Ćao' : D, kako je vama danas bilo , meni prejako bio kod rodjaka na vikendici ovoono jos nisam sebi dosoo :# , kako vama bi koji ste se vratili Pricajte gdje ste bili kako ste prosli sve i to ? : D<3
Diskusija
Danasnji dan 1 MAJ. mm
538 pregleda · 43 odgovora · otvorena 01.05.2010. u 21:46
Bio kod sebe u kolibi
sa rajom cijelu noc se za'ebavali, smijali itd
bilo extra
sa rajom cijelu noc se za'ebavali, smijali itd
bilo extra
Ja se jos nisam vratio..
Obisao sam tri sela, u svaka tri po tri pive popio i sad ne radi nijedna prodavnica da se malo popravim..
Ali sutra cu, kad svane !
Obisao sam tri sela, u svaka tri po tri pive popio i sad ne radi nijedna prodavnica da se malo popravim..
Ali sutra cu, kad svane !
VIKENDICA - DRUGOVI - PIVA - PROVOD
Nista posebno...
Pripreme za sutra za Krizmu, a sutra LOM
Pripreme za sutra za Krizmu, a sutra LOM
Bio kod rođaka na vikendici čitav dan, malo se jelo, pilo. Bicikliziralo se, prohodalo, roštiljalo, uglavnom smorio se. Došao kući oko 7h, malo prileg'o, pa na net. :'p
VIKENDICA-FUDBAL-CEVAPI-COLA-PIVA I SMIJANJE.... ZNATE O CEMU SE RADI...
Super 
Bio kod druga, doduse slavili u nekoj sumici pored njegove kuce, extra se zabavili, umalo zakasnili na autobus itd....
Muzika uzivo, ma milina.....
Nikad bolje.

Bio kod druga, doduse slavili u nekoj sumici pored njegove kuce, extra se zabavili, umalo zakasnili na autobus itd....
Muzika uzivo, ma milina.....
Nikad bolje.
Sta ovo ba , sve naki alkosi preko noci
Rintačio ko konj
Dan k'o dan ,a bilo mi je fino pravo s rajom najblizom i to je to
kuSTos je napisao/la:
VIKENDICA-FUDBAL-CEVAPI-COLA-PIVA I SMIJANJE.... ZNATE O CEMU SE RADI...
Probudim se negdje oko 7 spremim se do pola 8 zovu jarani ispred kuce "AJDE VISE ! " (probudili pola mahale) i haj uputimo se na veliki put ka Trebevicu , dodjemo za neki sat vremena pjeske, raspremimo se malo lopte da se razbudimo , onda pocinju kome , dolaze jos 2-3 jarana iz Osnovne , i haj svi zajedno pocnemo se zajebavat potpalimo rostilj cevapa , pive ovo ono i tako smo negdje do 3 po podne pili , jeli zajebavali se i vrijeme je da se podje kuci tad postaje najgore , pjani umorni nikakvi vracamo se , sve nizbrdo jedan preko drugog padaju , vise smo se kotrljali nego hodali do kuce , i haj dodjem nekako do kuce istusiram se malo odspavam i eo ustanem ko nov. Sve u svemu bilo mi je dobro bmk za ostalo ! Zop
frapirao sam se, evo sad stigao kuci ne znam gdje gonim , nisam oka sklopio sinoc, samo tukao po klipari
p
p
Extra bilo,rostilj,cure,drugari jednom rijeci nezaboravljivo!
Bio na tsu sa semirom i vlexom
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAAHA
znachi kolko sam se prepushio i prenapio, kad sam se tushiro udario glavom od bojler, ostala mi chvorga :d
little je napisao/la:
Bio na tsu sa semirom i vlexom
welahavle je napisao/la:
VIKENDICA - DRUGOVI - PIVA - PROVOD
Ujutro u 9 otisao, sad se vratio.
15 km od kuce, vikendica od druga.
6 dvolitri [Da naglasim TUZLAKA], rostilj itd.
Ganjali se sjekirama(glumili glupandere), gdje sam ja dobio drsku od sjekire po oku, crveno neteklo itd.
Usao u 'bus da idem kuci, drug se napio i poceo divljat.
Pravoo dobra djeca ^^ (A)
15 km od kuce, vikendica od druga.
6 dvolitri [Da naglasim TUZLAKA], rostilj itd.
Ganjali se sjekirama(glumili glupandere), gdje sam ja dobio drsku od sjekire po oku, crveno neteklo itd.
Usao u 'bus da idem kuci, drug se napio i poceo divljat.
Pravoo dobra djeca ^^ (A)
53m1r je napisao/la:
Odlicno se proveli rostiljali
al brate kad se little zakucao u vrata na tuscanu joooj kako smo samo plakali, sutra afterparty
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.