Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba Serveri Novi IP-ovi !

1.082 pregleda · 30 odgovora · otvorena 26.04.2010. u 20:07

Posle male pauze gamers.ba dobio je nove servere !

Public by[/B] http://www.gameserveri.net/ " target="blank">GameServeri.net [B] IP > 178.63.226.161 : 27020

DM by [/B] http://www.gameserveri.net/ " target="blank">GameServeri.net [B] IP > 178.63.226.161:27019

CW 1 by[/B] http://www.gameserveri.net/ " target="blank">GameServeri.net [B] IP > 178.63.226.161:27021

CW 2 by[/B] http://mystery-servers.com/ " target="blank">MYSTERY-Servers.com [B]IP > 78.46.37.243:27017

Serveri 47+ 48

Redirekcije za PUB. & DM USKORO !!!

Ima nas na forumu 51.000+ I vjerujem da 60% vas igra aktivno Counter Strike 1.6 .
Hajde da napunimo server jer manji forumi imaju punije servere a mi “velika “ zajednica malo igraca ….
GO , GO , GO !

Uskoro konkurs za PUB. & DM .
Oko cw-a nece biti konkursa ja cu dati odredjenim osobama rcon!

Ako imate pitanja oko servera - kontakt :

liryo
mirofa
gazzel

GL & HF gamers.ba ADMIN TEAM

Dobro je pa je BosniaHosting ostao )) Tu mi je ping baš extra.
Ulazite
Hocemo mix, hocemo mix
rriad je napisao/la:
Dobro je pa je BosniaHosting ostao )) Tu mi je ping baš extra.
Ulazite
BosniaHosting je prebacio na drugi nadprovajder, svima će ping biti oko 40, ali sam napravio da se izvrsno prima.
Pozdrav smoru
Ne kontam u cemu je fora toliko puta mjenjati IP servera.Gdje je locirana masina?
Medixon je napisao/la:
Dizi mix , ebem ga
Dao sam rcon sad dvojici tipova.
Jedan ce dici mix ili ce ovaj drugi ne znam tacno!
Ja moram ici na trcanje kad se vratim dacu rcon za oba servera osobama koje ja odaberem .

hf

~Testirajte servere
Dobar je ping na serverima, BosniaHosting.

- meni pinx max 30 .
kada ce dsobiti redirekciju i oce biti medalje za adminee sa servera na g.ba profilima
titaN_ je napisao/la:
kada ce dsobiti redirekciju i oce biti medalje za adminee sa servera na g.ba profilima
za g.ba medalju možeš sanjat'
Baš neki dan kontam šta je sa serverima a mrsko mi bilo kontaktirati nekoga od ovih heada... Gazzel fag samo komunicira samo sa SPY i FLY xD, mirofa me davno odjebo/isfurao, a mislio sam da se liryo od života davno rast'o ... ( šallim se naravno )...

Uletim obavezno

Daj admina nekom od nas Vakufljana i imat cete 10-ak redovnih igrača...

Zaboravi reci stavi bola 30-ak slotova...

ŽIVJELI <3
FosiL_ je napisao/la:
Baš neki dan kontam šta je sa serverima a mrsko mi bilo kontaktirati nekoga od ovih heada... Gazzel fag samo komunicira samo sa SPY i FLY xD, mirofa me davno odjebo/isfurao, a mislio sam da se liryo od života davno rast'o ... ( šallim se naravno )...

Uletim obavezno

Daj admina nekom od nas Vakufljana i imat cete 10-ak redovnih igrača...

Zaboravi reci stavi bola 30-ak slotova...

ŽIVJELI <3
AHHAHAA <3

Kad bude konkurs bice za admina , za slot , imunitet etc....

Slotovi ce biti prosireni po potrebi .
mirofa je napisao/la:
AHHAHAA ♥

ETO MEEEEEEEEEEE, WTP
mirofa je napisao/la:
AHHAHAA <3

Nemoj 30 slotova očiju ti. K'o na onom epn-u mutavom, mlatimo se k'o kakvi skakavci u kuruzu.

Najbolji su brate serveri sa 14+1 slotova, al' takvih je malo. =/

Bolje onda uraditi 2 servera po 15 slotova, nego jedan od 30. Da se može shiftom nabijati skor, muahahahaha!

Čuj 60% igra cs. Igra 95%. Svi oni kojima računar ne može pokrenuti dtuge igrice, il' nemaju da plaćaju WoW.
v3Tr0x je napisao/la:
Nemoj 30 slotova očiju ti. K'o na onom epn-u mutavom, mlatimo se k'o kakvi skakavci u kuruzu.

Bolje onda uraditi 2 servera po 15 slotova, nego jedan od 30. Da se može shiftom nabijati skor, muahahahaha!

Čuj 60% igra cs. Igra 95%. Svi oni kojima računar ne može pokrenuti dtuge igrice, il' nemaju da plaćaju WoW.
Ma ne znam sta da ti kazem.
Samo da dodje redirekcije "nadam se " i da server dodje do normale .
Nervira me nece niko igra udje 3-4 covjeka po danu i to je to ...
Bez redirekcije si 0 bodova
v3Tr0x je napisao/la:

Ima nas na forumu 51.000+ I vjerujem da 60% vas igra aktivno Counter Strike 1.6 .

Od tih 51.000+ najvise ulazi 5.000 samim tim sto sam svojom temom dokazao da jedan clan ima i do 40 profila xD
slazem se sa killaORom takodjer sam dodao ip u favourites ali evo 00:20 prazan server :(
Na starome ip od g.ba puba ( gdje sam bio admin ) , ulazio sam tako reci svaki drugi dan , jer CS igram aktivno , i sto mirofa kaze , toliko nas ima na portalu i ne mozemo napuniti server , stvarno jadno , i nervira me to , sto kad neko digne temu , ponajvise GAZZEL , i obrati Vam se , "ajmo ulazite , da napunimo server" , tada se zaletite , igrate 10-ak minuta i quitate server !

AJMO DOKAZATI DA SMO SPOSOBNI BITI ONLINE 24/7 !!

Sretno s novim hostingom !
Chemi je napisao/la:
Na starome ip od g.ba puba ( gdje sam bio admin ) , ulazio sam tako reci svaki drugi dan , jer CS igram aktivno , i sto mirofa kaze , toliko nas ima na portalu i ne mozemo napuniti server , stvarno jadno , i nervira me to , sto kad neko digne temu , ponajvise GAZZEL , i obrati Vam se , "ajmo ulazite , da napunimo server" , tada se zaletite , igrate 10-ak minuta i quitate server !

AJMO DOKAZATI DA SMO SPOSOBNI BITI ONLINE 24/7 !!

Sretno s novim hostingom !
Jesi ti zdrav?

uzuNN je napisao/la:
za g.ba medalju možeš sanjat'
Eh da ne znam rekao bi . . .

GAZZEL za ovaj aplauz ispadas glup jer filujes raju kako niko ne dobija medalje.

Evo cjele price o medaljama.

Kad su tek izasle medalje i kad je samo gazzel imao ja sam predlozio da se medalje daju nakon sto se neko dokaze jer je glupo da svako ko tek dobije admina ima medalju ( s obzirom na nacin kako se admini dobijaju -.-'). I tako je i bilo, samo su "istaknuti" i oni za koje se znalo da se nece za*ebavati dobili medalje ostalima je receno da se dokazu pa ce dobiti. Ja sam za koga mi je god gazzel rekao da stavim proslijedio i stavljena mu je medalja tako Farise da prestanes da seres, molim te !

GL sa serverima. Ja sam na onom starom pokusavao raju da skupim ali malo malo pa padne, nadam se da s ovim nece biti tako !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.