Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Preporuka] Movie

192 pregleda · 7 odgovora · otvorena 26.04.2010. u 21:00

Eh ovako, kao prvo želio bih da se izvinem čitavoj administraciji, kao što bi ih i zamolio da nebrišu temu dok ne dobijem ono što sam htjeo.

Razlog više da se tema nebriše je taj što bi ova tema mogla pomoć' mnogim drugim ljubiteljima filmova, u ovom slučaju komedija i horrora.

Eh ovako, šta sam htio postić' ovom temom. Htio sam da neki ljubitelji Horrora / Komedija sa ovog portala napišu svoje preporuke filmova, samo bih bio zahvalan ako nebi pisali imena filmova, koje se nalaze na donjim slikama.

Comedy Movies

Horror Movies

Ovo su svi filmovi tog žanra koje sam gledao, naravno to nisu svi, ima i par koje nisam gled'o oni su u drugom folderu.

Znači molio bih sve koji vole ovaj žanr filmova da napišu svoje preporuke.

Također bih molio administraciju da ošamari svakog ko napiše film, a da se on nalazi na slici.

Unaprijed svima zahvaljujem.

@ Cr4nk ( Hvala, downloading both movies )
Comedy:

(2009)
Film sam gledao neki dan, extra je, a cim vidis de vita skuzi sebi :D
Horor/Akcija:

(2010)
Extra je...

Comedy 2:

(2010)
Takodje ti preporucujem...

Horor 2:

(2006)
100% se neces pokajat ako ga skines...

i takodje film koji ne spada u ove navedene zanrove, "Clash of Titans"(2010)
Nadam se da ce biti za 2/3 dana dobro...
Texas Chainsaw Massacre

imas 3 dijela , btw to je horor
Ime filma: Year One
Žanr: komedija

Opis: Radnja filma je smještena u kamenom dobu ali isto tako radnja bazira iz Biblije. Nešto kao kombinacija.
Uglavnom, taj glavni lik je izbačen iz sela jer je loš lovac, on i njegov prijatelj krenu u nove avanture, Tu sretnu Kaina i Abela, ona dvojica braće. Kasnije ta dva kamena čovjeka saznaju da je njihovo selo napadnuto od Rimljana i kidnapovali su njihov narod, među njima dvije cure i žele ih spasiti. i tako susreću razne likove iz Biblije, a sve vrijeme glavni lik misli da je izabran od Boga.

Film jeste smiješan , zaslužuje ocjenu 8

me: Saw 5 (Slagalica Strave 5)

zanr: Horror/Thriller

Rating: 10/10

Glavne uloge:Tobien Bell, Costas Mandylor, Scott Patterson

Kratak opis:
Film je nastavak serijala o ubici Jigsawu koji zatvara odredjene osobe u prostorije iz kojih moraju izaci za odredjeni vremenski period u suprotno0m bivaju ubijene. Sa napetom radnjom i dosta "krvavih" scena spada u jedne od najboljih horror/thriller filmove.
Obavezno pogledati
OVAKO
HORRORI ZNAM SVE STA I KAKO KOJI SU DOBRI JER IH OBOZAVAM , MENI NAJBOLJI OVDJE JE :
[B]1 - 30 DAY OF NIGHT ( POGLEDA , HORROR JE NEMA DALJE I SASRAT CES SE )
2- THE MIDNIGHT TRAIN ( HORROR JE STRASAN DO BOLA , SAMO STO JE MALO KRAJ ONAKO AL JE FILM STRAVA )
3 - SAW ( NIJE LOS HORROR DOBAR JE DOSTA )[/B]

OSTALI NISU LOSI IMAM PAR NJIH KOJI SU JOS DOBRI , AL AKO OCES MOGU TI LISTU 10 HORRORA KOJI SU DOBRI DO BOLA ( BAREM MENI )..
OVAJ PRVI STO SAM TI NAVEO ZNACI MORAS POGLEDAT !!!
kijo je napisao/la:
OVAKO
HORRORI ZNAM SVE STA I KAKO KOJI SU DOBRI JER IH OBOZAVAM , MENI NAJBOLJI OVDJE JE :
[B]1 - 30 DAY OF NIGHT ( POGLEDA , HORROR JE NEMA DALJE I SASRAT CES SE )
2- THE MIDNIGHT TRAIN ( HORROR JE STRASAN DO BOLA , SAMO STO JE MALO KRAJ ONAKO AL JE FILM STRAVA )
3 - SAW ( NIJE LOS HORROR DOBAR JE DOSTA )[/B]

OSTALI NISU LOSI IMAM PAR NJIH KOJI SU JOS DOBRI , AL AKO OCES MOGU TI LISTU 10 HORRORA KOJI SU DOBRI DO BOLA ( BAREM MENI )..
OVAJ PRVI STO SAM TI NAVEO ZNACI MORAS POGLEDAT !!!
jel ti znas citat? :/
Sve sto si mu naveo lik je gledao, gledaj malo sliku :|
Cr4nk je napisao/la:
jel ti znas citat? :/
Sve sto si mu naveo lik je gledao, gledaj malo sliku :|
aha ok sry , mislio sam da je ovo sa slike da sve ima nije jos gledao nista pa sta da prvo pogleda .. ok .. ovako :) samo dok se sjetim pogledao sam 99055135 horora :D
1. day of death ( nije los horror dobar je dosta )
2. teksaski masakar motornom pilom ( dosta dobar imaju 2-3 djela pogledaj )
3. pogresno skretanje 1 i 2 ( jak film , al si vjerovatno gledao )
4. brda imaju oci / hills have eays 1i 2 ( dosta dobar film , slican pogresnom skretanju mada je malo i bolji )
5. rezac / sjekac ( lik sjece ljude i pravi bureke , ima svoju buregdzinicu i niko nekonta da je to meso od ljudi ( nije komedija mada sad mislis da je suplja film ) al je to stari fil m ako nadjes igdje pogledaj , nenormalno strasan i jak film )
6. 5ak 13 ( gledao si sigurno meni je onako suplja al ajde ... )

imam ih jos milijardu , dok se sjetim ovako strasnijih i boljih slat cu ti na pm .. pozz :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.