Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

BiH Premier liga ?

277 pregleda · 34 odgovora · otvorena 03.05.2010. u 23:13

Vozdra .
Vidim u posljednje vrijeme sve vise se priča o našoj BiH Premier Ligi , ko će biti novi Šampion , itd ... Šta vi mislite ko će na kraju slaviti titulu Šampiona BiH ? I inače za koga navijate ?

Moja prognoza :

1. Željezničar ( Šampioni )
2. Borac
3. Široki Brijeg
4. Zrinjski
5. Sarajevo

Najdraže bi mi bilo da i Velež uspije izvuc Evropu , ali teško ...

Bez uvreda i provokacija .

Imam dozvolu za temu od "nere" .

Da čujem vaša mišljenja ?

braul1o je napisao/la:
Malo realnosti nikome ne skodi .
Ko kaze da je liga regularna - lud je . Ja nisam rekao da Borac ne namjesta , rekao sam da Zeljo namjesta najvise i to je ocigledno .
Ako sam dobro upoznat Velez nema ni jednog poraza ko domacin , a kvota protiv Zelje 1.90-2.00 , sve dok utakmicu u kladonicama nisu blokirali potpuno . Nadjite jos koju utakmicu u kojoj je na domacina kvota 2 ? Pogotovo da je domacin 5-6 na tabeli ? Sto je utakmica bila blokirana ? Isto tako je bilo sa jos nekim utakmicama , ako se dobro sjecam sa Modicom i jos nekim .

Uglavnom zapoceti ovakvu temu i zamoliti da bude bez provociranja i rasprave , nema svrhe .

:-*
Svaka čast kume na ovome postu sve si lijepo rekao. Željo je namjestio tekmu poriv Modriče pa je izgubio 1:0 (informisan si drama nanem), a to za to blokiranje imas drama tačne informacije, ako oćes na pm da ti send listić da vidiš !
simun je napisao/la:
I ja se slažem da Željo sve namješta. Mislim da je dogovorena utakmica protiv Širokog da ih spriječimo da odu do Europe i protiv Borca na Grbavici, jer je Borac imao više od igre i uputili su samo 2 udarca u go Željezničara od kojih su obadva ušla u go !

Svaka čast.

Željo je veoma loš tim. Svaku tekmu ima minimalno 2 penala i to mu se sviraju u zadnjim trenucima utakmice, a Borcu svaka často što su dali Travniku go, a bogme teško im je bilo igrati 30. min sa igračem više :*
zeljo je uputio 2 udarca na go' ?
kako to kad je zeljo ubio borca u svim pogledima igre
bilo je 4-2 ako nisi pratio i borac je dao go' u zadnjoj minuti
tu su pokazali da im niko nije ravan sto ce da pokazu i u srijedu u kup utakmici .
CiviC je napisao/la:
Ima namjestanja u nasoj ligi to je bez daljnjeg,ali ovi sto nesh za zelju govore bolje bi im bilo da su pogledali neku tekmu,pa da vide kako igra zeljo

dupla kruna dolazi na Grbavicu Aaaaaaaaa
Ako iko namješta tekme u ovoj ligi , to je sigurno Travnik , Sloboda i mozda Borac . Glupo je raspravljat o tome ko namješta , a ko ne , ako nisi prisustvovao utakmici navedenog tima

HeadZoore je napisao/la:
zeljo je uputio 2 udarca na go' ?
kako to kad je zeljo ubio borca u svim pogledima igre
bilo je 4-2 ako nisi pratio i borac je dao go' u zadnjoj minuti
tu su pokazali da im niko nije ravan sto ce da pokazu i u srijedu u kup utakmici .
Šta ti je dala učitaljica iz čitanja ?
simun je napisao/la:
Svaka čast kume na ovome postu sve si lijepo rekao. Željo je namjestio tekmu poriv Modriče pa je izgubio 1:0 (informisan si drama nanem), a to za to blokiranje imas drama tačne informacije, ako oćes na pm da ti send listić da vidiš !
Zato sam stavio "ako se dobro sjecam" . Ne znam koja je utakmica bila , ali sam sa drugom iz ulice isao u kladionicu kada je 'ladno htio puci 20 KM na pobjedu zelje , i utakmica je bila blokirana . Nisu informacije , nego sam licno bio u kladionici .
TeroweNth je napisao/la:
Ako iko namješta tekme u ovoj ligi , to je sigurno Travnik , Sloboda i mozda Borac . Glupo je raspravljat o tome ko namješta , a ko ne , ako nisi prisustvovao utakmici navedenog tima ;)

Pogledaj malo sta se Sarajevu desava,a to je lako mogo bit i Zeljo a sreca pa nije :)
simun je napisao/la:
Šta ti je dala učitaljica iz čitanja ?
moja greska
ali opet borac je imao 2 suta na go' sta ti govori da su dobro igrali ?
HeadZoore je napisao/la:
moja greska
ali opet borac je imao 2 suta na go' sta ti govori da su dobro igrali ?
Kad porasteš valjda ćes skontat šta sam htio reći.

Živio !
ma htio si rec' da si glup
namjestaju se utakmice ?
neke da,neke ne tako ti je inace
pogledaj 1 utakmicu zelje i reci da u BiH ima jaca ekipa skidam ti kapu :/
simun je napisao/la:
I ja se slažem da Željo sve namješta. Mislim da je dogovorena utakmica protiv Širokog da ih spriječimo da odu do Europe i protiv Borca na Grbavici, jer je Borac imao više od igre i uputili su samo 2 udarca u go Željezničara od kojih su obadva ušla u go !

Svaka čast.

Željo je veoma loš tim. Svaku tekmu ima minimalno 2 penala i to mu se sviraju u zadnjim trenucima utakmice, a Borcu svaka často što su dali Travniku go, a bogme teško im je bilo igrati 30. min sa igračem više :*
brate dragi jesi ti procitao sta si napisao ovdje :( :( :(
1 Zeljo sve najmesta FAIL
2 ko je sa kim dogovorio utakmicu u Sirokom, na toj utakmici nije bila ni jedna jedina neregularna situacija, Siroki sam prodo utakmicu i sebe zezno da ne ide u evropu to si ti napiso ;)
3 Borac imao vise od igre a uputili samo 2 udarca u gol Zelje AHAHAHAHAHAH i to si ti napiso
4 Zeljo je preeejak tim najmanje penala im je dosudjeno za razliku od drugih klubova i 100 % ni jedan nije bio na kraju utakmice, ja mislim da se to Borcu cesto desavalo :) :*****

Ja mislim tabela ovako :
Zeljeznicar
Borac
Zrinski
Kak'i talenti . Naucite sta je sarkazam pa cete shvatiti sta je covjek htio reci .
Koliko glupih ljudi na jednom mjestu, ovom malom Ultrasu što je '94 godiste skidam kapu, jer jedini on shvata šta oću da kažem. Respect ( javite mu se na pm neka vam objasni da vas ne ofira)
@ Head i wazap
vas dvojca gore i ako smo braca sa tribine imate koeficijent inteligencije ko broj tena ( valjda ste ovo skontali)
TAJ SAM ! : P

Ugl.
Ljudi ne mogu shvatit , da to zuganje na Zelju nista nije istina , i da ti potpuno suprotno govoris , da govoris protiv zelje , jer svi govore da zeljo kupuje utakmice, al' zapravo nie' tako i na neki nacin i ja to mislim jer su ove godine zasluzili titulu prvaka i svojom igrom i manijacima kao 12 igracu skidam kapu.
Respect !

@ wazzap nie' Zrinski neg' Zrinjski..
@ simun josh nesto..

iQ sobne temperature :F
braul1o je napisao/la:
Malo realnosti nikome ne skodi .
Ko kaze da je liga regularna - lud je . Ja nisam rekao da Borac ne namjesta , rekao sam da Zeljo namjesta najvise i to je ocigledno .
Ako sam dobro upoznat Velez nema ni jednog poraza ko domacin , a kvota protiv Zelje 1.90-2.00 , sve dok utakmicu u kladonicama nisu blokirali potpuno . Nadjite jos koju utakmicu u kojoj je na domacina kvota 2 ? Pogotovo da je domacin 5-6 na tabeli ? Sto je utakmica bila blokirana ? Isto tako je bilo sa jos nekim utakmicama , ako se dobro sjecam sa Modicom i jos nekim .

Uglavnom zapoceti ovakvu temu i zamoliti da bude bez provociranja i rasprave , nema svrhe .

:-*
Naravno da malo realnosti nikom neskodi, ali ti brate si nerealan to je shou !
I ja kazem i znam da se dosta utakmica namjesta, ali brate dragi Zeljo sve dere i najmanje namjesta utakmice nisi pogledo kako momci igraju a pises tu gluposti, a ti da imalo pratis bh fudbal znao bi da je velez-zeljeznicar jedan od najvecih derbija u ligi i da je to kolo zeljo bio prvi a velez 5 ili 6 i realno je ocekivati da bude veca kvota na domacina nego inace ;) samo lagano ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.