- Prije svega dobro večer,na ime odlučio sam da napisemo neku kao izmišljenu pricu o večini gamers.ba clanovima "Administracije".U textu če se raditi o šalama na kojima mi "nadam se" Gamers.ba administracij-a neče zamjeriti.
; Uživajte u početku price,vjerujem da ce te se barem malo nasmijati
- Hmmmm,taj strašni Ado "bU".Jednostavno momak genije haa ? pa može se reci hehee,onaj koji je digao ovu zajednicu koja je izrasla u ovako veliku ajmo reči "porodicu".WoooooW špica zar ne.Naravno naš ado nije mogao sam voditi ovako krupan projekaz.Ih šta reči pruzio je priliku našem kemici "FataL-u" inače brat našeg asima "wickiy-a" kojeg boli KU**C za sve šššššš.I tako bu oduči da se upozna s nasim dragim kemom koi je inače završavao ganđu od tadašnje "je***e raje" [ AL ONO BAŠ ROĐACIII ].Ajde dođe i taj trenutak upoznaše se dvojica kolovođa zar ne
.I tako su pricali kako ce da vode ocu našu zajednicu
,hmm al ono baš da nas karaju u dupe bre [ JE***O ZVUČI ZAR NE ].Jednostavno bili su največi mangupi na sajtu čak banali su zajedno ono u fazonu - [ MA AJ KO MU J**E MATER BANUJ GA SELJAČINA ].Okrutno zar ne.Dok su u ovoj priči naši najdraži gejmerici ty igrači CS-a "dr***i" na sobleta,laquilu i ostale kako šutaju ovu našu malu klapu,ado i don zajebani su kupili raje na sajtu hiihih [ BAŠ KOMA ZAR NE ].Ne znam baš kako je redosljed išao po dobijanju je****h admina / modova,ali znam da je došao i red na našeg dragog [ SEX MAŠINU ] vLexinho-a ili ti ga Vlade.Momak koj je prekucao kompijuter u svakom pogledu ono spika ; "Vlado šta radiš,evo je**m kompijuter buraz" HAHAHAHAHAH.No lajfao je po Gamers.ba La Family portalu.Prekucavao wow,cs na kojem su mu mnogo psovali i on njima,ali je u dubini sebe znao da če im [ JE***I KEVU JEDNOGA DANA ].Ahhaa došli smo i do tog djela zar ne ? Da da kako da ne,uđe vlado na gamers.ba kad ono poruka od strane administracije,e buraz odakle si ono kontaš;na to če vlado [ IZ SRBIJE BRATE ] ono spika je za no lajf "Na um mi pade karina malina prodakšn , ah taj LavShionda". Do drugog djela se vidimo,nadam se da vam se spika texta bal malo svidjela i da ce te zeljno čekati nastavak.
WARNNING : Ovo nije istinita priča ovo je izmišljena priča,koja nema pravog redoslijeda.
- Napišite mi , koje bi likove još volili da ubacim u priču "Izvinjavam se na Gramatickim Gerškama"
- Svako ima pravo na svoje mišljenje,hvala na komplimentima/sugestijama
; Uživajte u početku price,vjerujem da ce te se barem malo nasmijati

- Hmmmm,taj strašni Ado "bU".Jednostavno momak genije haa ? pa može se reci hehee,onaj koji je digao ovu zajednicu koja je izrasla u ovako veliku ajmo reči "porodicu".WoooooW špica zar ne.Naravno naš ado nije mogao sam voditi ovako krupan projekaz.Ih šta reči pruzio je priliku našem kemici "FataL-u" inače brat našeg asima "wickiy-a" kojeg boli KU**C za sve šššššš.I tako bu oduči da se upozna s nasim dragim kemom koi je inače završavao ganđu od tadašnje "je***e raje" [ AL ONO BAŠ ROĐACIII ].Ajde dođe i taj trenutak upoznaše se dvojica kolovođa zar ne
.I tako su pricali kako ce da vode ocu našu zajednicu
,hmm al ono baš da nas karaju u dupe bre [ JE***O ZVUČI ZAR NE ].Jednostavno bili su največi mangupi na sajtu čak banali su zajedno ono u fazonu - [ MA AJ KO MU J**E MATER BANUJ GA SELJAČINA ].Okrutno zar ne.Dok su u ovoj priči naši najdraži gejmerici ty igrači CS-a "dr***i" na sobleta,laquilu i ostale kako šutaju ovu našu malu klapu,ado i don zajebani su kupili raje na sajtu hiihih [ BAŠ KOMA ZAR NE ].Ne znam baš kako je redosljed išao po dobijanju je****h admina / modova,ali znam da je došao i red na našeg dragog [ SEX MAŠINU ] vLexinho-a ili ti ga Vlade.Momak koj je prekucao kompijuter u svakom pogledu ono spika ; "Vlado šta radiš,evo je**m kompijuter buraz" HAHAHAHAHAH.No lajfao je po Gamers.ba La Family portalu.Prekucavao wow,cs na kojem su mu mnogo psovali i on njima,ali je u dubini sebe znao da če im [ JE***I KEVU JEDNOGA DANA ].Ahhaa došli smo i do tog djela zar ne ? Da da kako da ne,uđe vlado na gamers.ba kad ono poruka od strane administracije,e buraz odakle si ono kontaš;na to če vlado [ IZ SRBIJE BRATE ] ono spika je za no lajf "Na um mi pade karina malina prodakšn , ah taj LavShionda". Do drugog djela se vidimo,nadam se da vam se spika texta bal malo svidjela i da ce te zeljno čekati nastavak.WARNNING : Ovo nije istinita priča ovo je izmišljena priča,koja nema pravog redoslijeda.
- Napišite mi , koje bi likove još volili da ubacim u priču "Izvinjavam se na Gramatickim Gerškama"
- Svako ima pravo na svoje mišljenje,hvala na komplimentima/sugestijama