Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Songy-designs.com - oficijelni web

297 pregleda · 21 odgovor · otvorena 25.04.2010. u 12:19

Da vam predstavim svoj novi, oficijelni web - Songy-designs.com

Iako ima jos manjih poboljsanja i popravki koje ce trebati izvrsiti, ipak je glavnina website-a gotova.

Kodirao (HTML/CSS) i dizajnirao sam licno i osobno ja.
Dizajn mozete naci ovdje.

Samim time da vam predstavim novu uslugu koju pruzam - HTML/CSS web kodiranje.

Web jeste monoton stoga mislim da nece bas ovaj dizajn dugo stajati. Ugl. drago mi je da sam sredio domenu i pustio website.
Posebno bih se zahvalio 53m1r koji mi je "sredio" domenu.
Portfolio jos nije u punoj funkciji jer imam puno slika za postaviti, stoga cete se morati strpiti sto se tice ovog layouta - a do tad mozete pratiti moje radove na mom DeviantART profilu - Songylesq.DeviantART.com.

Poboljsanja i popravke na kojima cu uglavnom raditi:
- Sredjivanje portfolio layout-a.
- Pokusati dodati malo dinamicnosti dodati na web.
- Dodati formu za contact layout.
- Malo bolje "srediti" buttone.
- ...

Vjerovatno cu za koji mjesec ili sedmicu poceti raditi na novom dizajnu.
Jos bih naglasio da mi je ovo prvi web koji sam dizajnirao i kodirao za sebe stoga budite malo blagi na rijecima.

Hvala na citanju.
S ljubavlju prema gamers.ba community-u i njegovim clanovima,
Songy.
dobro urazeno sam sto si gore link pogresno napisao
Ko je codirao ?
ajd sretno, samo nastavi raditi i budi uporan, uspjet ćeš u svemu što si zamislio.

pozdrav!
LenoX_ je napisao/la:
dobro urazeno sam sto si gore link pogresno napisao
Ispravljeno.
Svaka cast Songy, znaci stranica grmi .

- sto se tice tvojih radova, gledao sam radove i svaki je iskreno prejak .

Btw, sad ces nam moch dovrsit' za movie :O ?
♥ ovakve pr0 radove.....Nice..samo tako nastavi..
Drago mi je sto si uspio ostvariti svoj cilj i nadam se da ce cijela stvar sa stranicom proci dobro.
fascinanto je to sto si ucio kodirati fakticki u 2-3 dana,i vidi se da si stvarno naucio

svaka casto jos jednom
eldindesign je napisao/la:
Drago mi je sto si uspio ostvariti svoj cilj i nadam se da ce cijela stvar sa stranicom proci dobro.
fascinanto je to sto si ucio kodirati fakticki u 2-3 dana,i vidi se da si stvarno naucio

svaka casto jos jednom
Samo i ti uci pa ces naucit..
Znam da je tesko al skontat ces i ti..
hhehe
Svaka cast!
Cista 10-ka.
GG Songy, samo naprijed sa sajtom i svaka čast na dizajnu, ima malih propusta, ali znam da ćeš ti to ispraviti vrlo brzo, GL and HF with web.
FantassY je napisao/la:
jesi ti dobar uopste ? znas li koja je razlika izmedju PHP i HTML ? to ti mislis da je samo u ekstenziji datoteke razlika ? procitaj neke stvari prije nego dajes tako dobre komentare ;)
FantassY je napisao/la:
Izbodi ga
Svaka cast dobro uradeno.
gdje je flash, gdje je 3d fazoni
Sajt je lijepo urađen, samo da ti dam jedan prijedlog, na kontakt stranici bi bilo dobro da staviš i kontakt formu, ima već dosta gotovoh kontkat form .php skripti, a i nije teško napraviti neku. Ako budeš imao problema javi se.

I bilo bi dobro da su ti u izborniku rollover slike!
eldindesign je napisao/la:

svaka casto jos jednom
Hvala elDine.
Ma sve sto ti treba je logika, poznavanje engleskog jezika i malo samo znanja koda i naravno pomoc u kodiranju koji pruza DreamWeaver. Nemoj kod uciti napamet.

Btw. kako ide tvoj web?

@Lav
Sve u svoje vrijeme
svidja mi se,samo mi se ne svidja ovaj rad na pocetnoj str,ja bih se za to bas potrudio i stavio nesto wooow,a ovaj tvoj rad i nije bas nesto,jedino bih to ispravio,ostalo supp

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.