Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Jel ovo normalno???

393 pregleda · 23 odgovora · otvorena 22.04.2010. u 23:51

Jel ovo normalno :o:o:o

http://www.inilidza.com/racunari.html

ovaj IN MIRACLE Cijena 1180 KM
Jok nenormalno je ...
Vidis da je recesija sve cijene padaju

i btw:

Akcijske cijene se odnose samo na online kupovinu
Ne znam stvarno , posto samo procesor kosta oko 620-650 KM , mozda je neka totalna rasprodaja ili firma propada
MOKEone je napisao/la:
Ne znam stvarno , posto samo procesor kosta oko 620-650 KM , mozda je neka totalna rasprodaja ili firma propada
Il vas oci varaju.
Stvarno čudno.Nemogu da dođem sebi još uvjek.Pa to onda odma sljedeći tjedan uzimam
VIdis da ovde nepise garancija , a i da pise ovo je namjesteno ba Zalete se raja ha hu i pokvari im se nesto i nema garancije , a i da imaju nema vise firme kome da vratis ?

Tako to ide ...
ovo je nesh ujebano, gotovo nemoguce da je ovo 100% sigurna kupovina, jer pogledaj cijenu 200 km za sve dijelove nije bitno kakvi su - toliko vrijedi moj stari komp citav xD
brate comp prejaaaak a jeftin jbt ja svoj tipla 1400 a jadan je za ovaj :(:):)
ali pokusaj saznati vise informacija, pa javi, valjalo bi da je ovo istina :P xD
Vrsimo servis Vasih racunara u naj kracem roku, sa naj modernijom opremom.
Mogucnost dolaska na kucnu adresu.

:S
HAUSaufGABEN je napisao/la:
Ne, ovo nije normalno.
Druže možeš li malo jasniji biti,jesi li možda bio tu u kontaktu sa njima ili...???
tarankula je napisao/la:
Druže možeš li malo jasniji biti,jesi li možda bio tu u kontaktu sa njima ili...???
Pitanje je bilo "Jel ovo normalno???" odgovorio sam, ali evo idi na lokajshn pa vidi. Ono akcijske cijene online kupovina ti kupis i7, on ti posalje celeron :S
Mozda su cijene bez pdva il nesto. Bilo bi fino da je istina.
Najvjerovatnije neki fake site.
Pogledajte samo gramatiku. Djeca 4. razreda osnovne skole bi ispravnije napisali sve.
"Servis"
Ne znaju da se "naj" pise zajedno sa pridjevom.

Zatim, stranica je inilidza, a kada odes na kontak, e-mail je inhadzici@....

I jos jedan caka na pocetnoj stranici:
A K C I J A
od 15.04 do 30.04
Akcijske cijene se odnose samo na online kupovinu


Kako god, mislim da je sve fake.
Philosopher je napisao/la:
Najvjerovatnije neki fake site.
Pogledajte samo gramatiku. Djeca 4. razreda osnovne skole bi ispravnije napisali sve.
"Servis"
Ne znaju da se "naj" pise zajedno sa pridjevom. :-X

Zatim, stranica je inilidza, a kada odes na kontak, e-mail je inhadzici@....

I jos jedan caka na pocetnoj stranici:
A K C I J A
od 15.04 do 30.04
Akcijske cijene se odnose samo na online kupovinu


Kako god, mislim da je sve fake.
Buraz ti ocito nikad nisi bio u Hadzicima :$
Dino je napisao/la:
Buraz ti ocito nikad nisi bio u Hadzicima :$
Jesam, ali samo u prolazu.
Grmi , namrlih mi , dje bilo ovo prije' 2 godine -.-

Al se slažem sa zopetom ,]
ma stipu ga pogledaj kod njega recimo procesor Intel Core 2 Duo E7500 2.93GH kosta 240 km na akciji u plusu kosta isto toliko bez akcije onda ATI Radeon HD 3450 512MB AGP je 95 km u plusu 98,
cijene padaju ono sto je prije pola godine bilo 1500 km sada je 1000-1200
njemu su cijene otprilike kao u plusu tako da je ovo normalno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.