i svi se utrkuju ko ce imati vise korisnika tj vece pare zaradit
pa zato daju strasno dobre ponude
kod nas je jos uvijek malo takvih firmi,pa ni ponude nisu bas nesto
ali za koju godinu bice
Ma nicija nije do zore, pa tako nece ni BHTelecom-ova.

Dosta su oni imali monopol.

Ovo je zaista pozitivno sto se sad namecu ovi davatelji mobilnih usluga, samo nek se oni 'bore' jer sto je veca konkurencija to je bolje za nas, obicne smrtnike.
eny0y je napisao/la:
Kad ce oni levati iz BHTelecoma (koji su, inace, najjaci u Bosni i Hercegovini) nesto korisno uraditi. ;D

MTel i Eronet sve vise preuzimaju trziste.
ma ko je najjači ??? ovaj mtel je najbogatija firma na balkanu čak drže dio srbijanskog mtesa i crnogirski mtel je od iste firme
a šta bh telecom ima ???
fobia je napisao/la:
Ma nicija nije do zore, pa tako nece ni BHTelecom-ova.

Dosta su oni imali monopol.

Ovo je zaista pozitivno sto se sad namecu ovi davatelji mobilnih usluga, samo nek se oni 'bore' jer sto je veca konkurencija to je bolje za nas, obicne smrtnike.
U pravu si i potpuno podržavam tvoje mišljenje.

Na vrh glave su mi se popeli, prvo sa ADSL-om a drugo sa telefonijom, 'em mobilnom, 'em fiksnom.

Al' bola' njima dobro, oni još koju godinu 'ladno mogu sjediti i uživati dok se drugi nadmeću

Prvom prilikom se prebacujem na novi ISP i na novog operatora !
MotoR_HeaD je napisao/la:
ma ko je najjači ovaj mtel je najbogatija firma na balkanu čak drže dio srbijanskog mtesa i crnogirski mtel je od iste firme
a šta bh telecom ima
Pod 'najjači' sam mislio najprostraniji. BHTelecom je najprofitabilnija firma u Bosni i Hercegovini.

Najviše stanovništva koristi njihove usluge.

Moj komentar sam striktno vezao za BiH, malo bolje pročitaj prije nego što počneš da udaraš kontre!
eny0y je napisao/la:
Pod 'najjači' sam mislio najprostraniji. BHTelecom je najprofitabilnija firma u Bosni i Hercegovini.

Najviše stanovništva koristi njihove usluge.

Moj komentar sam striktno vezao za BiH, malo bolje pročitaj prije nego što počneš da udaraš kontre! ;)
eo da sad udarim kontru.mtel ima najbrži net u bosni,štaš sad ?
ms0 je napisao/la:
hvala brate na informaciji
necu vise dnevno 3 puta u prodamnicu po dopunu
Nema na čemu. Uživaj. =)

Nemojte se svađati ko je najjači. Dosta više "svaki cigo svoga konja brani" politike!
Vazi li ovo i u Sarajevo.. da odma odem i kupit' m:tel karciju
m-tel chetnicka firma

Post dobio šamar od ultranumb

Opaaaa, nesto pametno i od njih
v3Tr0x je napisao/la:
Nema na čemu. Uživaj. =)

Nemojte se svađati ko je najjači. Dosta više "svaki cigo svoga konja brani" politike!
nisam ja politiku ni spomeno

v3Tr0x : Tebe sam citirao da ti se zahvalim. A upozorenje sam dao ostalima, da ne pišem 2 posta. =)
KajotY je napisao/la:
m-tel chetnicka firma :-[

je**m li ti sestru u pi**u

Post dobio šamar od KillaOR

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.