Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Neko iz Sarajeva

546 pregleda · 32 odgovora · otvorena 01.05.2010. u 22:14

~Poz '.'

Naime, sutra dolazim u Sarajevo, i ako ima neko dobre dushe da dodje tj. da se nadjemo i da procunjamo malo gradom itd.
Dolazim ujutro rano, imam nekih obaveza pa ako oce neko nek preko pm-a posalje broj.
Imam stan na Ciglanama, i ako nije nekom tesko da se nadjemo kod onog Obi-ja ili sta je vec :/

<3

EDIT; Lock, nasao s kim cu.
Ako netko oce, nek ostavi broj meni na pm ili puri ili jackiju pa da idemo malo cunjat po gradu.
Hvala.
nemoj sine nevaljaju ove sarajlije nace se sa tobom i sve ce ti uzeti... btw... gdje su te ciglane kod OBI-ja?
Sto ku**i sto dolazi u Saraj'vo

btw , igras jarane u klanu sa likovima iz Sarajeva , nekako mi logicnije da prvo pitas njih ..

Evo ja sad prozivam Jacky-a , sacu Denisa..
Oooo benq kralju, dolazim

062214022
Nemojte ostavljati ovdje brojeve telefona , uvijek ima ko ce neko podjebavati ...
ENTEL1 je napisao/la:
Nemojte ostavljati ovdje brojeve telefona , uvijek ima ko ce neko podjebavati ... :) ;)
Potpisujem tvoj post. Ne kontam mozak koji pored PM svoj broj napise na temu, i onda ga xx ljudi moze prozivat u 3 sata ujutru :)
ma što ćete vi s nekim koga nikad u životu niste vidjeli,sad sam tek učio da ja imam 14godina a da sam jedini svjestan opasnosti...ko,gdje,što,šta,kako ??? što da procunjate gradom ??? s kojom namjerom oojjlaaa baš ste naivni
Computer96 je napisao/la:
ma što ćete vi s nekim koga nikad u životu niste vidjeli,sad sam tek učio da ja imam 14godina a da sam jedini svjestan opasnosti...ko,gdje,što,šta,kako što da procunjate gradom s kojom namjerom oojjlaaa baš ste naivni
Bravo, treba se paziti.
Ali ako ti imas 14 godina i nisi dobar sa nekim momcima iz drugih gradova kao npr da si Ti iz Sarajeva a kurcis se svima na netu koji su iz [lupam] Mostara ili BL, pa kad oces gdje otici nemas koga a mogo si biti dobar s nekim.Kao prvo ja sutra idem dole, trebam raditi stan u koji cu se preseliti iz Tuzle u Sarajevo.
btw. <3 Jacky i <3 pura ako ispostujete za sutra, najjakiji ste
lol
Computer96 je napisao/la:
ma što ćete vi s nekim koga nikad u životu niste vidjeli,sad sam tek učio da ja imam 14godina a da sam jedini svjestan opasnosti...ko,gdje,što,šta,kako što da procunjate gradom s kojom namjerom oojjlaaa baš ste naivni
što si glup ?
FosiL_ je napisao/la:
što si glup ?
ma ti si glup naivčino jedna
SSSIIIGGGUUURRRNNNOOOSSSTTT !!!!!!! BLEEE
061 513 560

zobi sako kao vsaits pigogm il cegapima

ne viawdim na oucu, aj z ;)
eLfen0men0 je napisao/la:
061 513 560

zobi sako kao vsaits pigogm il cegapima

ne viawdim na oucu, aj z ;)
shto je tebi dobro :D
mmae mi, 0791 0134 050

suta sam xta cupak aoitpp

zovi, mame mi

al sta castis cepavikama
ENTEL1 je napisao/la:
Nemojte ostavljati ovdje brojeve telefona , uvijek ima ko ce neko podjebavati ...
Bolan ti samo spamaš majke mi moje. Evo da se i meni ubroji post : D
eLfen0men0 je napisao/la:
mmae mi, 0791 0134 050

suta sam xta cupak aoitpp

zovi, mame mi

al sta castis cepavikama
Hahahahah 1. MAJ ? DRUNKZOR
GAZZEL je napisao/la:
Bolan ti samo spamaš majke mi moje. Evo da se i meni ubroji post : D
Da da, ti ćeš mi to govoriti. "Use i svoje kljuse" - definicija predobra za hejtere .
Fino sam napisao , samo da upozorim ,jer bilo je takvih slučajeva ostave broj , pa ih neko proziva u pola noći.

y0k citirat vishe ba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.