Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Priče - Drugi dio [2]

253 pregleda · 23 odgovora · otvorena 01.05.2010. u 00:07

- E ovako vidim da ima mnogo zainteresovanih članova kojima se očito text prve priče svidio pa bi željeli i drugi dio. Ovim putem bi se zahvalio podršci Administracije tačnije "Nerminu 'nera_f'". Hvala od srca drug.

; Vlado je ubrzo stupio u dobar kontakt s dotičnim trenutnim je*****a "Adom i Kemom" [ SUPER TANDEM ^^ ]. Vlado odmah nakon dobijanja moderatora te nedugo zatim Gmoda je samo odnekud dobijo muda , koje nadam se i prije je imao samo mu ih je bilo stid pokazati. Pa šta reći o vladi što bi reko blazze & ZOPe [ J**O TE BOG PRAVI ONAJ NO LAJFER ], brača bilderi. Poceo je vlado da kapira administratorsku spiku te poceo da maltretira ovu jadnu djecu . Vlado je ineče poslovan čojek kako bi mogli reci uz pjesmu "Skola-Komp - Komp-Skola" [ HAHAHAH DA SAM SEBE UDARIŠ NEČIM TUPIM ]. Ali jebiga,kad ogladni Marija je tu da nahrani svoga maloga sinčića koji ce jedanoga dana sam sebe ljubiti za oci jer ce mu komp je***i oci ko sovi kad j**e. Nego dosta price o našom vladi,dođe red i na onog Denisa "pst sad", inače imenjak moj da se malo i kurčim. To je lik kojemu su mnogi zavidili od kada je dobio Admin Status na koji se on dobro uklopio [ IZJEBO NAS JE KO DODIK SARAJEVO ] . Al dobro Denis je sad artiljerac puca ko bombaš samoubica HAHAHAHAHHA. Imam samo jednu rijec cuvaj se Denise proći će i taj rat . Nego valja se sad pripremiti za jednog čovjeka koji i nije tako mal šta mislite ko je taj [ POKEMON ] pa naravno to je naš wwwwwwwww Wertu him . Normalan covjek od krvi i mesa sto bi narod rekao,i ja sam tako mislio dok doticnog nisam upoznao na Gamers.ba kafi na Ilidži. To je jedna gromada kamena ako se moze reci ja mislim on kad bi fulio covjeka da bi mu odmah propuh napravio "ono da se nasmijem da ne ispadnem papak HAHHAHA". Jebiga svako ima svoju foru dok se drugi udaraju drogom i alkoholom naš Anel se udara tegovima u mišiće.Uh umalo da zaboravim na ona dva je******a lika "Adu i Kemu" odlučiše i oni da se upoznaju s Wertom za kojeg se širi glasina da je prebio Čak Norisa sto ga je udario viršlom u potiljak.Dođose Ado i Kemo tačno na vrijeme dok Werte naravno nema,al ubrzo eo i Werte dok je Kemo otišao na piš pauzu ostavivši Adu samog. Ado je kako da kažem sam sebe ujedao kad je ugledao Wertua mislio je da je to onaj Đon Sina što uradi onaj šakl makl vakl pa pljus u čelo . Dok Werta pruža ruku Ado govori nisam ja buraz ocam Kemo je za sve kriv [ ŠTA REĆI ] Nastavak odnosno treći dio će te moći pročitati poslje prvog maja.

- Uloge : Denis "riddle" , Anel "Wertu" , Kemo "FataL" , Adnan "bU" , Vlado " vLex", Bakir "blazze" , Haris "ZOPe"
- U Trećem djelu : Nermim "nera_f" , "MIroslav "mirofa" , Armin "bok1" , Faris "Gazzel" , Ado "xXxAdOoo" itd .

Nadam se da vam se ovaj dio više sviđa od prethodnog i da me podržavate u ovome što radim

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.