Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ime pjesme koju volite slusati dok...?

346 pregleda · 29 odgovora · otvorena 03.05.2010. u 13:23

Ovakvu temu sam vidio na jednom forumu, pa eto, da i ovdje malo prodrmamo portal i napisemo nesto pametno...
Znaci kako sam naslov kaze, trebate napisati ime:

1. Vase trenutno omiljene pjesme?
2. Pjesme koju volite slusati dok ste u "depresiji", kad vam nije ni do cega, kad imate jedan od onih losih dana i sl.?
3. Pjesme koju volite slusati dok ste puni "adrenalina", dok ste razigrani, raspolozeni itd.?
4. Pjesme koju volite slusati dok dizajnirate, crtate, pisete, etc. - drugim rijecima, koja vam pruza inspiraciju?

1. Eminem - Not Afraid , Shole Ostani tu
2.Gox ft PIDJI , Shommy & Tux - Casa puna suza , Niksi - Nemoj plakati , Drima - Ako izgubim te opet , Breakdown - Falis mi , Link - Oprosti sto te volim
3. Shole ft Djenka - Mi to znamo , Elitna ekipa - pusi ga droljo , ima jos nekih od sholeta.
4. kad crtam , dizajniram nemam obicaj da nesto slusam , ugl crtam , dizajniram etc.. sve u miru , zatvorim se u sobu , zatvorim prozore da necujem vanjski zvuk i zadam se

DJ Tiesto ft Nelly Furtado - Who wants to be Alone , Sean Paul - Temperature , ima ih jos

2. Pjesme koju volite slusati dok ste u "depresiji", kad vam nije ni do cega, kad imate jedan od onih losih dana i sl.?

Tiziano Ferro sve njegove pjesme

. Pjesme koju volite slusati dok ste puni "adrenalina", dok ste razigrani, raspolozeni itd.?

DJ Tiesto , Armin Van Buuren , Paul van dyk (Slusamo ja i komsije )

4. Pjesme koju volite slusati dok dizajnirate, crtate, pisete, etc. - drugim rijecima, koja vam pruza inspiraciju?

Nesto domace , opusteno (ne seljakluk)
1. Mak - U obliku luka, Demond ft. Mayer - Grad sunca, Eminem - Stan...
2. Mayer - Boje
3. Straight Jackin - Digni ga
4. Mozart.

Hm.. Mak - Cujem kako pjevaju

Mayer - Boje, Balasevic, Dino Merlin

3. Pjesme koju volite slusati dok ste puni "adrenalina", dok ste razigrani, raspolozeni itd.?

- "Stand your ground" - soundtrack GSH, Godsmack, KRS-One

One Blood - soundtrack GSH
1. Lil Wayne ft. Eminem - Drop the World

Linkin Park-Blackbirds

2.Rijetko sam kad u depri,ali kad me nesto "snjuzdilo" onda je to lagane LP pjesme, mozda Green Day i tak'

3. Linkin Park
Elvis Presley
Ono malo stariji Rock
Neki House i tak'

4. Linkin Park
Kanye West
sNack <3
Eminem ( jak lyrics ima,mada ga puno ljudi ne shvata )

kthxbai

- Brother Ali - Uncle Sam Goddamn

-Eminem - till i colapse

Immortal technique feat Ill bill - War is my desteny

Dubioza Kolektiv- vratit ce se walter

Eminem- Ass like that

tad se koncetrisem i neslusma nista xD

Rasta - Uspeo sam, Sha - Disemo k'o Jedan, Inna - Deja Vu

Volim slusati tehnjake, housicu, da me oraspolozi

Inna - Deja Vu

Deniro - Treniram

- Marliyn Manson - Sweet dreams
- Akon - No More You
- Flo Rida - R.O.O.T.S

-Đorđe Balašević - O Vasi Ladačkom
-Saša Matić - Kralj izgubljenih stvari ; Kad ljubav zakasni

-Basshunter-Levas Polka remix
-DMX - Already
-Ke$ha - Blah blah blah

-Betovenova nedovršena simfonija :D
1. L.E.D. There Be Light
2.Saban Saulic - Dva Galeba Bela
3.Davor Badrov-Momacka
4.Karma - Bolje biti pijan nego star

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.